Riberaplein
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Riberaplein: tours & tickets

Riberaplein: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Porto

Bekijk alle 342 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Riberaplein

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
gebaseerd op 1.590 beoordelingen

Een uitstekende manier voor een lokale culinaire verkenning

De wine & food tour is ons goed bevallen. Iets later dan afgesproken, werden we opgehaald in ons hotel. Vanaf de start tot het einde heeft de gids ons (door)lopend verteld over eten, drinken, leven, wonen en werken in Porto. De geproefde gerechten waren eigenlijk meer snacks dan gerechten. Ofschoon we hadden kunnen wijzigen, was twee maal bier niet echt wat de bedoeling was. De fles wijn bij de vierde stop maakte dit weer goed, alhoewel het restaurant niet echt gezellig was. De gids was echter erg enthousiast en heeft ons wegwijs gemaakt in Porto en in de eetgewoonten. Hiervan hebben we de dagen erna plezier gehad.

Porto: gerechten- en wijnproeverij Beoordeeld door

Leuke tocht langs de hoogtepunten van Porto

De tocht was prima, vriendelijke gids. De e-bikes waren ideaal omdat je niet veel inspanning nodig had ondanks de soms behoorlijk steile hellingen/straten van Porto. Ik had iets meer info over de stad en leuke details van de gids verwacht. We konden af en toe even rusten, maar ik had liever meer gezien en minder of korter gerust. Rusten kan ik daarna wel op een terras. Ik wilde vooral veel info tot mij nemen over de stad.

Porto: begeleide e-biketour van 3 uur langs de highlights Beoordeeld door

Super leuke fietstocht met een aardige gids!

Weer eens wat anders, een fietstocht van 3 uur niet door Porto, maar om Porto heen. De tocht ging over de trambaan, langs het strand en door 2 mooie parken. De gids sprak goed Nederlands en kon ons veel over Porto vertellen.

Porto: fietsrondleiding oude stad en rivierkant van 3 uur Beoordeeld door

Kleine groep, heel betrokken en persoonlijk

We waren een groep van 5 personen inclusief de gids. Dit maakte de tour veel persoonlijker en gaf ons ruimte om over alles en nog wat te praten. De gids was geweldig.

Porto 3-uur durende klassieke wandeltocht Beoordeeld door

Onmisbaar ! Vanaf het moment van ophalen direct te gebruiken.

We hadden al ervaring met de Rome pass en de Lisboa card, nu de Port card. Gemakkelijk, leuke kortingen. Veel gebruik van gemaakt, het geld meer dan waard.

Porto Card met vervoer (1, 2, 3 of 4 dagen) Beoordeeld door
Omslagfoto: Cat Burston, CC BY 2.0