Kies data
Dingen om te doen

Río Lagartos

Río Lagartos: De beste dingen die je niet wil missen

Playa del Carmen/Cancún: Tour Rio Lagartos & Las Coloradas

1. Playa del Carmen/Cancún: Tour Rio Lagartos & Las Coloradas

Geniet van een tour in Rio Lagartos en Las Coloradas tijdens een dagtrip vanuit Playa del Carmen of Cancún. Kijk uit naar krokodillen en bekijk deze van dichtbij in een krokodillenreservaat. Bewonder de roze tinten van de lagunes van Las Coloradas en zie de flamingo's voorbij vliegen. Reis comfortabel met een auto met airconditioning naar de naburige staat Yucatán en de beroemde roze meren van Las Coloradas. Dit is een gebied met een ongerepte natuur waar je versteld van zult staan, de adembenemende uitzichten van Las Coloradas Yucatán moet je gezien hebben om het te kunnen geloven. Jouw deskundige gids zal je de feiten en de folklore van de streek uitleggen. Zij zullen je ook helpen om de beste Instagramwaardige foto's te maken van dit prachtige gebied van adembenemende natuurlijke schoonheid. Maak een boottocht door de mangroves van een prachtig beschermd gebied. Let op de krokodillen en de vele vogelsoorten, waaronder aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen. Rio Lagartos Yucatan is een paradijs voor vogelliefhebbers. Tenslotte stoppen we voor de lunch met salade, frisdrank en het hoofdgerecht van jouw keuze. Kies tussen verse vis, kip, of een vegetarisch gerecht. Het eten is vers en heerlijk en een geweldige manier om bij te tanken na al je avonturen. Als je uitgegeten bent, keer je terug naar je hotel na een ongelooflijke dagtocht op het schiereiland Yucatán.

Van Cancun: Las Coloradas & Rio Lagartos Tour met transfer

2. Van Cancun: Las Coloradas & Rio Lagartos Tour met transfer

Ontmoet krokodillen in hun natuurlijke habitat met een bezoek aan een krokodillenreservaat en zoek naar flamingo's in de zoutvijvers van Las Coloradas. Bewonder de verschillende tinten roze in de lagunes van Rio Lagartos tijdens een boottocht door de mangroven. Kijk uit voor verschillende vogels, waaronder aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen.

Río Lagartos: biosfeerreservaat en de roze meren van Las Coloradas

3. Río Lagartos: biosfeerreservaat en de roze meren van Las Coloradas

Bekijk de schoonheid van Rio Lagartos, een UNESCO-biosfeerreservaat met een rijke diversiteit aan landschappen en ecosystemen zoals mangroven, bossen, lagunes en meer. Bewonder ook de roze meren bij Las Coloradas tijdens deze dagtour. Begin met een vroege pick-up van accommodatie in Cancun of Playa del Carmen. Vanaf daar ga je naar het drukke stadje Valladolid voor een kopje koffie en een snack. Ga na een korte pitstop naar Rio Lagartos en sla bij aankomst de drukte over en stap aan boord van een privéboot om te genieten van het landschap van het reservaat. Vaar door het reservaat met een vriendelijke gids die wijst op de talrijke lokale flora en fauna en mogelijk een glimp opvangt van flamingo's, pelikanen, zeeschildpadden en krokodillen. Stop bij de prachtige roze meren van Las Coloradas (de kleur van het water hangt af van het weer en de chemische omstandigheden) en maak een paar foto's. Geniet daarna van een lunchpauze voordat u terugkeert naar uw accommodatie.

Sitemap Río Lagartos

Wil je alle activiteiten in Río Lagartos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Río Lagartos

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 93 beoordelingen

Het was een geweldige rondreis!! Genaro, onze gids en chauffeur, reed ons als eerste naar de cenote hubiku, waar we bijna alleen waren, vanwege de vroege tijd, maar het wist niet beter. =) Na de cenote was er lunchtijd bij het buffet, en het was zo heerlijk! En ik heb het over Duitse / Oostenrijkse / Europese normen, niet zoals bij andere tours, we deden in Mexico (chichen itza, "buffet" is niet de beste kwaliteit en smaak is een beetje vreemd). . . Na de lunch reden we naar de roze zee en naar de krokodillenboerderij. Wat een geweldige ervaring en zo mooi. Al met al lang in de bus voor vervoer (9-10 uur) maar zeker de moeite waard!!! Genaro, onze chauffeur vermaakt ons de hele tijd als dj en zanger en vertelde ons feiten over de tour / achtergrondinformatie. Grote dank aan de chauffeur Genaro, 5 sterren!☆☆☆☆☆

Het was een heel mooie reis. Had een geweldige gids met Big G en de dingen om te doen waren echt geweldig. We zagen flamingo's en krokodillen tijdens de boottocht in de mangroven m. Daarna een heerlijke lunch in de boothaven en tot slot het krokodillenkweekstation. Een unieke ervaring!

Het is een lange, maar erg leuke reis. Je moet rekenen van 05:00 uur tot 22:00 uur. (en brengt er minstens 12 uur in de auto door) Gennaro, onze gids, maakte het allerbeste van onze dag, maar de rit met hem was de grappigste ooit en hij is een geweldige DJ!

super mooie tour. tis wel lang in de bus maar deze is erg comfortabel en gezellige tour leiding. Zeker eentje om nooit meer te vergeten. Goeie lunch diverse keuze.

Het ophalen van het hotel was precies op de minuut.