Rivier de Colorado, Utah

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rivier de Colorado, Utah: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Moab: geluid en lichtshow met diner

  1. Moab: geluid en lichtshow met diner

  Begin de avond aan de oevers van de Colorado-rivier, slechts 2 mijl ten noorden van Moab, Utah. Geniet van een heerlijk diner in Nederlandse stijl met een cowboy-stijl in een eetzaal met uitzicht op het water. Na het diner, klim aan boord van een platbodem en begin aan je rivieravontuur. Een deskundige en vermakelijke gids wijst u op interessante dingen en ontsteekt uw verbeelding. Zodra de duisternis invalt, begint het formele gedeelte van de avond wanneer 40.000 watt natuurlijk licht de kloofwand verlicht. Kijk hoe licht, schaduwen, muziek en verhalen de verhalen over de formatie, schepping en geschiedenis van de canyon tot leven brengen op de muren boven de rivier - zoals geleerd van de vroege kolonisten van het gebied (de katholieke conquistadores, indianen, en Mormoonse pioniers). Deze Sound and Light Show is een niet te missen unieke ervaring en een geweldig einde van een perfect...

 • Moab: self-drive 2,5 uur durende Hells Revenge 4x4-rondleiding

  2. Moab: self-drive 2,5 uur durende Hells Revenge 4x4-rondleiding

  Geniet van de basisroute van Hell's Revenge naar de Colorado-rivier met uitzicht op Arches National Park. Dit veilige, maar spannende avontuur is geweldig voor alle vaardigheidsniveaus, van beginner tot expert. Ontmoet je gids net buiten Moab. Na veiligheidsinstructies, laad je op en ga je rechts naar de Hells Revenge Trailhead. Geniet van de spanning van de versteende zandduinen en het prachtige landschap van rode rotsheuvels en met sneeuw bedekte bergen terwijl je je gids volgt. Elke tour is inclusief water en snacks en is gegarandeerd adembenemend! U-Drive tours zijn gezinsvriendelijk, met een minimum leeftijd van 3 jaar. Alle bestuurders moeten minstens 18 jaar oud zijn en een geldig rijbewijs tonen.

 • Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

  3. Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

  Klim aan boord van een Kawasaki UTV (Utility Terrain Vehicle) voor een adrenalinekick op de Hell's Revenge Trail van Moab. Rijd een gespecialiseerd 4WD-voertuig, met het vertrouwen dat u op het spoor bent met een professionele gids. Hell's Revenge is als een langzaam bewegende achtbaan; behalve het staat op slickrock! Rijd over versteende bergen stenen die lijken op zandduinen. Hoewel dit bekend staat als 'slickrock', is het eigenlijk zanderig als zandpapier; en in tegenstelling tot alles wat je eerder hebt meegemaakt. Onderweg stop je voor een panoramisch uitzicht vanaf de Colorado River Overlook en zie je authentieke dinosaurussporen. Reis in konvooien van niet meer dan 4 voertuigen voor een meer intieme en persoonlijke ervaring. Als u niet wilt rijden, leun achterover en ontspan u zoals de gids doet (maximum 3 passagiers per gids). Iedereen ouder dan 21 jaar kan een van de buggy'...

 • Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

  4. Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

  Ontdek het Island in the Sky-district van Canyonlands National Park tijdens deze spannende tour van een halve dag met een 4x4-voertuig. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting het nationale park, kronkelend langs de rivier. Stop buiten de parkgrens om oude Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen. Ga verder naar het jeeppad dat naar het Island in the Sky-district leidt. Onderweg stop je bij vergezichten zoals Fossil Point en Musselman Arch. Bekijk de opmerkelijke Gooseneck Overlook en reis langs een deel van het White Rim-pad. Beëindig de haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet nog een laatste keer van het uitzicht over het park voordat je terugkeert naar Moab.

 • Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

  5. Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

  Ontdek het wereldberoemde Hells Revenge-pad en wees getuige van de prachtige rotsachtige terreinen terwijl je op maat gemaakte 4x4-voertuigen rijdt met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Kies uit een tour van 2 of 3 uur die geschikt is voor elke leeftijd. Voel je op je gemak, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die jouw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort. 2 uur durende tour: Ervaar de versteende "achtbaan" zandduinen en ga naar de Colorado River met uitzicht. Bekijk het La Sal-gebergte, sta 1000 voet boven de Colorado-rivier en kijk van een afstand naar Arches National Park. Deze tour bevat één obstakel: Hells Gate.

