Kies data

Rialtobrug

Rialtobrug: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: privérit met de Rialtobrug-gondel

1. Venetië: privérit met de Rialtobrug-gondel

Start de gondelrit vanuit Bacino Orseolo, gelegen achter St. Mark's. Drijf door de prachtige grachten van Rio dei Barcaroli en Rio dell'Ovo tot je het Canal Grande bereikt. Bewonder vanaf het Canal Grande de pracht van de Rialtobrug en belangrijke gebouwen zoals Ca 'Farsetti, het hoofdkantoor van het stadhuis. Zie Palazzo Grimani, het grootste gebouw met uitzicht op het Canal Grande. Vervolg de reis langs de Rio San Luca waar u Palazzo Manin kunt zien, de residentie van de laatste doge van Venetië, Ludovico Manin, nu de thuisbasis van de Bank of Italy.

Venetië: gedeelde gondelvaart over Canal Grande

2. Venetië: gedeelde gondelvaart over Canal Grande

Je deelt een boottocht met de gondel met tot 5 andere personen en vaart door het water met een ervaren gondelier. Deze zal je gedurende 30 minuten rondleiden door de prachtige mysterieuze kanalen van Venetië. Je zult tijdens deze rondvaart ervaren dat de kanalen van Venetië verschillende charmes en aantrekkingskrachten hebben. Je drijft over het iconische Grand Canal, over kleine waterwegen en passeert het beroemde theater La Fenice.

Venetië: privégondel over Canal Grande

3. Venetië: privégondel over Canal Grande

Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische reis langs het Canal Grande in Venetië. Bekijk de historische bezienswaardigheden langs de kustlijn terwijl je over het kanaal glijdt. Vertrek vanaf het vertrekpunt en bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de basiliek Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en snuif de sfeer van de stad op met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn. Geniet van commentaar op je mobiele app terwijl je de verhalen en geheimen van de stad ontdekt.

Venetië: avondwandeling door geesten en legendes

4. Venetië: avondwandeling door geesten en legendes

De Venice Ghost Walking Tours bieden een heerlijke sightseeingroute door Hidden Venice die het perfecte podium biedt waarop je gids je kennis laat maken met Ghost Stories en Legends uit het verleden en heden van Venetië. Wandel door smalle doorgangen, steek slaperige grachten en verlaten pleinen (campi) over om te ontdekken dat Venetië 's nachts een stad van romantiek en mysterie is. Tijdens de Venice Ghost Walk hoor je zes intrigerende spookverhalen die de nachtelijke lucht verkillen. Tijdens deze 90 minuten durende Venetië Ghost Walking Tours zullen je deskundige en vermakelijke gidsen je ook vermaken met spookverhalen en legendes over Venetië en de Venetianen zelf. Let op je stap, terwijl je je gids volgt tijdens deze Ghost Walking Tour door Venetië, omdat je de doden niet wilt wekken! We zullen verschillende oude begraafplaatsen oversteken die verborgen zijn onder de straten en campi van de moderne stad Venetië. En terwijl je door het labyrint van Verborgen Venetië navigeert, zie je talloze architecturale juweeltjes die verloren zijn gegaan in de achterafstraatjes van Venetië, waaronder de beroemde Bovolo-trap. Gebouwd door een rijke Venetiaan, in een tijd dat Venetianen nog te paard door de stad reisden, stelde deze uitgebreide trap de edelman in staat om zijn paard naar zijn privé-appartementen te rijden. Je zult een geheime doorgang verkennen, een van de weinige overgebleven in de stad. De minnaar van een adellijke Venetiaanse dame gebruikte deze doorgang om zonder medeweten van haar man toegang te krijgen tot haar privé-appartementen (toegang afhankelijk van de waterstanden). Met verhalen over door ratten geteisterde gevangeniscellen die bij vloed onder water kwamen te staan, en een wandeling langs de "Calle dei Assassini" zullen er onderweg nog veel meer verrassingen zijn. De Tour eindigt dicht bij de Rialtobrug.

