Robbeneiland
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Topbezienswaardigheden in Kaapstad

Bekijk alle 213 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Robbeneiland

Gemiddelde beoordeling
4.2 / 5
gebaseerd op 1.693 beoordelingen

Informatief & reden tot nadenken over Apartheid regime

De combinatie van Township en Robbenisland was goede combinatie voor dagtour. Erg indrukwekkend en je wordt zeker tot denken aangezet over een ingewikkelde periode van Apartheid-regime in Zuid Afrika. Zeker een aanrader om dit te combineren. De pick up was lang en ging ten koste van tijd in de Township. In Township diverse activiteiten bezocht. Bezoek aan kinderopvang leuk en onbevangen, zeer bijzonder om door een Township te lopen ('goede' gedeelte) met een inwoner van de Township. En de verschillen in de township zelf te ervaren. Daarna nog wel door 'slechte' gedeelte heen gereden. Nadeel was dat met twee gidsen de informatie dubbel werd verteld. Inhoudelijk had beter gekund. Robbenisland hadden we hele goede gids op de bustour en een ex-gevangene als begeleider in de gevangenis. In de gevangenis zelf wordt weinig (visuele) informatie gegeven, dan ben je afhankelijk van de info van de gids. Zeer indrukwekkende dag en reden tot nadenken.

Kaapstad: combitour township en Robbeneiland Beoordeeld door

Township was erg indrukwekkend en het kleuterklasje was te schattig

We werden netjes opgehaald bij het hotel, dit was wel een lange rit. Want voordat we iedereen hadden opgehaald was het alweer 1 uur verder. Na de township 1,5 uur de tijd gehad om te kunnen lunchen bij de waterfront om naar robbeneiland te gaan. Helaas ging robbeneiland niet door ivm te veel wind, en de volgende dag was al volgeboekt.

Kaapstad: combitour township en Robbeneiland Beoordeeld door

ophaaldienst was prima op tijd, excursie was zeer indrukwekkend

Altijd doen ,het Robben Eiland bezoeken, is echt de moeite waard en heel informatief. Zee was wel aan de woeste kant bij de terugvaart.

Educatief en enthousiaste uitleg rondleidingen

Een township leek me wat gênant, maar de mensen zijn trots en willen laten zien dat ze vooruitgang maken

Kaapstad: combitour township en Robbeneiland Beoordeeld door
Omslagfoto: South African Tourism, CC BY 2.0