 • Van Moab: raftingtrip van een halve dag Colorado River

  6. Van Moab: raftingtrip van een halve dag Colorado River

  Deze leuke, begeleide raftingtour is geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Je tour begint vanuit Moab en je maakt een korte rit over de Colorado-rivier met een prachtig uitzicht op de wanden van de kloof en massieve rotstorens. Vlot op milde stroomversnellingen van klasse 1 of 2 op het Fisher Towers-gedeelte van de Colorado-rivier. Geniet van raften, zwemmen en genieten van het spectaculaire woestijnlandschap. De reis is ongeveer 7 mijl in afstand en heeft een paar spetterende stroomversnellingen. Selecteer de optie inclusief lunch om tijdens uw tour te genieten van een maaltijd in buffetvorm. Aan het einde van de reis brengt de shuttle je terug naar Moab.

 • Moab: Canyonlands National Park-vliegtuigtour

  7. Moab: Canyonlands National Park-vliegtuigtour

  Deze spectaculaire vlucht brengt je boven het fantastische landschap van het noordelijke district van het Canyonlands National Park, bekend als het Island in the Sky. Majestueuze 300 meter hoge kliffen steken uit boven de Colorado en de Green Rivers, die er aan weerszijden aan grenzen. Serpentine drainagesystemen zijn uitgehouwen in het terrein onder de kliffen. Upheaval Dome is te zien aan het noordelijke uiteinde, de samenvloeiing van de twee rivieren vormt het zuidelijkste punt van het district. Ga dan verder naar Needles District, de meest fantasierijke en kleurrijke delen van Canyonlands. Roze en witte banden zijn te zien in de vele torenspitsen en kliffen. Het is de thuisbasis van enkele van de meest afgelegen en beroemde bogen van het canyonland. Moeilijk te bereiken door te wandelen en buitengewoon mooi, Angel Arch en Druid Arches zijn de bekendste bezienswaardigheden in Canyonl...

 • Moab: wildwaterraften op de Colorado-rivier

  8. Moab: wildwaterraften op de Colorado-rivier

  Maak de reis van je leven over de Colorado-rivier op een 6-persoons peddelvlot door enkele van de meest sublieme landschappen in de Verenigde Staten. Absorbeer de grootsheid van stijgende rode rotskloven terwijl je door het water spettert met een vermakelijke deskundige gids. Rijd over de schilderachtige HWY 128 naar het startpunt van je avontuur en ontvang een uitgebreid veiligheidsgesprek voordat je door spannende klasse II/III stroomversnellingen bij Fisher Towers gaat raften. Geniet van de prachtige omgeving terwijl je geniet van een lunch op een prachtig strand naast de rivier, voordat je weer een onvergetelijke raftingreis maakt door het ongelooflijke rode rotslandschap.

 • Moab: Colorado River 3,5 uur stand-up paddleboard-tour

  9. Moab: Colorado River 3,5 uur stand-up paddleboard-tour

  Bewonder de indrukwekkende natuurlijke attracties van Moab vanuit een uniek perspectief op deze 3,5 uur durende gezinsvriendelijke, vlakwater paddleboard-trip langs de Colorado-rivier. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele stroomversnellingen. Zweef langs indrukwekkende zandstenen kliffen en bewonder het adembenemende landschap terwijl je deskundige gids je vult met informatie over het gebied. De hele reis grenst aan Arches National Park terwijl je stroomafwaarts drijft, peddelt en zwemt.

 • Westwater Canyon: Colorado River Class 3-4 Rafting vanuit Moab

  10. Westwater Canyon: Colorado River Class 3-4 Rafting vanuit Moab

  Ontmoet elkaar in Moab en spring aan boord van een comfortabele shuttlebus die je langs de schilderachtige Colorado River naar de bootlancering van Westwater Canyon brengt. Zodra je het startpunt hebt bereikt, neem je even de tijd om je voor te bereiden terwijl je gidsen de boten klaarmaken en een pre-launch veiligheidsgesprek geven, dan is het tijd om het water op te gaan. Ga de rivier af door de steile smalle kloof van de Colorado-rivier terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van deze prachtige kloof. Stop 's middags om te genieten van een picknicklunch in buffetstijl op een prachtig zandstrand en krijg de gelegenheid om de canyon kort te voet te verkennen. Na de lunch begint het echte plezier als je gids vakkundig door het spannende gedeelte van klasse III / IV-stroomversnellingen navigeert met unieke namen zoals Funnel Falls, Skull en Sock It To Me. Nadat je de wh...

Sitemap Rivier de Colorado, Utah

Wil je alle activiteiten in Rivier de Colorado, Utah ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.