Ringstraße, Wenen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Ringstraße, Wenen: tours & tickets

Ringstraße, Wenen: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Wenen

Bekijk alle 262 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Ringstraße, Wenen

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 1.797 beoordelingen

Busroute’s zijn prima en mooi om te zien. Helaas was het wel altijd volle bak vooral op de groene route. Hop on, hop off is wel een leuk concept omdat je zelf bepaalt welke bezienswaardigheden je nader wil bekijken. Ook de aansluitingen zijn meestal om het half uur of vaker dus je kunt er je schema makkelijk op aanpassen. Al met al een leuke ervaring.

Wenen: hop on, hop off-bustour met geleide wandeling Beoordeeld door

Perfecte organisatie. Zeer goede fietsen. Mooie tocht door Wenen met een bekwame en aangename gids. Enige minpunt: met 18 deelnemers was het niet evident om door de stad te fietsen zonder andere weggebruikers te hinderen, kruispunten (met lichten) over te steken of nog om de gids te verstaan.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door

Heel aardige, enthousiaste en betrokken gids met originele verhalen die je anders nooit zou horen. Je ontdekt met zo'n fietstocht de structuur van de stad en komt langs alle highlights. Het is daarom het leukst om deze ervaring op te doen aan het begin van je stedentrip.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door

Gids Dimi wat zeer informatief, zonder te overladen met info. Met de segway snel en comfortabel veel bezienswaardigheden gezien, die lopend te ver uit elkaar zouden hebben gelegen.

Wenen: Segway-tour door de stad Beoordeeld door

Je ziet veel van de stad. Niet zo vermoeiend dan te voet. De gids wist veel te vertellen over de gebouwen en de geschiedenis van Wenen

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door
Omslagfoto: Andrew Nash, CC BY-SA 2.0