Dingen om te doen Rivier de Wisła bij Krakau

Rivier de Wisła bij Krakau: De beste dingen die je niet wil missen

Krakau: rondvaart over de Wisła

1. Krakau: rondvaart over de Wisła

Je begint je reis op de heuvel Wawel, dicht bij de  Grunwaldzki-brug. De tocht over de Wisła geeft je de gelegenheid nog meer van het oude centrum en andere mooie bezienswaardigheden van Krakau te zien. Tijdens de tocht zie je alle belangrijke bezienswaardigheden en heb je een mooie tijd dankzij de geweldige service. Je vaart naar de wijk Zwierzyniec, dat tussen de Wisła en de Rudawa ligt. Het is een van de groenste delen van Krakau. Salwator maakt deel uit van Krakau en bestaat onder andere uit een voormalig oud dorp genaamd Zwierzyniec, waar de Grafheuvel van Kościuszko is gelegen. Je ziet ook de Rudawa, een zijrivier van de Wisła en een van de drinkwaterbronnen voor de stad Krakau. Hierna vaar je door naar het Norbertijnenklooster, Dębniki, Zakrzówek en de Kerk "Op de Rots", een van de oudste sacrale monumenten in Krakau. Ga mee op een boottocht, zie alle belangrijke bezienswaardigheden en heb een geweldige dag in Krakau.

Krakau: rondvaart over de Wisla

2. Krakau: rondvaart over de Wisla

Verken Krakau vanaf de rivier de Wisla op een moderne boot. Neem je vrienden mee op deze rondvaart die plaats biedt aan maximaal 12 gasten. Het verwarmde dek en de comfortabele leren banken zorgen ervoor dat je je ook op koude dagen thuis voelt. Op warmere dagen word je uitgenodigd op het observatiedek om te genieten van het prachtige uitzicht terwijl je buiten bent. Luister naar de geschiedenis van Krakau via het moderne overhead geluidssysteem van de boot in het Pools en Engels. Geniet van de bezienswaardigheden, zoals: • De Skałka-kerk • Koninklijke Kasteel van Wawel • Huis van de Poolse paus Johannes Paulus II • Norbertijnenklooster • Grafheuvel van Kościuszko • De 6 Bruggen • Cricoteka

Krakau: bootfeestje met onbeperkte drankjes

3. Krakau: bootfeestje met onbeperkte drankjes

Vaar elke zaterdagnacht om 20:30 uur over de mooie Wisla voor 2 uur, en geniet van een open bar tijdens de hele rondvaart met drankspelletjes, feestgidsen en een volledige surround-geluidsinstallatie. Dit is een buitengewoon geweldig feestje met alle juiste ingrediënten die nodig zijn om een fantastische tijd te hebben. En om het naar een fonkelnieuw niveau te tillen, bevat elke cruise een briljante show met vuurspuwers. Eenmaal terug op het land, word je meegenomen naar 2 van de meest beruchte nachtclubs en afterparty's van Krakau. Dit houdt een vip-toegang in, zonder wachtrijen en gratis welkomstshotjes. Een professionele fotograaf is er bij om het plezier en leuke beelden vast te leggen. 

Krakau: Segway-rit van een halve dag door de joodse wijk

4. Krakau: Segway-rit van een halve dag door de joodse wijk

De belangrijkste bezienswaardigheden van de joodse wijk van Krakau hebben de ideale bouw en ligging voor een Segway. Deze tour combineert geschiedenis met vermaak en je zal een aantal ongelofelijke verhalen te horen krijgen. In de joodse wijk zie je locaties uit de film Schindler's List, synagogen, pleinen en de oude vleesmarkt. De eigenlijke Schindlerfabriek ligt in het getto van de Tweede Wereldoorlog, samen met het Plein van de Helden van het Getto.

Warschau: traditionele Galar-cruise op de rivier de Vistula

5. Warschau: traditionele Galar-cruise op de rivier de Vistula

Klim aan boord van een replica van een traditionele houten boot en geniet van een intieme rondvaart van 1 uur op de rivier de Vistula. Je tour vertrekt vanaf de Mermaid Monument Pier, waar je aan boord gaat van je traditionele 12-persoons Galar-schip. Drijf langs de rivier naar de historische oude stad op een boot die is ontworpen volgens de principes van de volksbotenbouw. Ontdek de adembenemende natuurlijke uitzichten terwijl je het centrum van Warschau nadert voor een uniek perspectief op de wolkenkrabbers en het stadion van de stad. Kijk uit voor parken en natuurlijke toevluchtsoorden langs de rechteroever van de rivier voordat je terugkeert naar je ophaalpunt.

Krakau: ontdek de oude stad met een groepsfietstocht

6. Krakau: ontdek de oude stad met een groepsfietstocht

Overbrug afstanden die onmogelijk te lopen zijn met een groepsfietstocht van twee uur door de oude stad. Bezoek 4 kerken en bekijk de levendige marktpleinen en winkelgebieden in de oude binnenstad. Rijd langs de koninklijke route en geniet van het uitzicht op het Wawel-kasteel. Ga naar de Vistula-dijk en de beroemde Wawel-drakengrot. Ontdek de bekende en verborgen pareltjes. Geniet van de echte sfeer en veel straatkunst met hulp van je gids. Vind plekken die alleen per fiets te bereiken zijn.

Krakau: privé traditionele gondelcruise - maximaal 12 personen

7. Krakau: privé traditionele gondelcruise - maximaal 12 personen

Huur een gondel voor een privécruise en geniet dag en nacht van de prachtige bezienswaardigheden van Krakau. Kies de tijd die u verkiest en beslis hoe lang u wilt cruisen. De routeaanbeveling is afhankelijk van uw wensen. Als u bijvoorbeeld de vele belangrijkste bezienswaardigheden van Krakau wilt zien, is het aan te raden om door de oude stad van Krakau te gaan. Zie Norbertine-klooster in Salwator, Wawel Hill, Wawel Dragon, het barokke klooster van de Pauline Fathers on the Rock, Kazimierz en de Joodse wijk. De route kan worden aangepast aan uw behoeften en de geboekte tijd.

Krakau: Sightseeingcruise op de rivier de Wisla met audiogids

8. Krakau: Sightseeingcruise op de rivier de Wisla met audiogids

Bewonder het Wawel-koninklijk kasteel, de Kościuszko-heuvel en andere belangrijke bezienswaardigheden van Krakau vanaf de rivier de Vistula tijdens deze cruise met een audiogids. Breng tijd door met vrienden of familie op het water terwijl je de stad vanuit een uniek perspectief leert kennen. Stap aan boord en vaar uit om bezienswaardigheden van Krakau te spotten, zoals de Skałka-kerk (Basiliek van St. Michael de Aartsengel), de kerk van St. Catherine, het Heilige Vader Johannes Paulus II Family Home, het klooster van de Norbertijnse zusters, de Kościuszko Mound en het Camaldolese-klooster in Bielany. Vaar langs de verdedigingsmuren van Wawel met een panorama van het Wawel-kasteel, de Wawel-kathedraal en het beroemde silhouet van de Wawel-draak. Maak foto's van bruggen, voetgangersbruggen en meer in Krakau.

Warschau: helikopter privétour

9. Warschau: helikopter privétour

Bekijk het monument van Chopin, het Belvedere-paleis en het Paleis van Cultuur en Wetenschap vanuit vogelperspectief. Ontdek de historische bezienswaardigheden van Warschau met een privéhelikoptervlucht. Je wordt helemaal aan het begin van de reis opgehaald bij je hotel en gaat rechtstreeks naar Konstancin-Jeziorna. De vliegroute leidt je langs de rivier de Vistula, zodat je een perfect uitzicht hebt op Wilanow Palace, National Stadium, Świętokrzyski Bridge en Palace of Science and Culture. Leer meer over de geschiedenis van Warschau tijdens de rit van 30 minuten met je gids. Krijg de kans om een korte blik te werpen op de historische bezienswaardigheden van Warschau, zoals het Paleis van Wetenschap en Cultuur en de Koninklijke Route. Na de landing wordt u verwelkomd met een glas mousserende wijn en wordt u teruggebracht naar uw hotelaccommodatie.

Krakau: Old Town Tour per golfkar en Vistula Cruise

10. Krakau: Old Town Tour per golfkar en Vistula Cruise

Reis door de oude binnenstad van Krakau tijdens een ritje in een milieuvriendelijke en comfortabele golfkar met audiocommentaar en bekijk monumenten als Planty-park met de overblijfselen van middeleeuwse muren en de Barbican, het Grote Marktplein met de Lakenhal, St. Mary's Basiliek, het Quartier Latin, de kerk van St. Anna, de Academie voor Schone Kunsten en St. Florian, een 13e-eeuws gotisch Franciscaans klooster, het pauselijke raam en de koninklijke kathedraal en het koninklijke kasteel van Wawel. Ga na de rit verder met het verkennen van de koninklijke stad, dit keer aan boord van een moderne catamaran, en begin aan een korte panoramische cruise op de rivier de Vistula. Reis comfortabel op koude dagen op een verwarmd terras met leren banken. Bewonder op warmere dagen het prachtige uitzicht vanaf het observatiedek en breng wat tijd buiten door. Luister naar de geschiedenis van Krakau vanaf een modern bootgeluidssysteem en bekijk een multimediapresentatie op een 50-inch scherm.

Veelgestelde vragen over Rivier de Wisła bij Krakau

Sitemap Rivier de Wisła bij Krakau

Wil je alle activiteiten in Rivier de Wisła bij Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rivier de Wisła bij Krakau

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 967 beoordelingen

Eerst schrokken we van het aantal mensen, daarna waren we blij met het aantal bereide drankjes en de locatie van de tafel waaraan we zaten. Daarna geweldige muziek, dans, prachtige uitzichten en zeer vriendelijke deelnemers aan de "reis". 3 disco's bezocht, elk met verschillende muziek. Goede service. We raden hete aan, niet alleen jonge mensen ......

We hadden een gewone tour geboekt, bleek dat we de enigste waren, ondanks dat we met 2 waren toch de tour laten doorgaan. Zeer aangename gids.

De tour begon op tijd en eindigde op tijd. We vonden het ontmoetingspunt gemakkelijk. Alles was geweldig

Mooie en comfortabele boot met uitkijk dek. Je ziet veel en er wordt veel informatie gegeven. Aanrader!

Zeer goed georganiseerd, op de hoogte gehouden van veranderingen! Zeker het geld waard x