Lille Stadstour

Lille Stadstour

Vanaf US$ 14,60 per persoon

Ontdek Lille met een cabriobus tour van 75 minuten. Bekijk de monumenten van Lille, waaronder het operagebouw en het stadhuis, op deze uitgebreide rondleiding door de 4e grootste stad van Frankrijk.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 75 minuten
Begintijden 10:30, 12:00, 14:30, 16:00
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek Lille in 75 minuten in een bus met opvouwbaar dak
 • Geniet van audio- en videocommentaar in 9 talen
 • Zie alle monumenten zoals het standbeeld van de godin, het operagebouw, de Kamer van Koophandel, het stadhuis met zijn belfort en nog veel meer
Volledige beschrijving
Wat is er mooier dan in een minibus comfortabel stad te bezichtigen? Dit is de perfecte manier om Lille in 75 minuten te ontdekken. Deze stadstour per bus biedt uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden en monumenten van de stad, van zijn oorsprong tot de meest moderne districten. Bussen zijn uitgerust met een audiovisueel systeem in 9 talen (Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans, Chinees, Japans en Russisch). Bewonder het standbeeld van de Godin terwijl je langs de Place du Général de Gaulle (Grande Place) rijdt. Zie het operagebouw, de Kamer van Koophandel en de rij van Beauregard de Place du Théâtre op. Natuurlijk rijdt je ook langs het stadhuis met het belfort, de citadel en de oude Porte de Paris.
Inbegrepen
 • Stadstour
 • Koptelefoon
 • Traditionele Chinese lunch (indien optie geselecteerd)
 • Fooi

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het beginpunt van de tour is de toeristische dienst van Lille: Palais Rihour, Place Rihour. Wissel je GYG-voucher in bij de ticketbalie.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Let op dat er geen stadsrondleidingen op 1 januari, 1 mei, het eerste weekend van September en 25 december zijn.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 / 5

gebaseerd op 123 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.3 / 5
 • organisatie
  4,4 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,2 / 5
 • veiligheid
  4,6 / 5
Sorteren op

heel interessante rondtour door Lille

Het was een heel interessante tour door Lille langs alle interessante plekken van de stad. De elektronische Nederlandstalige gids werkt perfect. Een heel enthousiaste chauffeur die nog heel wat informatie geeft over hetgeen we tijdens de rit passeren en.... een kunstenaar in het verkeer en de vele zeer smalle straatjes. Complimenten voor de chauffeur.

Verder lezen

10 februari 2019

Interessante en leerrijke rondrit met een gemotiveerde chauffeur .

Een eerste stap om Rijsel op zijn best te leren kennen . Volgende keer ga ik gericht bezoeken en ontdekken . Ik ben Vlaming en betreur dat ik als naaste buur niet kan verwelkomd worden in het Nederlands (Vloms) Historisch valt daar wel iets over te zeggen want pas in de 2de helft van de 17de eeuw werd Rijsel - Lille Frans grondgebied . Men wordt wel welkom gegeten in het Duits en het Engels . Nochtans ... 1 woord , welkom , volstaat . Dit is evenwel mijn enige opmerking . Lille is het bezoeken waard ! Met vriendelijke groeten

Verder lezen

21 augustus 2017

Chauffeur attentif au bien-être de ses passagers. Un micro serait néanmoins souhaitable. Quels problèmes de faux contact au niveau du casque audio. La bande son devrait émettre un signal particulier lorsque qu'un complément documentaire est montré sur l'écran à l'intérieur du bus pour attirer l'attention sur l'écran, au lieu de la fenêtre.

Verder lezen

9 november 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 6997