Vanaf het Gardameer: dagtour naar Venetië met een groep

5. Vanaf het Gardameer: dagtour naar Venetië met een groep

Breng de dag door in één van de meest romantische steden ter wereld tijdens een dagexcursie van het Gardameer naar Venetië. Vervoer met de bus met airconditioning naar de overkant van de Veneto en stap dan op een privéboot naar het hart van de stad. Na je ophaalservice van verschillende punten in het Gardameer, inclusief Limone, Riva del Garda en Bardolino, transfer naar Venetië met een korte koffiepauze nabij Soave. De verwachte aankomsttijd in Venetië is 11:00 uur. Bij aankomst spring je op een privéboot en steek je de lagune over naar het San Marco. Maak een wandeling van 40 minuten met een gids en een koptelefoon over San Marco en zie veel van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Basiliek van San Marco, de Brug der Zuchten en de Campanile. Je wandelt over de hoofdstraten naar de Rialtobrug en andere monumenten van La Serenissima. Kom meer te weten over de Republiek Venetië en hoe het zowel het oosten als het westen domineerde als de 'Koningin van de Adriatische Zee'. Universeel beschouwd als één van de mooiste steden ter wereld, is de stad gebouwd op een groep van 117 kleine eilanden die gescheiden zijn door kanalen. De centrale Sestiere (wijk) is overspoeld met prachtige pleinen en afbrokkelende herenhuizen, samen met oude kerken, ateliers en bruggen. In de middag heb je wat vrije tijd om te ontspannen en op eigen gelegenheid te verkennen. Ga buiten de gebaande paden voor een meer authentieke kijk op het dagelijkse leven in de stad of leun achterover en kijk naar mensen in één van de vele cafés aan het Piazza San Marco. Om 17:45 uur staat er een boot klaar om je vanaf het San Marcoplein naar de transferbus te brengen.

Venetië: streetfoodtour met een lokale gids en proeverijen

6. Venetië: streetfoodtour met een lokale gids en proeverijen

Al etend baan je je een weg door Venetië tijdens een 2,5 uur durende proeverij langs een aantal eetgelegenheden in de stad. Onderweg bewonder je de historische monumenten en attracties. Je begint in de wijk San Marco en loopt naar de Rialtobrug over het Canal Grande. Bezoek de Rialtomarkt en bewonder de kleurrijke groente- en fruitkraampjes. Je ervaart het dagelijks leven in de stad en ziet hoe de lokale bevolking verse vis en andere ingrediënten koopt. Je gaat vervolgens naar Campo San Polo en betreedt de Basilica dei Frari. Je passeert het plein van Campo San Bartolomeo, waar de lokale bevolking graag samenkomt. Je proeft onderweg vele specialiteiten: van regionale kazen tot buranellikoekjes en traditionele taartjes. Je proeft zoete tiramisu in de stad waar ze werd uitgevonden en je ervaart de unieke cultuur van cicchetti, de door Veneziani zo geliefde tapas-achtige lekkernij, geserveerd in typische gezellige bàcari (barretjes). Je eindigt op de Campo Santa Margherita in het historische sestiere (district) van Dorsoduro bij de universiteit.  

Venetië: gedeelde gondelrit door de lagunestad

7. Venetië: gedeelde gondelrit door de lagunestad

Ontdek Venetië vanaf het water en bewonder de stad van bruggen en kanalen. Leun achterover, ontspan in uw fluwelen stoel en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen voorbij trekken. Zweef onder de talloze bruggen door en hoor de zachte geluiden van het water tegen de afbrokkelende muren van de palazzi. Vaar over het beroemde Canal Grande en bekijk het gebied rond de Chiesa di Santa Maria della Salute. Bewonder deze prachtige barokke kerk uit de 17e eeuw en bekijk de kronkelende grachten.

