Río Verde
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Río Verde

Wil je alle activiteiten in Río Verde ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Río Verde

De activiteit is erg leuk evenals de monitoren die Spaans en Engels spreken, maar slechts een klein beetje Frans. Houd er echter rekening mee dat er meer dan 1 uur weg is (zigzag bergachtige weg - pas op voor de zieken!). Daar moeten de waarnemers andere mensen oppikken die met hun eigen auto zijn gekomen. Er zijn 2 circuits (de hele Rio Verse of de helft: dit is het geval van de voorgestelde activiteit). De weg + de bezems van auto's etc. duurt lang genoeg. Daarna deden we de activiteit op een zondag, dus we eindigden met alle lokale bevolking en dus veel mensen (privé-eigendom en betalen ... een enorme rij en wachten). Eenmaal beneden geparkeerd, moet je je canyoning-outfit dragen (wetsuit, jas, helm, harnas) en een wandeling van 45 minuten maken door de berg te beklimmen. Het is super vermoeiend en beperkend wetende dat je niet echt een tas met water mee kunt nemen omdat je ermee de Rio af moet!

We verbleven twee weken in Spanje en dit was echt de beste dag van onze vakantie! Pedro, de gids, was absoluut fantastisch. Hij was zo attent en geduldig, waardoor je je superveilig voelde, maar er waren toch veel avontuurlijke dingen te doen. Toch waren er altijd opties voor mensen die niet van een klif wilden springen of van de rotsen wilden glijden, dus je hoefde niet de hele tour te stoppen als je geen activiteit wilde doen. Pedro moedigde iedereen altijd aan om de activiteiten te proberen, maar was nooit opdringerig. De canyon zelf is ook verbazingwekkend mooi. Zeer aan te bevelen!

Fantastische ervaring met een adrenaline kick die iedereen aan kan!

Buiten dat de activiteit absoluut het geld waard was, hadden we ook een hele leuke groep en de meest geweldige gidsen! Pepe en manolo, fantastische kerels! Twee met veel lef, gekkigheid maar ook alle geduld voor ieder in de groep. Ze nemen de tijd voor je, óók als je het spannend vind. Veel humor beleefd deze dag! Waar het uitkomt, gaan we volgend jaar weer!

Fantastisch leuk canyoning

Rafa en Manu waren zeer professioneel, geduldig en vriendelijk. Een geweldig dagje uit, veel adrenaline voor sprongen, glijbanen, abseilen en zwemmen. Absoluut briljant en veel waar voor uw geld.

Enorme leuke ervaring! Supermooie omgeving… het heeft me echt met verstomming geslagen.