Rive Gauche

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Rive Gauche

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.480 beoordelingen

Vanaf Gare du Nord rijd de blauwe route ongeveer ieder kwartier. Binnen een half uur kun je overstappen naar de rode route welke om de 5 minuten rijd, dus als de bus vol is heb je zo de volgende te pakken! Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De bussen met een live gids zijn het leukst, wij hadden een hele enthausiste meid! Kortom echt een aanrader!

Super leuke fietstocht met een klein groepje fietsers, langs straten en pleintjes die je zelf niet snel ziet. Onze gids, archeologe, wist veel te vertellen en zette ons op een leuke manier ook zelf aan het werk, waardoor je nog meer ziet en leert over de stad. Aanrader!! Leukst om in de ochtend te doen want dan is het nog relatief rustig.

Je ziet veel van Parijs en je kan uitstappen wanneer je wil. Tijdens de protest aktie van zaterdag reed de bus een andere route. Daardoor kreeg je op de bus een gids die in het Engels de bezienswaardigheden vertelde. Je kwam nl niet langs alle punten die de bus normaal doet. Algemeen een dikke 8.

We hadden bij toeval een privé tour met goede weersomstandigheden. Franse. student Joan, onze gids was heel goed op de hoogte en in het Engels goed te volgen. Leuk ook om de minder bekende plekken aan te doen en de indrukwekkende historie tot je te nemen.

Goed geregeld, aardige mensen. Duidelijke opstapplaatsen. Super druk (ivm de metrostaking misschien?) Lang moeten wachten op de blauwe bus aan het einde van de dag. Toen maar gaan lopen naar onze eindbestemming.