Kies data
Dingen om te doen

Rionegro

Rionegro: De beste dingen die je niet wil missen

Medellín Airport Transfer Service (aankomst)

1. Medellín Airport Transfer Service (aankomst)

Geniet van een professionele, probleemloze pendeldienst van de luchthaven van Medellín naar uw hotel in Medellín. Een chauffeur (Spaanstalig) wacht op je bij de uitgang van je aankomsthal met een bordje met je naam. Begin je dag ontspannen, wetende dat je vervoer goed geregeld is en je veilig en comfortabel naar je hotel zal brengen. Wanneer u een reservering maakt, dient u uw vluchtgegevens en Medellín hotelgegevens door te geven. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u ontvangt een reischeque om aan de chauffeur te presenteren. Deze gedeelde overdracht is 24/7 beschikbaar en valt samen met het vertrek van uw vlucht. De chauffeur wacht op u in het geval van vertragingen bij de paspoortcontrole enz.

Medellín: privérondleiding door koloniale steden van een halve dag

2. Medellín: privérondleiding door koloniale steden van een halve dag

Ontdek de schilderachtige schoonheid van 3 verschillende koloniale steden buiten Medellin. Bezoek El Retira, La Ceja en Rionegro, allemaal belangrijke plaatsen in de geschiedenis van Colombia. De eerste stop is bij El Retiro, een stad gebouwd in de 18e eeuw. Dwaal door het centrale park, zie een oude kerk en doorkruis mooie straten. Krijg inzicht in het verleden van de stad vanuit je gids. Maak een pitstop bij een opmerkelijk mooie waterval op weg naar La Ceja. Verken een andere stad gebouwd in de 18e eeuw. Bewonder de historische Spaanse architectuur. Sluit de ervaring van een halve dag af met een bezoek aan Rionegro, de grootste gemeente buiten Medellin, gesticht in 1541. Dit was een van de belangrijkste steden tijdens de onafhankelijkheidsstrijd in Colombia, en is de thuisbasis van een museum dat deze geschiedenis belicht.

Medellín: enkele reis vanaf de luchthaven José María Córdova

3. Medellín: enkele reis vanaf de luchthaven José María Córdova

Zorg ervoor dat uw reis in Medellín probleemloos verloopt met een handige privétransfer van enkele reis van José María Córdova International Airport naar uw adres in Medellín. Rijd in een veilig voertuig uitgerust met airconditioning, getinte ramen en verzekering. Geniet op uw reisdag van een meet & greet-service door uw professionele chauffeur op het moment dat u buiten het douane-aankomstgebied stapt. U kunt erop vertrouwen dat uw chauffeur uw vlucht in de gaten houdt in geval van vertraging. Profiteer van het vooruit plannen van uw transfer. Met deze privéservice hoeft u zich geen zorgen te maken over reizen met vreemden of omgaan met het openbaar vervoer. Als extraatje kun je je chauffeur gerust vragen stellen over het gebied, want ze zijn niet alleen een professionele chauffeur, maar ook een ervaren local.

Medellín Luchthaventransferservice (vertrek)

4. Medellín Luchthaventransferservice (vertrek)

Geniet van een professionele, probleemloze transferservice van uw hotel naar de luchthaven van Medellín. Een chauffeur (Spaanssprekend) zal u ontmoeten in de lobby van uw hotel. Begin uw dag ontspannen, wetende dat uw vervoer wordt geregeld en u veilig en comfortabel naar de luchthaven brengt. Bij het maken van een boeking moet u uw vlucht en hotelgegevens in Medellín doorgeven. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om aan de chauffeur te tonen. Deze gedeelde transfer is 24/7 beschikbaar en valt samen met het vertrek van uw vlucht. Omdat dit een privétransfer is, heeft u de flexibiliteit om het tijdstip van ophalen te regelen.

Sitemap Rionegro

Wil je alle activiteiten in Rionegro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.