Venetië: privérondvaart van 40 minuten met de gondel

8. Venetië: privérondvaart van 40 minuten met de gondel

Het beste perspectief om Venetië te bewonderen is vanaf het water, en een gondel is de meest traditionele en unieke manier om dit te doen. Ontdek de stad tijdens een tour van 40 minuten en ervaar hoe Venetianen in het verleden van het ene district naar het andere verhuisden. Je gondelreis begint op een steenworp afstand van het San Marcoplein, voordat je verborgen binnengrachten oversteekt, waardoor je uitzichten kunt bewonderen die onopgemerkt blijven als je door het stadscentrum loopt. Tijdens deze speciale rit kun je je ook vergapen aan de majestueuze Rialtobrug, een van de oudste en beroemdste bruggen in Venetië. Aan het einde van uw rit keert u terug naar het San Marcoplein om van boord te gaan en uw gondelier vaarwel te zeggen.

Venetië: Private Murders & Mysteries Tour

9. Venetië: Private Murders & Mysteries Tour

Ontdek een geheel ander Venetië als je je weg door een labyrint van smalle steegjes, waar schaduwen blijven liggen en voetsporen echo. Stel je voor een donker stille Venetië zonder verlichting, angstaanjagend en spookachtig. Meer informatie over de openbare executies in St. Marks Square, de onmenselijke mentale asiel op de lagune eilanden. Anekdotes van de courtesans, casino's en bordelen en natuurlijk Casanova en 'de laatste zoenvlek'. Er is een verhaal van de mysterieuze voetafdrukken, hoofdloos lichaam en het hoofd gezien in een kanaal, de sluipmoordenaar en de vermoorde vrouwen gekleed in wit. Geheime binnenplaatsen en architectonische edelstenen verborgen in de stille steegjes, zoals de indrukwekkende wenteltrap. Tenslotte, het verhaal van het slecht theater, La Fenice en het mysterie van het laatste vuur.

Venetië: rondvaart door het Canal Grande

10. Venetië: rondvaart door het Canal Grande

Stap in een motorboot en vaar door de kanalen van Venetië tijdens deze rondleiding van 1 uur door de stad. Je ziet tientallen palazzo's, villa's, kerken en typerende bruggen over de kanalen. Bewonder de oude Rialto, de oudste en beroemdste brug, en bekijk vervolgens de moderne Della Constituzione, een glazen brug in de buurt van Calatrava. Je passeert de aristocratische huizen in het centrum, waar nu kunstverzamelingen, musea en universiteiten in te vinden zijn. Zie de belangrijke instituties van stad en staat, zoals Ca' Grande en Ca' Balbi, en het luxe hotel Gritti. Vang een glimp op van het bedrijvige casino bij Ca' Vendramin Caliergi en van het paleis Ca' Pisani Moretta, en vaar door internationale gemeenschappen, zoals Fondaco dei Tedeschi. Je krijgt ook het imposante religieuze bouwwerk La Madonna Della Salute te zien.

  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
  • Dagtochten
  • Privétours
69 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 69

Sitemap Rialtobrug

Wil je alle activiteiten in Rialtobrug ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rialtobrug

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 10.906 beoordelingen

Het was echt heel leuk, maar je moet er rekening mee houden dat je niet alleen op de bot zult zitten, maar dat is niet zo erg, je moet de positieve kant ervan zien (er is iemand om een foto van je te maken , wie iets romantisch wil, moet meer betalen zodat er geen anderen op dezelfde bot zitten

Een ontspannen gids met veel kennis over Venetië. De bijbehorende proeverijen compenseerde royaal een avond maaltijd. Door de samenstelling van de groep; een leuk en interessant internationaal gebeuren.

het was een zeer ontspannende ervaring en de prijs waard om te betalen voor een privégondel. de tijd ging zo snel voorbij, maar de uitzichten waren erg mooi. de rit was ongeveer 20-25 minuten

De rit was echt goed ... punctueel, leuk, de gondelier zong heel goed. AANBEVOLEN!!

Zeker waard om het te doen, leuke en unieke ervaring