Río Verde
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Río Verde

Wil je alle activiteiten in Río Verde ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Río Verde

Oké, dus eigenlijk was het een erg leuke reis. Daarnaast zijn er nog een paar dingen die ik wil opmerken. Allereerst: het is bijna essentieel om Spaans te spreken, omdat wij als Duitsers het nauwelijks konden spreken en slechts één van de 4 gidsen goed Engels sprak. Er was dus een enorm gebrek aan communicatie dat voor problemen zorgde. Betreffende het ophalen van Granada: het was gepland om 8 uur 's ochtends We kwamen om 9 uur aan in de Sierra Nevada We kwamen om 11 uur aan bij het startpunt omdat we 2 uur moesten wachten om wat mensen naar andere plekken te krijgen enz. en moesten naar beneden rijden de sierra nevada naar beneden en weer omhoog zonder reden. Er is dus een enorm potentieel om dit te vergroten door ofwel de ophaaltijd in te stellen op 10 ofwel de organisatie te verbeteren van mensen die verschillende soorten tours hebben geboekt. De inbegrepen "snacks" achteraf zijn slechts een mueslireep tijdens de tour. Het is dus aan te raden om wat brood of fruit mee

We verbleven twee weken in Spanje en dit was echt de beste dag van onze vakantie! Pedro, de gids, was absoluut fantastisch. Hij was zo attent en geduldig, waardoor je je superveilig voelde, maar er waren toch veel avontuurlijke dingen te doen. Toch waren er altijd opties voor mensen die niet van een klif wilden springen of van de rotsen wilden glijden, dus je hoefde niet de hele tour te stoppen als je geen activiteit wilde doen. Pedro moedigde iedereen altijd aan om de activiteiten te proberen, maar was nooit opdringerig. De canyon zelf is ook verbazingwekkend mooi. Zeer aan te bevelen!

Fantastische ervaring met een adrenaline kick die iedereen aan kan!

Buiten dat de activiteit absoluut het geld waard was, hadden we ook een hele leuke groep en de meest geweldige gidsen! Pepe en manolo, fantastische kerels! Twee met veel lef, gekkigheid maar ook alle geduld voor ieder in de groep. Ze nemen de tijd voor je, óók als je het spannend vind. Veel humor beleefd deze dag! Waar het uitkomt, gaan we volgend jaar weer!

Fantastisch leuk canyoning

Rafa en Manu waren zeer professioneel, geduldig en vriendelijk. Een geweldig dagje uit, veel adrenaline voor sprongen, glijbanen, abseilen en zwemmen. Absoluut briljant en veel waar voor uw geld.

Enorme leuke ervaring! Supermooie omgeving… het heeft me echt met verstomming geslagen.