Rigi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rigi

Wil je alle activiteiten in Rigi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rigi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 95 beoordelingen

Erg leuke excursie! WAARSCHUWING!! op de terugweg is er geen noodzakelijke of geplande verbinding tussen de aankomst van de kabelbaan en de boot in Weggis. Vanaf de kabelbaan wacht je een slecht aangegeven wandeling van 15 minuten naar het meer! Voorheen was onze trein vanuit Rigi te laat; 10 minuten gestopt! Uiteindelijk hebben we de boot bij Weggis om 18:05 gemist !! De boot wachtte natuurlijk niet op ons en zag hem voor onze ogen vertrekken!!! de volgende en laatste boot voor Luzern vanuit Weggis was toen pas… 20:57 !!!! of bijna 3 uur wachten! De organisatie faalde dus totaal en liet ons alleen achter in de stromende regen! Na uitgebreid speuren op internet kwamen we erachter dat er buslijn 502 is die je naar station Küssnacht brengt. Vanaf daar brengt een trein u naar het centrum van Luzern. De prijs per volwassene is chf17.- Met dit alternatief hoeft u echter niet voor niets 3 uur in Weggis te wachten! Met vriendelijke groet, Alexandre K

Uma experiência excelente. Viagem de barco muito calma ea vista das margens do lago é excelente. O elétrico até ao topo do monte proporciona vistas magnificas (escolham lugares lado esquerdo para a subida). Geen topo mesmo em dias mais encobertos é bonito. Desçam a pé até ao teleférico que vale muito a pena. E depois een viagem de teleférico até de novo oa barco é do outro mundo. Para quem tem medo alturas escolha não ficar logo op frente, mas não deixe de fazer a viagem.

Een prachtige reis, deels georganiseerd door de Get Your Guide en jezelf.

De regio Rigi is prachtig, vooral bij goed weer, maar u moet meer informatie van de organisatoren nodig hebben. U moet van tevoren het tijdschema van alle treinen kennen om uw reis te organiseren. Mijn suggestie voor de Get Your Guide: je moet de dienstregeling van de treinen in pdf-formaat voor de reizigers op je website tonen.

Een mooie 3-sterren bed and breakfast

Een zeer schoon hotel en een zeer behulpzame eigenaar. Enige keerzijde was geen toilet of douche-eenheid als moest delen. Let op slechts 3 parkeerplaatsen, maar u kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover het spoor, aangezien de eigenaar een parkeerbadge heeft verstrekt. Ontbijt was een lekker continentaal type.

Een groot liefhebber van Zwitserse treinen, ik wilde de 1e tandradtrein voorstellen aan mijn 18-jarige kleinzoon en alles verliep zoals gewoonlijk geweldig in dit land. een zeer leuke ervaring voor beide en onvergetelijke momenten.