Rio de Janeiro
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Rio de Janeiro

Want to discover all there is to do in Rio de Janeiro? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Rio de Janeiro

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.958 beoordelingen

Rio by bike is een echte aanrader. Het is absoluut de beste manier om de verschillende wijken van de stad te verkennen en te ervaren. Door de vele fietspaden is het een relaxte manier van vervoer en daar waar een fietspad ontbreekt, manoeuvreert de gids je moeiteloos door het drukke verkeer.

Ondanks het slechte weer, hebben wij een hele gave tour door Rocinha gehad. Waar je normaal nooit door deze wijk kan lopen, kon dat nu wel. Indrukwekkend om te zien hoe de mensen leven, wat zij allemaal hebben en om de bevolking te kunnen spreken.

Ik voelde mij veilig en kreeg de uitzicht te zien waar ik op hoopte. Verstandigste is wel met een tour mee te gaan want de situaties in de favelas kunnen dagelijks veranderen. Zo weet je zeker of je veilig een wandeling kan maken.

2 uur lang moeten wachten in de ochtend voor ze ons kwamen halen. dat was echt niet leuk. vanaf we waren opgepikt liep echter alles prima!! top gids, mooie route, veel info, we zouden hem meteen opnieuw boeken!

Het is een leuke en veilige manier om het uitgaansleven van Lapa te ontdekken. Je gaat met je gids 4 bars af en je krijgt shotjes. Leuk voor jonge mensen die Lapa willen verkennen