Ringturm

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ringturm: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Wenen: 1 uur durende boottour over het Donaukanaal

    1. Wenen: 1 uur durende boottour over het Donaukanaal

    Neem een boottrip over het Donaukanaal door de historische en moderne stad Wenen. Ook bekend als de 'Wateren van Wenen', de 'Arm van Wenen' en de 'Kleine Donau', was deze route over het Donaukanaal tijdens de Middel Eeuwen de belangrijkste route. Tijdens deze tour zie je bekende gebouwen inclusief de Uniqa toren, het Urania, hotels en commerciële gebouwen ontworpen door Jean Nouvel en de Mediatoren ontworpen door Hans Hollein. Bekijk het Schützenhaus ontworpen door Otto Wagner, de Ringtoren, de Rossauer barrakken en het afvalverwerkingsgebouw Spttelau ontworpen door Friedensreich Hundertwasser. Vervolgens keert de boot terug naar het startpunt. Geniet van het nieuwe Wenen, zijn graffiti kunstwerken en de hippe buurten terwijl je er langs vaart.

  • Wenen: sightseeing-boottocht met lunch

    2. Wenen: sightseeing-boottocht met lunch

    Een boottocht door Wenen die begint en eindigt op Schwedenplatz. Tijdens de ongeveer 1-uur durende vaart geniet je van een licht en modern lunchgerecht aan boord van de MS Blue Danube. Het menu bestaat uit 2 gangen; soep/voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecht en nagerecht. Voor alle menu's kun je kiezen voor het voorgerecht  of  een toetje. Wintermenu (1 december 2019 t/m 29 februari 2020): Voorgerecht - • Knoflooksoep met croutons   Hoofd - • Rundvleesbraadstuk in een romige saus met een dumpling  of • Pompoenrisotto met parmezaan Toetje - •  Speculaas parfait Lentemenu (2 maart 2020 t/m 31 mei 2020) Voorgerecht - • Wilde knoflooksoep Hoofd - • Cevapcici met tomatenrijst of • Tonijnstrudel met harissa-struikbonen en ei Toetje -   • Curd met maanzaad en pruimen Zomermenu (1 juni 2020 t/m 31 augustus 2020):...

Sitemap Ringturm

Wil je alle activiteiten in Ringturm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ringturm

Gemiddelde beoordeling

3.3 / 5

gebaseerd op 824 beoordelingen

Een heel mooie en samenhangende ervaring.

Cultuur en natuur ontmoeten elkaar. Naast graffiti en stedelijke gebouwen, waarvan de belangrijkste via luidsprekers worden gepresenteerd, zie je sporen van de bever in het midden van de stad. Twee reigers en vele andere vogels werden ook waargenomen. Attente service in het restaurant en dekens tegen de kou ronden de reis af tot een zeer leuke ervaring.

Zeer ontspannende reis

Mijn zoon en ik waren de enigen die lunchten op de boot! Het was een goede maaltijd, hoewel jammer dat je extra moet betalen voor drankjes. We zaten beneden voor de lunch en gingen daarna naar boven om daarna van de zon te genieten. De pasta was leuk net als de gehaktballen. Het dessert was lekker. Jammer dat er geen iets lichtere puddingoptie was.

Zeer rustige reis

Het is niet te duur en we hadden de lunch, wat leuk was. Niet echt veel te zien en je gaat op het Donau-kanaal, in tegenstelling tot de werkelijke Donau. Het wordt echter uitgelegd waarom ze dit tijdens de reis deden, in theorie is het een uitloper van de rivier, nog steeds erg goed. Ontvang je gids we zijn weer uitstekend.

Lekkere lunch op een mooie plaats

Super mooie plaats op de boot, heerlijke lunch. Helaas is het geen rondje maar op een bepaald punt keert de boot om

Prachtig met de mooie herfst kleuren en gezellig op det water