Belevingen in
Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Ripley's Believe It or Not! Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.259 beoordelingen

Het was een fantastische rondreis. De gids was uitstekend, de beste gids die ik ooit heb ontmoet. Hij vertelde ons veel over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam, veel interessante dingen en grappige verhalen. Deze 2 uur durende tour gaf me meer dan alle boeken die ik las en documentaires die ik zag. :) Ook was de gids zeer gekwalificeerd en beantwoordde al mijn vragen. Het was een geweldige ervaring. Ik ben zeer tevreden en dankbaar.

Mijn partner en ik namen de culturele ganja tijdens onze reis naar Amsterdam. De tour was geweldig en onze gids was aardig en zo informatief, hij behandelde een meertalige groep met verbazingwekkende vaardigheid, hij was ongelooflijk informatief, deskundig en beleefd. zijn talent als gids mag zeker erkend worden! De tour had een perfecte balans tussen informatie, wandel- en rookpauzes. Heel erg bedankt, we komen terug.

Deze tour was super leuk. Erik heeft echt geweldig werk geleverd door ons allemaal door de stad te begeleiden en ons zeldzame details te vertellen die ik anders niet zou hebben ontdekt. Wees niet verward over de insinuatie van 'COFFEESHOP' zoals een arme dame was, maar zelfs zij had een geweldige tijd om eerlijk te zijn!

De gidsen waren erg vriendelijk en wisten al onze vragen te beantwoorden. Ze waren heel goed advies en moedigden ons niet aan om te kopen of te consumeren. We vonden deze tour erg interessant.

Was leuk. Zelfs als meer dan 60 tussen veel jonge mensen. Helaas was de verder aardige gids Leonard vergeten ons te leren hoe we de joint moesten draaien. Anders allemaal goed