Toegangsticket

Riccione: entreeticket Oltremare Park

Riccione: entreeticket Oltremare Park

Vanaf € 26 per persoon

Verken Oltremare, een bruisend natuurpark van 110.000 m2 met 4 delen die de elementen vertegenwoordigen: aarde, lucht, vuur en water. De beroemde dolfijnen van het park bewegen op het ritme van de muziek. Verken het landschap van de Adriatische Kust.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bij het beroemde "Dolphin Lagoon", het grootste dolfijnenverblijf van Europa, kun je de spelende dolfijnen bewonderen.
 • Bekijk de roofvogels in de levendige volière
 • Verken het regenwoud uit het Krijt
Volledige beschrijving
Je krijgt toegang tot het Oltremare Park, een bruisend natuurpark dat gewijd is aan het landschap van de Adriatische Zee en verder door de eeuwen heen. Het park is opgedeeld in de 4 elementen. Deze 4 thematische gebieden tonen de verbazingwekkende biodiversiteit van de regio. In het Luchtgedeelte, zie je majestueuze adelaars, gieren, haviken, uilen en talloze andere roofvogelsoorten in ruim opgezette volières. In het Watergedeelte kun je Dolphin Lagoon bezoeken, het grootste dolfijnenverblijf van Europa. Hier kun je prachtige choreografische shows bezoeken die door de dolfijnen worden uitgevoerd. In het Aardegedeelte vind je de tentoonstelling 'Darwin, het regenwoud', een reis naar 65 miljoen jaar geleden. Hier ontdek je meer over het landschap van het Krijt. In het Vuurgedeelte kun je 'Planeet Aarde' bezoeken, een reis door het ontstaan van onze planeet die je met al je zintuigen kunt beleven. Als je met kinderen onderweg bent, ga dan zeker naar het Energiegedeelte. Dit is een spannende speelplaats gemaakt van hangbruggen, paden op grote hoogte en een rivier waar je met een boot overheen kunt varen.
Inbegrepen
 • Entreeticket Oltremare Park
 • Eten en drinken (tenzij optie geselecteerd)
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebrandcrème

Goed om te weten

 • Dieren zijn welkom in Oltremare, maar gezien de aanwezigheid van andere dieren in het park zijn er enkele beperkingen. Dieren mogen de planeet aarde en het overzeese theater niet binnen. Bij optredens van oa dolfijnen en roofvogels zullen ze op afstand moeten blijven en altijd aan de lijn. Grote honden mogen de boten van Ulysses Island niet betreden.
 • Mensen die bovenstaande attracties niet met dieren kunnen betreden, kunnen gebruikmaken van de springkussenservice: een persoon kan bij de ingang van de attractie wachten met het dier terwijl andere mensen kunnen genieten van de attractie. Na afloop van de attractie kunnen mensen overstappen zonder weer in de rij te hoeven staan.
 • Kinderprijzen zijn gebaseerd op lengte. Selecteer de babyoptie voor kinderen tot 1 meter lang. Het gereduceerde ticket is voor kinderen tussen de 1 en 1,4 meter.
 • Tickets zijn de dag na aankoop geldig
 • Tickets kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,4 /5

gebaseerd op 5 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  3/5
 • organisatie
  3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De dolfijnenshow was 3 jaar geleden interessanter. Maar dat betekent niet dat het nu slecht was. Mogelijk is de show ingekort door Corona. Maar ik weet het niet zeker. In eerste instantie wilde de toelatingsdame niet eens proberen onze tickets te scannen. Blijkbaar boekt GetYourGuide niet zo vaak. Maar alles verliep vlot. Eten een beetje te duur. Maar als je iets meeneemt, bespaar je veel geld. Helaas hebben we de papegaaienshow gemist omdat de showtijden op de website niet klopten, dus wilden we een goede plek in het dolfinarium reserveren.De afstand was niet ondanks Corona. Maar alleen ingeënt/genese of met een test komen binnen. We vonden alles erg leuk en zouden opnieuw gaan.

Verder lezen

19 augustus 2021

6 september 2021

Vertalen

9 juli 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 260552