Riviera Maya

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Riviera Maya

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.247 beoordelingen

Wij hadden 4 tours gedaan in Mexico. Dit was een van de leukste tours. Het is zeker een aanrader. Ik was samen met mijn vriendin geweest. In deze tour laten ze een stuk van de Maya cultuur zien, wat overigens ook niet een extreem toeristische plek is en verder in de tour loop je ook de jungle in. Onze tourguide Luigi vertelde veel over de Maya cultuur en de jungle. Verder zijn we de mangrove opgevaren en konden er later zelfs zwemmen in het mooie heldere turquoise water. Mijn vriendin is niet zo’n liefhebber van zwemmen in open water/mangrove. Uiteindelijk is ze toch heel blij dat ze mee is geweest en had ze het niet willen missen. Luigi bedankt voor deze leuke tourdag! :) Tip neem wel spul mee tegen de muggen!

Hele leuke excursie. We hebben schildpadden gezien en een hele grote rog tijdens het snorkelen in het koraalrif bij tulum. Daarna zijn we per boot langs de oude maya stad gevaren, we hadden een mooi uitzicht op een tempel. Vervolgens zijn we cinotes gaan bekijken en ook daarin gesnorkeld. Hier was ik vooraf wat sceptisch over maar het was echt prachtig.

Het was een geweldige excursie. Werden keurig opgehaald en weer terug gebracht. De tour door de grot was geweldig. De gids in de grot Alfredo was heel enthousiast en vertelde alles vol passie. Het was heel bijzonder en een groot avontuur.

Great tour but the organisation was somewhat unclear. It seemed like the guide thought that we all exactly knew what was coming so that caused some confusion every now and then. The activities were great though and worth every penny.

was erg interessant! vooral coba! het zwemmen in de grot viel ons wat tegen maar was wel interessant! eten was prima en tulum was super leuk om te zien! het einde op het strand had voor ons niet gehoeven. Maar zeker leuk om te doen!