Rivier de Cetina
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rivier de Cetina

Wil je alle activiteiten in Rivier de Cetina ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rivier de Cetina

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 235 beoordelingen

Bij aankomst eerst in een comfortabele bus door smalle wegen naar de raft locatie gereden. Vervolgens ging je in groepen van ongeveer 7 en een instructeur de boot in. De instructeur gaf duidelijke instructies. 3 keer een korte stop gehad. 1 keer om te zwemmen, 1 keer om van een rots te springen en 1 keer omdat je een stukje moest lopen omdat het water op dat punt te gevaarlijk was. Neem waterschoenen mee! Zonder is niet te doen. De omgeving was erg mooi, de instructeur heel aardig en maakte grapjes. Wel iets meer/spannendere stroomversnellingen verwacht. Maar al met al heel geslaagd!

Fantastische ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Enkel het trefpunt is moeilijk te vinden. Is gewoon een huis zonder verwijzing van Croatië Rafting en in de buurt niet gekend. Maar het raften zelf en de begeleiding is fantastisch!

Great day, helpful and fun guides. Everything is organised perfectly so you can enjoy the rafting. Thanks guys! We will definitely come again when we’re around. 100% recommended

Super leuke excursie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Leuke excursie leider en goede communicatie voordat de excursie plaatsvond. Al met al. Een dikke 10 waard.

Goed georganiseerd. Had iets meer stroomversnellingen verwacht. De mooie omgeving en de leuke groep maakte veel goed.