Datums kiezen

Rhossili Bay Beach

Rhossili Bay Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Cardiff: Tour naar het schiereiland Mumbles en Gower

1. Van Cardiff: Tour naar het schiereiland Mumbles en Gower

Begin met het ontmoeten van je gids op het centraal station in Cardiff. Spring op een minibus met airconditioning en reis langs de zuidelijke kustlijn van Zuid-Wales, langs de steden Bridgend en Port Talbot en door de stad Swansea. Verken de charmante omgeving van Mumbles en wandel langs de "Mumbles Mile" om de prachtige pier en de offshore-vuurtoren te zien. Neem de tijd om de promenade te verkennen en een ijsje te pakken terwijl u geniet van de aangename omgeving van deze schilderachtige locatie. Verken vervolgens het schiereiland Gower in al zijn natuurlijke glorie met een wandeling van Langland Bay langs het kustpad naar Caswell Bay. Geniet overal van het prachtige landschap met tal van fantastische fotostops. Loop langs de dramatische zeekliffen en bezoek Worms Head samen met de majestueuze baai van Rhossili Bay, die regelmatig in de top tien van stranden van de wereld wordt verkozen. Luister naar verhalen over piraterij en dodelijk avontuur, mythen en legendes van Gower en Wales, en geniet onderweg van lekker eten. Tour eindigt in Cardiff

Vanuit Cardiff: Swansea, Mumbles en Gower kust dagvullende tour

2. Vanuit Cardiff: Swansea, Mumbles en Gower kust dagvullende tour

Geniet van de charme van de Gower Coast tijdens deze begeleide bustour van Cardiff naar de stad Swansea en het dorp Mumbles. Leer meer over de lokale geschiedenis en bewonder een prachtig uitzicht op Langland, Castell en Rhossili Bay. Stap aan boord van een comfortabele bus en ontspan tijdens de transfer van een centraal gelegen ontmoetingspunt in Cardiff naar de stad Swansea. Geniet van het opvallende kustlandschap en ontdek meer over de beroemdste dichter van Wales in het Dylan Thomas Centre (alleen rondleidingen op vrijdag). Ontdek het National Waterfront Museum en Dylan Thomas Square (alleen rondleidingen op dinsdag). Bezoek het schilderachtige dorpje Mumbles, waar u de schilderachtige 18e-eeuwse vuurtoren en het 19e-eeuwse treinstation kunt zien. Kom langs bij de Lovespoon Gallery, waar u kunt winkelen voor traditioneel met de hand gesneden liefdeslepels uit Wales. Laat het landschap van de kust van Gower adembenemend zijn, met een optionele kustwandeling van Langland Bay naar Castell Bay, terwijl je richting de prachtige Rhossili Bay en de Worm's Head-formatie gaat. Keer aan het einde van uw tour terug naar uw ontmoetingspunt met onvergetelijke herinneringen.

Vanuit Cardiff: Swansea Bay dagtocht van de Wandering Bard

3. Vanuit Cardiff: Swansea Bay dagtocht van de Wandering Bard

Je wordt om 08.00 uur opgehaald uit het centrum van Cardiff door je gids Gareth. Het is tijd om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van het prachtige landschap terwijl je richting de stad Swansea rijdt. Tijdens de rit krijg je een geschiedenisles en een uitsplitsing van de Welshe taal. Belangrijke bezienswaardigheden en plaatsnamen worden uitgelegd. Het gebied rond de baai van Swansea is een van de oudste industriegebieden ter wereld en de vorm wordt wel vergeleken met de baai van Napels. Ons eerste bezoek is het prachtige strand en de kliffen van Rhossili, uitgeroepen tot het beste strand ter wereld. We zullen hier ongeveer anderhalf uur doorbrengen met voldoende mogelijkheden om die instagram selfies te nemen. Niemand wordt ooit teleurgesteld door deze schoonheid. Daarna is het ongeveer 40 minuten rijden naar het prachtige dorp Mumbles aan de rand van Swansea Bay. Er zijn winkels en restaurants in overvloed en probeer zeker Joe's voor het beste ijs in Wales. Hier stoppen we voor de lunch. Dit is niet bij de prijs inbegrepen, maar Gareth kan suggesties doen die geschikt zijn voor alle smaken en budgetten. Daarna bezoeken we Neath Abbey, een 900 jaar oud juweeltje waar je vrij kunt rondlopen en de sfeer kunt opsnuiven. Het laatste bezoek zijn de Melincourt Waterfalls in de Vale of Neath. Deze schoonheid is ooit geschilderd door JMW Turner. Je zult niet teleurgesteld zijn. De verwachte aankomsttijd in Cardiff is 1630.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen