Rivier de Cetina

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Rivier de Cetina

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 748 beoordelingen

Bij aankomst eerst in een comfortabele bus door smalle wegen naar de raft locatie gereden. Vervolgens ging je in groepen van ongeveer 7 en een instructeur de boot in. De instructeur gaf duidelijke instructies. 3 keer een korte stop gehad. 1 keer om te zwemmen, 1 keer om van een rots te springen en 1 keer omdat je een stukje moest lopen omdat het water op dat punt te gevaarlijk was. Neem waterschoenen mee! Zonder is niet te doen. De omgeving was erg mooi, de instructeur heel aardig en maakte grapjes. Wel iets meer/spannendere stroomversnellingen verwacht. Maar al met al heel geslaagd!

Erg leuke dag gehad op de rivier Cetine. Aardige, ervaren en goed Engels sprekende gidsen nemen je mee tijdens een drie uur durende kanotocht. Het is een redelijk rustige rivier met stroomversnellingen categorie 2 en één categorie 3 versnelling. Goed te doen maar voor onze zoon van 9 was het wel een hele opgave. Aan het einde van de tocht genoten van een heerlijke grillmaaltijd (alleen maar mixed grill verkrijgbaar) bij restaurant Zlatna Dolina. Je kunt hier pinnen! Kortom erg aan te bevelen voor een mooie dag in de natuur.

Het was een mooie ervaring, zeker de moeite waard!

Heel gaaf om te doen, de jongens waren duidelijk met uitleg en grappig. Ze snapte het echt en helpen waar nodig. Leuke uitdaging met rotsen klimmen en het abseilen was nog best even spannend. Op t einde nog van de rots gesprongen, je kan hier meerdere hoogtes kiezen. Van 5 tot 9 meter. Ze nemen de tijd voor je. Geld zeker waard!! Als je van actie houdt en een uitdaging ga voor extreem!!

I had an amazing day and it was an amazing experience. Igor and Tony were really nice, funny and helpfull. they did their best to keep everyone safe and took the time for everyone. the location is also really beautiful with a lot of nice streams and waterfalls. I would definetly recommend this to everybody and if I ever come back, I would definetly do it again.

Het raften was heel erg leuk, het was helemaal niet te moeilijk of te zwaar maar juist precies goed. We mochten tussendoor ook zwemmen en van een rots afspringen, en er werden veel foto's gemaakt. Onze gids was ook heel gezellig en deed enthousiast mee.