Río Secreto

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Río Secreto

Wil je alle activiteiten in Río Secreto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Río Secreto

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 136 beoordelingen

Een geweldige ervaring voor jong en oud. We waren 10, 36 en 65 jaar en iedereen waardeerde het net zo goed. Gewoon een lange weg, geen dode tijd of te veel en uitgebreide informatie. Precies! Er is niets om op te reageren. Professioneel van start tot finish en onze gids Paulina was absoluut fantastisch! Zo oprecht, deskundig, grappig en meegaand en zorgzaam.

Leuke reis naar de grot met leuk gezelschap

De grot was interessant. Het zwemmen erg comfortabel .. Ana als gids erg vriendelijk en de andere deelnemers erg aardig. De tour werd tweetalig uitgevoerd (Frans en Engels). $ 79 is iets duurder. De foto's aan het einde voor $ 25 (voor één !!) en $ 99 voor meerdere zijn extreem overdreven.

Sensationele plek en uitstekende gids, radicale maar zeer veilige activiteiten. Het is echter niet toegestaan om camera's, mobiele telefoons of gopro te gebruiken. De fotografie-service wordt apart in rekening gebracht: 99 dollar. Foto's worden geleverd op USB-stick

Het was een geweldige excursie. Werden keurig opgehaald en weer terug gebracht. De tour door de grot was geweldig. De gids in de grot Alfredo was heel enthousiast en vertelde alles vol passie. Het was heel bijzonder en een groot avontuur.

heeeeel mooi prachtige ervaring jammer dat je geen fotos mag maken