Ringstraße, Wenen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Ringstraße, Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.599 beoordelingen

Busroute’s zijn prima en mooi om te zien. Helaas was het wel altijd volle bak vooral op de groene route. Hop on, hop off is wel een leuk concept omdat je zelf bepaalt welke bezienswaardigheden je nader wil bekijken. Ook de aansluitingen zijn meestal om het half uur of vaker dus je kunt er je schema makkelijk op aanpassen. Al met al een leuke ervaring.

Perfecte organisatie. Zeer goede fietsen. Mooie tocht door Wenen met een bekwame en aangename gids. Enige minpunt: met 18 deelnemers was het niet evident om door de stad te fietsen zonder andere weggebruikers te hinderen, kruispunten (met lichten) over te steken of nog om de gids te verstaan.

Heel aardige, enthousiaste en betrokken gids met originele verhalen die je anders nooit zou horen. Je ontdekt met zo'n fietstocht de structuur van de stad en komt langs alle highlights. Het is daarom het leukst om deze ervaring op te doen aan het begin van je stedentrip.

Een geweldige manier om in een korte tijd de belangrijkste plekken van de stad te bekijken, onder leiding van een leuke en competente gids. een aanrader!

Je ziet veel van de stad. Niet zo vermoeiend dan te voet. De gids wist veel te vertellen over de gebouwen en de geschiedenis van Wenen