Corcovado, Christusbeeld en favela met lokale gids

Corcovado, Christusbeeld en favela met lokale gids

Product ID: 25389

Vanaf € 84,97 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ervaar de realiteit van het leven in de favela sloppenwijken op deze unieke insider tour van Rio de Janeiro
 • Bezoek één van de nieuwe Zeven Wonderen van de Moderne Wereld
 • Bewonder het 360 graden uitzicht vanaf de voet van het Christusbeeld
 • Bekijk de plek waar één van Michael Jackson's beroemde muziekvideo's is opgenomen
 • Bewonder uitzichten op de Guanabara Baai en het Botafogo gebied vanaf het lokale uitkijkpunt
Overzicht
Ontdek het echte Rio de Janeiro, een prachtige stad vol tegenstrijdigheden, op deze unieke stadstour. Van geweldige uitzichten vanaf het Christusbeeld tot de steegjes van de Santa Marta favela, ontdek een aantal van de geheimen van Rio.
Wat te verwachten
Rio de Janeiro is gezegend met een prachtige natuurlijke omgeving en is een stad die zowel om zijn schoonheid als armoede bekend staat. De uitgestrekte, vaak verkeerd begrepen, sloppenwijken die bekend staan als favela's liggen op de bergen rondom de glinsterende Guanabara Baai.

Deze tour van Rio de Janeiro zal je een unieke kijk geven op het echte Rio, van de prachtige uitzichten tot een van de favela's die bekend is van Michael Jackson's muziekvideo "They don't care about us".

Begin de tour met een panoramisch uitzicht op de stad vanaf de voet van het Christusbeeld. Dit enorme witte standbeeld waakt constant over Rio en biedt een 360 graden uitzicht op de natuurlijke wonderen van de stad: stranden, lagunes, bossen, baaien en bergen die uit de oceaan lijken te rijzen.

Het is geen wonder dat het 'cristo "standbeeld onlangs werd geselecteerd als één van de nieuwe zeven wonderen van de wereld. Geniet van het uitzicht, zoek een aantal van de beroemdste bezienswaardigheden van Rio uit, en maak een must-have foto voordat je een heel andere kijk op de stad krijgt.

Vanaf hier is het tijd om dit toeristische icoon in te ruilen voor iets dat minder bezocht wordt, de Santa Marta favela. Onder leiding van jouw lokale gids loop je door de gemeenschap, ontmoet je de mensen die hier wonen en bekijk je de plekken die beroemd zijn gemaakt in de video van Michael Jackson. Wandel door de smalle steegjes, leer over het lokale leven en maak een einde aan een aantal van de mythes over deze levendige gemeenschappen.

In het hart van de favela neem je een moment rust om de adembenemende uitzichten over de Baai van Guanabara en het Botafogo gebied te bewonderen vanaf het lokale uitkijkpunt.

Mensen die het echte Rio willen ervaren moeten deze unieke tour niet missen! Van prachtige uitzichten en iconische locaties tot de gemeenschappen die deze stad tot de smeltkroes hebben gemaakt die het is, je zult Rio zeker een fascinerende en complexe plek vinden die je hart voor altijd kan stelen.
Inbegrepen
 • Engelssprekende lokale gids
 • Vervoer van het hotel en terug
Niet inbegrepen
 • Persoonlijke bezittingen
 • Fooien voor jouw lokale gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 2 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Het meetingpoint is het standbeeld voor het Copacabana Palace Hotel, adres: Avenida Atlântica 1702 - Copacabana Rio de Janeiro - RJ 22021-001 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Kinderbeleid: kinderen worden beschouwd als tussen de 6 en 11 jaar. Kinderen onder de 6 jaar kunnen niet mee met deze tour.

Vanaf € 84,97 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (8 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Urban Adventures Americas

Product ID: 25389