Rimini
Thematours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rimini Thematours: Onze meest aanbevolen

 • Rimini: strandparasol en zonnebank op 67 Beach met drankje

  1. Rimini: strandparasol en zonnebank op 67 Beach met drankje

  Bezoek Rimini, "de Parel van de Adriatische Zee", en geniet van wat plezier in de zon op 67 Beach.

  Geniet van een ligbed op het strand met een parasol. Leef het goede leven en drink een aperitief terwijl u de strandgangers ziet spelen in de zon. Rimini heeft enkele van de best uitgeruste stranden van Italië en heeft een 150-jarige geschiedenis van gastvrijheid.

  Ontdek de levendige stranden van Rimini, die 24 uur per dag vol leven zijn. Breng een hele dag in de zon door en ervaar een gevoel van welzijn en absolute ontspanning. Kijk hoe de zon ondergaat in de Adriatische Zee na een dagje zon en surfen.

 • Rimini: must-see sites met een native gids

  2. Rimini: must-see sites met een native gids

  Reis vanaf de Boog van Augustus naar Piazza Tre Martiri - het forum dat de functie van een lokale markt gedurende de eeuw heeft behouden. Het plein is ook gebruikt als opnamelocatie voor de film "Fellini's Amarcord". Op een steenworp afstand komt u op Piazza Cavour - het politieke centrum van de stad. Dit plein wordt vandaag omringd door 3 historische gebouwen: Palazzo Garampi, Palazzo dell'Arengo en Palazzo del Podesta, evenals de 18e-eeuwse Pescheria. Je bezoekt dan de Malatestian Temple, een van de meest representatieve voorbeelden van de Italiaanse Renaissance. Terwijl je daar bent, stop je bij The Surgeon's House - een oude Romeinse domus met een taberna medica . Passeer tenslotte de Tiberio-brug om een oud dorp van San Giuliano te bereiken.

 • Rimini: 2,5-uurs privé wandeltocht met een lokale gids

  3. Rimini: 2,5-uurs privé wandeltocht met een lokale gids

  Doe mee aan deze rondleiding in het centrum van Rimini, de stad die beroemd is in heel Europa voor zijn kusttraditie, cultuur en lekker eten. Door deze tour krijgt u het meest toeristische gedeelte van de stad niet te zien, integendeel, uw lokale gids brengt u naar het oude en fascinerende hart van Rimini. Vanaf de majestueuze Boog van Augustus loopt u naar Piazza Tre Martiri, symbool van de Italiaanse weerstand in Rimini. Dit plein is ook bekend als een van de belangrijkste plekken waar de Amarcord- film van Federico Fellini plaatsvond. Wanneer u dit plein overlijdt, komt u dan naar Piazza Cavour, het centrum van Rimini's politieke leven. Als u langs de aangrenzende straat loopt, komt u nog een stukje van de Romeinse geschiedenis in de stad: het beroemde Huis van de Chirurg. Dit bijzondere gebouw dateert uit de 2e eeuw nC en verbergt een "taberna medica", waar de grootste verz...

Más actividades y cosas que hacer en Rimini

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Rimini? Pincha aquí para ver la lista completa.