Rhône-Alpes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rhône-Alpes

Wil je alle activiteiten in Rhône-Alpes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rhône-Alpes

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.107 beoordelingen

Erg leuke activiteit. Prachtige uitzichten. Wij hadden erg mooi weer. Let op als je met de trein van Monteverde Railway naar Mer de Glace gaat. In de gekregen informatie stond dat je uiterlijk de trein van 16.30 terug moest hebben. We waren er 16.00 uur voor de trrin van 16.10 uur. Die trein zat dus op een gegeven moment vol zodat we de volgende van 16.30 uur hadden. t

De LCC is prima, geen zorgen! Je kunt makkelijk van het openbaar vervoer gebruik maken en gratis een museum bezoeken. Een ding, voor ons was niet duidelijk dat we de kaart op het vliegveld konden ophalen zonder voucher. Na bellen met tourist office en na enig mail verkeer werd ons duidelijk wat de bedoeling was!

Let op bij de luchthaventransfer dat je voor de Rhone-express 2 (twee) tickets krijgt; de 1 is het plastic pasje, de ander een papieren ticket. Dat laatste is dus voor de tram, heen & terug en dat heb je absoluut nodig, daar doen ze soms moeilijk over.

Megan was een super interessante gids. Uiterst joviaal en ze bracht ons de essentie van het culinaire Lyon bij. De beste bouchons, machon, kaas, koffie en algemene geschiedenis.

Deze kaart (voor 3 dagen) is in Lyon goud waard.

Deze kaart (voor 3 dagen) is in Lyon goud waard. gratis (goed) openbaar vervoer, gratis toegang tot musea