Kies data
Rijn-Neckar-regio

Toegangstickets

Rijn-Neckar-regio Tickets: Onze meest aanbevolen

Heidelberg: BODY WORLDS Museum Entreeticket

1. Heidelberg: BODY WORLDS Museum Entreeticket

Leer meer over alle aspecten van het menselijk lichaam door middel van unieke tentoonstellingen in het verbazingwekkende BODY WORLDS Museum. Bezoek de permanente collectie gemaakt door plastinator Dr. Gunther von Hagens en curator Dr. Angelina Whalley en verken de menselijke anatomie. Onderzoek orgaanfuncties, vragen over gezondheid en de interessante tentoonstelling Anatomy of Happiness die onderzoekt wat maakt is inhoud. Volg je eigen geluk op interactieve stations en begrijp de wonderbaarlijke complexiteit van je innerlijke wereld. Bewonder de precieze en wetenschappelijk gerichte bereiding van de plastinaten en geniet van hun esthetisch aangename, creatieve en vaak heerlijk grillige presentatie.

Heidelberg hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

2. Heidelberg hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

Haal het meeste uit uw bezoek aan Heidelberg met deze interactieve smartphone-speurtocht en zelfgeleide wandeling. Voltooi locatiegebaseerde raadsels terwijl je door het groen van het Bismarckplatz-park en de charmante geplaveide straten van Heidelberger Altstadt (oude stad) loopt. Na het downloaden van de tour-app op je mobiele apparaat (instructies ontvangen via e-mail na boeking), volg je een route die je naar 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad leidt. Begin je tour op de imposante Bismarckplatz, in het centrum van de stad. Bezoek het Haus zum Riesen, een modern paleis, en verken het Kurpfälzisches Museum met zijn unieke tentoonstellingen. Maak een foto op de Universitätsplatz en laat je verdwalen in de historische jezuïetenkerk, een van de oudste kerken van Heidelberg. Leer meer over het marktplein, het oudste plein in de stad met een enorme geschiedenis. Bewonder de oude brug met zijn prachtige uitzicht. Zie, loop en leer over de Kornmarkt, een plek die rechtstreeks uit oude middeleeuwse verhalen komt, terwijl Karlsplatz de kers op de taart van deze unieke tour zal zijn. Gebruik tijdens het verkennen logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om bij elke attractie aanwijzingen te vinden om je volgende bestemming te vinden. Voel de spanning van het oplossen van elk raadsel terwijl je eraan werkt om het spel te voltooien. Kies ervoor om de tour te starten of te pauzeren wanneer je maar wilt en verken de stad in je eigen tempo. Leer onderweg geschiedenis en feiten over Heidelberg om een lokaal perspectief op deze pittoreske stad te krijgen.

Mannheim: zelfgeleide ontsnappingsgame en avontuur in de buitenlucht

3. Mannheim: zelfgeleide ontsnappingsgame en avontuur in de buitenlucht

Word een detective met een openluchtmysteriespel en ontdek de schoonheid van de stad Mannheim. Download de app en volg de instructies om je Mannheim moordmysteriespel op te zetten. Leer meer over een fictieve zaak en los raadsels en Blackstories op om de boosdoener te vinden. Je begint het spel op een populaire plek in het centrum. Terwijl je loopt, hoor je een fictief verhaal over een vermiste persoon. Het slachtoffer is een voormalig politieagent en bestsellerauteur die samen met zijn script is verdwenen. Volg de app naar verschillende locaties om deze mysterieuze zaak op te lossen. Op verschillende locaties krijgt u toegang tot enkele audiobestanden of rapporten met betrekking tot de strafzaak en de vermiste auteur. Je ontmoet zijn vrienden, luistert naar getuigen en leest of beluistert politierapporten. Misschien kom je erachter wat er is gebeurd en krijg je ook zijn script te pakken. Ontdek verborgen juweeltjes van Mannheim tijdens het spel. Speel met je vrienden en los altijd raadsels op met je team.

  • Toegangstickets

Veelgestelde vragen over Tickets in Rijn-Neckar-regio

Welke andere activiteiten dan Tickets zijn de moeite waard in Rijn-Neckar-regio?

Andere onmisbare dingen om te doen in Rijn-Neckar-regio:

Sitemap Rijn-Neckar-regio

Wil je alle activiteiten in Rijn-Neckar-regio ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.