Kies data

Río Secreto

Río Secreto: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Cancun/Playa del Carmen: tickets voor de Rio Secreto & lunch

1. Cancun/Playa del Carmen: tickets voor de Rio Secreto & lunch

Dompel jezelf onder in een eeuwenoude wereld van stalactieten en stalagmieten tijdens een bezoek aan de Rio Secret in Playa del Carmen. Je verkent het labyrint van dramatische rotsformaties en rustige wateren in dit verborgen ondergrondse netwerk van rivieren en grotten. Aangekomen bij de Rio Secreto ontmoet je je gids en krijg je een duikpak, waterschoenen, een lamp en een helm, zodat je helemaal klaar bent voor je avontuur. Nu kun je de grotten in, waar je 600 meter vrij hebt om te wandelen, zwemmen en te genieten van de betoverende schoonheid van je omgeving. Na ongeveer 1,5 uur word je teruggebracht naar het begin en getrakteerd op een lichte lunch met heerlijke lokale gerechten. Kies de groene salsa als je van heet houdt. Dit is een kans om te ontspannen in het serene junglelandschap en na te genieten van je ervaringen in de grotten. Na afloop kun je je wassen en omkleden voordat je terugkeert naar het hotel.

Riviera Maya: grot-excursie hele dag Rio Secreto

2. Riviera Maya: grot-excursie hele dag Rio Secreto

Betreed een ondergrondse wereld met unieke dimensies, waar het al jaren lang stil is. Arriveer om 08:00 uur bij de ticketkiosk; ontmoet je gids en ontvang instructies voor de excursie. Ga aan tafel voor een continentaal ontbijt en haal dan alles wat je nodig hebt voor de expeditie, waaronder een helm met lamp, een wetsuit, waterschoenen, een reddingsvest, een snorkel-uitrusting en een lunchpakket. Dan fiets je 1,5 kilometer over een pad door de jungle, vol vegetatie, en zie je wellicht lokale wilde dieren onderweg naar de Mayaanse onderwereld. Verken ongeveer 1,5-2 uur lang 1,5 kilometer aan droge grot. Observeer ongelooflijke formaties en dak-instortingen, wandel tussen licht en donker, tot je arriveert bij het Jungle-kamp. Na 2 uur zwemmen in een half onder water gelopen grot, kom je terug bij het Jungle-kamp om je om te kleden en voor te bereiden op de terugkeer naar het basiskamp, waar je kunt ontspannen en kunt genieten van een regionaal buffet. Tot slot keer je terug naar de receptie, en vanaf daar word je teruggebracht naar je hotel.

Dagexcursie naar de Rio Secreto met kleine groep

3. Dagexcursie naar de Rio Secreto met kleine groep

Duik af in de eeuwenoude wereld van de stalactieten en stalagmieten. Dwaal door een labyrint van spectaculaire rotsformaties en rustige wateren. De Rio Secreto (Geheime Rivier) is een verborgen, ondergronds netwerk aan rivieren en grotten. Een minibus met airconditioning haalt je vanaf 07:20 uur bij je hotel op en brengt je naar de Rio Secreto. Eenmaal aangekomen ontmoet je je deskundige gids en ontvang je je duikpak, waterschoenen, lamp en een helm om je klaar te maken voor jouw avontuur. Vanaf hier betreed je de grotten, waar je over een lengte van 600 meter vrij kunt lopen, zwemmen en van de betoverende schoonheid van de omgeving kunt genieten, alles begeleid door je gids. Bovendien, dankzij het maximum aantal van 10 deelnemers ben je ervan verzekerd dat je een rustige activiteit hebt, zonder afleiding van buitenaf. De tours in de Rio Secreto zijn zo georganiseerd dat geen twee groepen tegelijk ondergronds zijn. Na ongeveer 1,5 uur ga je weer bovengronds en wordt je getrakteerd op een lichte lunch met heerlijke, lokale gerechten. Kies de groene salsa als je van scherp houdt. Dit is een kans om te ontspannen in het serene junglelandschap en terug te denken naar je ervaring in de grotten. Hierna kun je je wassen en omkleden, voordat je weer terug wordt gebracht naar je hotel.

