Rio de Janeiro luchthaven vervoer: gedeelde enkele reis

Product ID: 6589

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een zorgeloos transport vanaf beide luchthavens in Rio naar alle hotels in het zuiden of westen van de stad
  • Word persoonlijk opgehaald bij alle terminals
  • Spaar jezelf de kosten en moeite van een taxi regelen
  • Ontspan terwijl de chauffeur de beste route naar de stad neemt
Overzicht
Geniet van zorgeloos vervoer van en naar Rio de Janeiro luchthavens met het handige gedeelde enkele reis luchthaven transport. Je zal worden onthaald bij de luchthaven voor vervoer per bus of minibus naar je accommodatie en vice versa.
Wat te verwachten
Begin je reis naar Rio met een zorgeloos gedeeld transport van een van Rio de Janeiro's grote luchthavens: de internationale luchthaven Tom Jobim. Ook kun je bij vertrek een gedeeld transport krijgen van je hotel naar de luchthaven.

Bij aankomst zal je buiten de douane worden onthaald door een chauffeur met een 'Shuttle Gray Line' teken en naar je accommodatie worden gereden in een moderne touringcar of minibus met airconditioning.

Voor hotel naar luchthaven transport zal de touringcar of minibus je ophalen van je hotel en je naar de luchthaven brengen met het comfort van airconditioning. Ritjes zijn elk uur beschikbaar van 8:00 tot 19:00 uur.

Het enige wat je hoeft te doen is de volgende informatie invullen in het "leave a comment for the local supplier" veld bij checkout: luchtvaartmaatschappij, vluchtnummer, stad van vertrek / aankomst stad, aankomsttijd en hotelnaam en adres. Vervoer is beschikbaar naar alle hotels gevestigd in Sao Conrado, Leblon, Ipanema en Copacabana. Het wordt aanbevolen om 3 tot 4 uur voor aanvang van je vlucht te vertrekken.
Inbegrepen
  • Enkele reis gedeeld transport
Niet inbegrepen
  • Fooien
  • Extra bagage (EUR 2.31 per koffer)
Trefpunt

Terminal 1 Binnenlandse vluchten: Na door de douane te zijn gekomen ga je naar de tweede verdieping en loop je naar de C-afdeling van de internationale vertrekhal. Het trefpunt is bij de informatiebalie van INFRAERO. Internationale vluchten: Na door de douane te zijn gekomen ga je naar de tweede verdieping. Het ontmoetingspunt is bij de informatiebalie van INFRAERO. Terminal 2 Binnenlandse vluchten: Na door de douane te zijn gekomen ga je met de lift of de trap naar de 3de verdieping. Het trefpunt is bij de Informatiebalie van INFRAERO. Je kunt wachten bij de zitjes achter de balie. Internationale vluchten: Na door de douane te zijn gekomen ga je met de lift of de trap naar de 3de verdieping. Het trefpunt is bij de Informatiebalie van INFRAERO. Je kunt wachten bij de zitjes achter de balie. Kijk voor een Shuttle Rion bord met een Gray Line logo. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• 1 koffer en 1 handbagage toegestaan ​​per passagier. Extra bagage is berekend tegen 5 Braziliaanse Real (ca. EUR 2.31) bij aankomst
• Dit transport is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (13 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Gray Line Brazil

Product ID: 6589