Rimini
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rimini Eten & drinken: Onze meest aanbevolen

 • Rimini: strandparasol en zonnebank op 67 Beach met drankje

  1. Rimini: strandparasol en zonnebank op 67 Beach met drankje

  Bezoek Rimini, "de Parel van de Adriatische Zee", en geniet van wat plezier in de zon op 67 Beach.

  Geniet van een ligbed op het strand met een parasol. Leef het goede leven en drink een aperitief terwijl u de strandgangers ziet spelen in de zon. Rimini heeft enkele van de best uitgeruste stranden van Italië en heeft een 150-jarige geschiedenis van gastvrijheid.

  Ontdek de levendige stranden van Rimini, die 24 uur per dag vol leven zijn. Breng een hele dag in de zon door en ervaar een gevoel van welzijn en absolute ontspanning. Kijk hoe de zon ondergaat in de Adriatische Zee na een dagje zon en surfen.

 • Rimini: kookcursus bij een lokale inwoner

  2. Rimini: kookcursus bij een lokale inwoner

  Dompel jezelf onder in een kookles in een lokaal huis, leer de geheimen van de beroemdste gerechten uit de regionale keuken kennen en proef de vruchten van je werk vergezeld van lokale wijnen. Tijdens de les onthult de kok de kneepjes van het vak voor drie authentieke lokale recepten. Veel plezier met het testen van je kookkunsten. Je hebt een werkplek die is uitgerust met keukengerei en alle ingrediënten om de afwas te maken. Proef vervolgens alles wat je hebt bereid, vergezeld van een selectie lokale wijnen. In plaats van je koffer met souvenirs te laden, neem je Italiaanse kookvaardigheden mee naar huis die je je leven lang bijblijven.

Flere reisetips for Rimini

Vil du vite mer om aktiviteter i Rimini? Trykk her for full oversikt