Rhône-Alpes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Rhône-Alpes

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.093 beoordelingen

Prijzig maar absoluut de moeite waard! Met gids is de moeite waard omdat een aantal dingen dan wat makkelijker te doen zijn. Zo is de kans groot dat je minder lang in de rij hoeft te staan bij de kabelbaan. Hou er niettemin rekening mee dat het druk kan zijn en dat het daardoor net wat langer kan duren dan je denkt. De gids had e.e.a. wat dat betreft iets te rooskleurig voorgesteld.

De LCC is prima, geen zorgen! Je kunt makkelijk van het openbaar vervoer gebruik maken en gratis een museum bezoeken. Een ding, voor ons was niet duidelijk dat we de kaart op het vliegveld konden ophalen zonder voucher. Na bellen met tourist office en na enig mail verkeer werd ons duidelijk wat de bedoeling was!

Let op bij de luchthaventransfer dat je voor de Rhone-express 2 (twee) tickets krijgt; de 1 is het plastic pasje, de ander een papieren ticket. Dat laatste is dus voor de tram, heen & terug en dat heb je absoluut nodig, daar doen ze soms moeilijk over.

Megan was een super interessante gids. Uiterst joviaal en ze bracht ons de essentie van het culinaire Lyon bij. De beste bouchons, machon, kaas, koffie en algemene geschiedenis.

Really good and flexibel service (time schedule). They wait for the best moment to fly and make sure you have a great experience, happy I chose this company. Thanks to Mathieu!