Rivier de Cetina
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Rivier de Cetina: tours & tickets

Rivier de Cetina: bekijk alle tours en activiteiten
Bekijk alle 170 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Rivier de Cetina

Gemiddelde beoordeling
4.8 / 5
gebaseerd op 738 beoordelingen

Bij aankomst eerst in een comfortabele bus door smalle wegen naar de raft locatie gereden. Vervolgens ging je in groepen van ongeveer 7 en een instructeur de boot in. De instructeur gaf duidelijke instructies. 3 keer een korte stop gehad. 1 keer om te zwemmen, 1 keer om van een rots te springen en 1 keer omdat je een stukje moest lopen omdat het water op dat punt te gevaarlijk was. Neem waterschoenen mee! Zonder is niet te doen. De omgeving was erg mooi, de instructeur heel aardig en maakte grapjes. Wel iets meer/spannendere stroomversnellingen verwacht. Maar al met al heel geslaagd!

Rivier de Cetina: Rafting avontuur van 3 uur Beoordeeld door

I had an amazing day and it was an amazing experience. Igor and Tony were really nice, funny and helpfull. they did their best to keep everyone safe and took the time for everyone. the location is also really beautiful with a lot of nice streams and waterfalls. I would definetly recommend this to everybody and if I ever come back, I would definetly do it again.

Vanuit Split: extreme canyoning op de Cetina rivier Beoordeeld door

Het raften was heel erg leuk, het was helemaal niet te moeilijk of te zwaar maar juist precies goed. We mochten tussendoor ook zwemmen en van een rots afspringen, en er werden veel foto's gemaakt. Onze gids was ook heel gezellig en deed enthousiast mee.

Rivier de Cetina: raften met transferoptie Split Beoordeeld door

Geweldig! Echt een onwijs leuke activiteit in een hele mooie omgeving. Mijn kinderen en ik vonden het geweldig. Gezellige tourguide ook op de raft. Bedankt Jake voor de leuke middag!

Rivier de Cetina: raften met transferoptie Split Beoordeeld door

Fantastische ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Enkel het trefpunt is moeilijk te vinden. Is gewoon een huis zonder verwijzing van Croatië Rafting en in de buurt niet gekend. Maar het raften zelf en de begeleiding is fantastisch!

Rivier de Cetina: Rafting avontuur van 3 uur Beoordeeld door
Omslagfoto: Hedwig Storch, CC BY-SA