Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ripley's Believe It or Not! Amsterdam: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdams gekste museum: Ripley's Believe It or Not!

1. Amsterdams gekste museum: Ripley's Believe It or Not!

Maak een ontdekkingsreis bij Ripley's Believe It or Not! - Amsterdam. Hier kun je een verzameling van ongelooflijke kunst bekijken die gemaakt is van vreemde en ongebruikelijke materialen. Bewonder een uit hout gesneden Bugatti en een 7-meter lange robot gemaakt van auto-onderdelen. Ontdek curiosa uit oude culturen. Bekijk echte gekrompen hoofden uit de Amazone en een authentiek Russisch ruimtepak. Er is zelfs een miniatuurversie van de Bijbel die aan boord van Apollo 14 werd gedragen. Maak foto's van bijzondere mensen van over de hele wereld en kom oog in oog te staan met de 2,7 meter lange Robert Wadlow. Schrik niet van de "Hagedis-man", die zich liet transformeren om zoveel mogelijk op een hagedis te lijken. Je bent ook uitgenodigd om jezelf onder te dompelen in de Nederlandse cultuur. Betreed een replica van een traditionele windmolen of kruip in een stuk kaas! Je verbeelding wordt tot leven gebracht met een aantal thematische kamers en je kunt zien hoe Amsterdam er onder water uit zou zien. Ook kom je meer te weten over de muziekscene van Amsterdam. Dat alles en nog veel meer beleef je bij Ripley's Believe It or Not! Amsterdam.

Amsterdam: 1 uur rondvaart en Ripley’s Believe it or Not

2. Amsterdam: 1 uur rondvaart en Ripley’s Believe it or Not

Klim aan boord van een boot met glazen wanden en bekijk de bezienswaardigheden van Amsterdam vanuit een ander perspectief op een rondvaart van 1 uur. Je bewondert de eeuwenoude koopmanshuizen en monumenten van de werelderfgoedlijst van de 17e eeuw uit de historische waterwegen. Bewonder de decoratieve façades en iconische bezienswaardigheden van het stadscentrum, zoals het Anne Frank Huis, de imposante Westerkerk en de Magere Brug over de Amstel. Betreed een geweldig museum dat 's werelds meest opmerkelijke verzameling natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden tentoonstelt met een snel toegangsticket voor Ripley’s Believe it or Not! Je gaat op reis naar het bizarre terwijl je oude beschavingen verkent en ongewone hedendaagse kunst ziet. Sommigen zeggen dat het één van de raarste plekken in de stad is, maar onmisbaar als je geïnteresseerd bent in vreemde feiten!

Sitemap Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Ripley's Believe It or Not! Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.333 beoordelingen

Mijn partner en ik namen de culturele ganja tijdens onze reis naar Amsterdam. De tour was geweldig en onze gids was aardig en zo informatief, hij behandelde een meertalige groep met verbazingwekkende vaardigheid, hij was ongelooflijk informatief, deskundig en beleefd. zijn talent als gids mag zeker erkend worden! De tour had een perfecte balans tussen informatie, wandel- en rookpauzes. Heel erg bedankt, we komen terug.

Deze tour was super leuk. Erik heeft echt geweldig werk geleverd door ons allemaal door de stad te begeleiden en ons zeldzame details te vertellen die ik anders niet zou hebben ontdekt. Wees niet verward over de insinuatie van 'COFFEESHOP' zoals een arme dame was, maar zelfs zij had een geweldige tijd om eerlijk te zijn!

Geweldig, origineel museum! Ik was bang teleurgesteld te worden omdat ik geen idee had wat ik kon verwachten. Ik heb niet eens de woorden om dit museum te beschrijven! Je moet het zien om het te geloven ;-)

Het was heel erg leuk! We hebben er 1,5 uur gedaan. Alleen jammer dat sommige elektrische dingen niet werken. Maar desondanks top vermaakt.

Super toffe gids! Hij was echt goed geïnformeerd over de stad en gaf je een lokaal perspectief.