Vanuit Reykjavik: Noorderlicht premiumervaring

Vanuit Reykjavik: Noorderlicht premiumervaring

Vanaf € 74,90 per persoon

Je gaat op zoek naar het noorderlicht tijdens deze nachtexcursie. Je laat je betoveren door het spectaculaire fenomeen terwijl kleurrijke lichten door de lucht dansen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Kijk uit naar het noorderlicht tijdens de donkere IJslandse nacht
 • Reis op een zoektocht naar één van de mooiste natuurverschijnselen van de natuur
 • Bewonder het prachtige zicht terwijl de lichten rond de noordelijke hemel dansen
 • Profiteer van gratis toegang tot het Aurora Museum
Volledige beschrijving
Je reist vanuit Reykjavik op een zoektocht naar één van de meest spectaculaire natuurverschijnselen van de natuur. Je verwondert je over dit adembenemende zicht, terwijl het noorderlicht door de nachtelijke hemel danst en de hemel verlicht. Je kijkt naar de Aurora Borealis in de duisternis van het IJslandse platteland, tijdens een 4-uur durende excursie die van september tot april plaatsvindt. Als de lichten tijdens de excursie niet zichtbaar zijn, kun je de excursie gratis opnieuw reserveren! De groepsgrootte is maximaal 15 personen, wat een meer intieme ervaring en flexibiliteit oplevert. Je profiteert van meer vrije tijd en spontane ontmoetingen dan mogelijk in een grotere groep. Bij het boeken van deze noorderlichttour krijg je ook toegang tot het Aurora Museum in Reykjavik. De gratis entree is alleen geldig op de dag dat je de tour gedaan hebt op de tijden die worden medegedeeld (via e-mail en op de website). 
Inbegrepen
 • Busticket
 • Rondleiding
 • Versnaperingen
 • Toegang tot het Aurora Museum
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

  Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Bezichtigingen worden niet gegarandeerd. Als er geen licht te zien is, is het mogelijk om gratis een nieuwe afspraak te maken met de lokale partner. Als de tour wordt geannuleerd vanwege weersomstandigheden voor alle dagen van je verblijf in IJsland, krijg je een volledige restitutie
  • Om de beste ervaring voor de nacht te garanderen, zijn geen kinderen onder de leeftijd van 8 jaar toegestaan op deze excursie. De excursie kan vermoeiend zijn voor jonge kinderen, vooral in het koude weer en na een potentiële lange dag op andere rondleidingen
  • Ophaalservice kan tot 30 minuten duren
  • Breng weerbestendige en warme kleding mee
  • De entreekaartjes voor de Aurora Reykjavik tentoonstelling zijn gratis. Dat betekent dat wanneer je hier geen gebruik van maakt, je geen aanspraak hebt op gedeeltelijke terugbetaling
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,2 / 5

  gebaseerd op 194 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • dienstverlening
   4.3 / 5
  • organisatie
   4,4 / 5
  • prijs / kwaliteit
   4 / 5
  • veiligheid
   4,6 / 5
  Sorteren op

  We gingen twee keer op zoek naar noorderlicht. De eerste nacht deed onze gids Siggi zijn best om Aurora te vinden, maar het verschuilde zich helaas achter de wolken. We hadden geen probleem om de tour om te boeken voor nog een nacht. Onze tweede gids was Gauti die boven en buiten ging om ons naar een plek in Thingvellir te brengen zonder lichtvervuiling en geen wolken om Aurora te bedekken deze keer. Die nacht was de show gewoon spectaculair! Aurora danste voor ons! Het lukte ons om geweldige foto's te maken met onze telefoons en Gauti nam onze foto's met zijn professionele camera. Gewoon een geweldige ervaring en herinneringen! Beveel deze premium tour volledig aan, omdat deze er veel flexibeler uitziet in vergelijking met andere grote bustours!

  Verder lezen

  22 februari 2020

  Onze eerste nacht achter het noorderlicht was met onze gids Simon. Hij was vriendelijk en grappig en gaf ons echt het gevoel dat we op een "jacht" waren. Helaas kregen we de lichten niet te zien, maar we konden een tweede reis een paar nachten later gratis boeken. De tweede ronde was met Siggi, hij was zeer deskundig en vriendelijk. We hebben vannacht de lichten te zien gekregen en Siggi heeft iedereen geholpen hun camera's / smartphones in te stellen om ze goed te kunnen vastleggen. Beide gidsen waren erg enthousiast en deden hun best om ervoor te zorgen dat mensen genoten van hun nacht. Ik zou deze Busreis IJsland-tour aanbevelen, de chocolaatjes en dekens zijn een leuke touch.

  Verder lezen

  13 februari 2020

  Bustravel Iceland are fantastic - when we went on this tour we witnessed a fantastic Northern lights show (after rescheduling due to poor weather). We were lucky enough to have Siggi as our tour guide, who went above and beyond to show and tell us about the Northern Lights. His passion for the Northern Lights was infectious and his predictions about when and how they would show were pretty much spot on. Not only did he tell us how to spot the lights, he also showed us how to capture them on our phones/cameras and was kind enough to share his spectacular photographs, which he captured on his DSLR, with us at the end of the tour. Fabulous.

  Verder lezen

  20 maart 2020

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 93690