Datums kiezen

Rivier de Alcantara
Dagtrips

Dagtrips
14 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Sicilië

848 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Sicilië

Sicilië

Andere activiteiten in Rivier de Alcantara

Wil je alle activiteiten in Rivier de Alcantara bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rivier de Alcantara

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 205 beoordelingen

Echt goed georganiseerde en zeer interessante tour, vooral boeiend gemaakt door Andrea, onze supergids van de dag, die ons alles onberispelijk vertelde en uitlegde, met ongelooflijk gemak van uitleg in het Italiaans naar die in het Engels. Echt een prachtige dag die de excursie naar de Etna combineerde met het ongelooflijke bezoek aan de Alcantara-kloven. Alles omgeven door een uitstekende lunch met proeverij van lokale wijnen.

De excursie duurde van 's ochtends tot 's avonds; zeer aangenaam en fascinerend in al zijn fasen, van Etna tot lunch tot de Alcantara-kloven en terug. Een eenvoudige en toegankelijke route, zelfs als u niet bijzonder getraind bent. Bijzondere verdienste voor onze gids genaamd Marco: voorbereid, sympathiek en respectvol kon hij vertellen, uitleggen en intrigeren.

Het was een uiterst gezellige, interessante en boeiende excursie waarbij meerdere ervaringen optimaal gecombineerd konden worden. De organisatie was vlekkeloos. Veel lof gaat echter uit naar onze gids Claudio die met competentie en sympathie al zijn grote passie op een gedetailleerde, precieze en nooit banale manier aan ons kon overbrengen. Bedankt van Martina en Matteo

Mirko is een fantastische kerel die ons veel heeft uitgelegd, aardig en aardig, de excursie is de moeite waard, de plaatsen zijn fantastisch! Lunchen was geweldig! enkele problemen met het voertuig bij vertrek... snel opgelost, maar ik zou u aanraden om beter op te letten voordat u vertrekt. Bedankt. Lotharingen

Hele leuke dag gehad. Gids Marco legde heel veel en heel duidelijk uit, waardoor we niet alleen hebben genoten van de mooie natuur en uitzichten maar ook veel hebben geleerd!