Playa del Carmen: uitstap ondergrondse rivier Rio Secreto

4. Playa del Carmen: uitstap ondergrondse rivier Rio Secreto

Bij het natuurreservaat Rio Secreto ga je diep de aarde in waar je indrukwekkende geologische formaties vindt die de geschiedenis van de planeet vertellen. Paden leiden je naar Xibalbá (de onderwereld van de Maya's). Na aankomst bij de receptie en bezoekersruimte in Cancún kun je plaatsnemen voor een introductievideo voor het reservaat. Je gaat naar het natuurreservaat en krijgt het benodigde veiligheidsmateriaal.  Abseil, fiets en probeer de droge route. Nadat je de Salón de la Paz (Vredeskamer) hebt bereikt, kun je genieten van een licht- en geluidsshow in een totaal natuurlijke omgeving die je mee terug de tijd in neemt naar het ontstaan van het universum. Geniet van een regionaal buffet en geselecteerde drankjes aan het eind van je spectaculaire uitstap voordat je weer teruggaat.

Quintana Roo: Exclusieve Rio Secreto en Tulum Tour

5. Quintana Roo: Exclusieve Rio Secreto en Tulum Tour

Je tour begint als je aankomt bij de Tulum-ruïnes, waar je gids je ongeveer 40 minuten informatie over het gebied geeft, evenals enkele instructies over de tour. U kunt dan bijna 1 uur vrije tijd genieten voordat u doorgaat naar Río Secreto. U komt dan bij de receptie- en servicegebieden van Río Secreto waar u een welkomstvideo kunt bekijken voordat u naar het reservaat wordt vervoerd. Bij aankomst in het reservaat zal een gids u voorzien van veiligheidsmaatregelen, evenals alle benodigde apparatuur. Voordat je de Maya-onderwereld betreedt, tour je langs de paden van het natuurreservaat, waar je een Maya-welkom ontvangt. Je zult dan wandelen en zwemmen door prachtige natuurlijke kristalgalerijen, tijdens een tocht van 1 kilometer die ongeveer 1,5 uur duurt. Na je ondergrondse ervaring zul je je uitrusting terugbrengen voordat je een toast uitbrengt met Xtabentun terwijl je naar foto's van de tour kijkt. Ten slotte kunt u genieten van een regionaal buffet vergezeld van natuurlijk gearomatiseerd water, voordat u terugkeert naar de receptie voor vervoer terug naar uw hotel.

Sitemap Río Secreto

Wil je alle activiteiten in Río Secreto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Río Secreto

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 168 beoordelingen

WAUW!!!! Kan niet eens proberen het avontuur te beschrijven! ! ! Onze gids, Dani's, was zo lief en aardig voor ons oude mensen!!! Hielp mij en mijn man om de ruige plekken te omzeilen! GOD is verbazingwekkend hoe HIJ dat deed!!! Bedankt zaken voor het zo natuurlijk mogelijk houden !!!!!! Het is het beste!!! Onze fotograaf heeft het super gedaan!! Ik begrijp niet waarom mensen op internet te veel zeiden... dat was het niet!!! De koplampen waren voor ons een nieuwe ervaring!! En in het water zijn, in een grot!!!! WAUW!! Onze groep was erg spiritueel en we hebben heel hard geprobeerd om niets aan te raken! ! !

Onvergetelijke ervaring. De rondleiding door de droge voetgrot was interessant, het watergedeelte was fantastisch. De activiteit met fietsen en abseilen is een pluspunt waar je zonder kan. De maaltijd is ok, maar niets meer. De grote teleurstelling zijn de foto's. Een professionele fotograaf volgt je tijdens de tour en maakt geweldige foto's... voor $ 25 per foto! Onbegrijpelijk.

Als je één ding in de buurt doet, zou dit het moeten zijn! ! ! Het is niet voor bangeriken!! Respecteer alstublieft uw gids en ALLE regels!!! Je hebt absoluut alle spullen nodig die ze je vragen te gebruiken. Dit is misschien wel het coolste wat ik ooit heb gedaan!!!

De plaats komt echt uit een andere wereld, de gidsen en de zeer gespecialiseerde aandacht, waardoor het een ervaring is die je moet beleven, de hele uitstekende ervaring

Zeer tevreden met het bezoek aan Río Secreto, het heeft aan de verwachtingen voldaan en zelfs meer. De omgeving is spectaculair.