Belevingen in
Romeins theater van Amman

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Amman

Romeins theater van Amman: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Petra, Jerash en Amman: tweedaagse excursie vanuit Jeruzalem

1. Petra, Jerash en Amman: tweedaagse excursie vanuit Jeruzalem

Deze 2-daagse Jordaanse excursie vertrekt vanuit Jeruzalem en omvat bezoeken aan de ongelooflijke steden Jerash en Amman, evenals Petra. Authentieke maaltijden, een overnachting met lokale bedoeïenen en een volledige dag in Petra maken allemaal deel uit van het arrangement. Je verlaat Jeruzalem in de ochtend op een rit langs de Israëlische kant van de Jordaanvallei terwijl je profiteert van het uitzicht op de prachtige landschappen. Steek vervolgens de grens over bij de Sheikh Hussein-brug in het noorden. Je hebt een spectaculair uitzicht op het noorden van Jordanië voordat je aankomt bij de oude stad Jerash, een ongelooflijk goed bewaard gebleven Romeinse stad met zuilenpaadjes, baden, theaters, tempels en een renbaan. Zie een opvallende mix van oosterse en westerse architecturale tradities. Je volgende halte is de hoofdstad van Jordanië, Amman. Bezoek zowel het moderne centrum van de stad, nu het economische, politieke en culturele centrum van Jordanië, en ook de oude citadel boven de stad. Bij de citadel zie je de tempel van Hercules en historische paleizen en heb je een prachtig uitzicht op de moderne stad. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant en probeer een zoete kanafeh als dessert. Na de lunch ga je verder naar het zuiden, naar de woestijn, waar je de nacht doorbrengt in een bedoeïenenkamp. De bedoeïenen, nomadische bewoners van de woestijn, hebben duizenden jaren in de regio gewoond. Ervaar Bedouin gastvrijheid terwijl zij hun smakelijke maaltijden en comfortabele tenten delen met de groep. De tweede dag is gewijd aan Petra. Je zult versteld staan ​​van Petra, één van de zeven nieuwe wereldwonderen, poëtisch beschreven als een rose-rode stad. De eeuwenoude Nabateese bevolking heeft duizenden eeuwen geleden in de rode rotsen van de woestijnrotsen gehouwen. Petra was eeuwenlang verborgen onder zand voordat ze onlangs weer toegankelijk werd gemaakt. Je gids neemt je mee naar de iconische schatkamer, het amfitheater, de koninklijke tombes, het klooster en nog veel meer, voordat je terugkeert naar Jeruzalem via de Allenbyoversteek. Dit is een volledig rondleiding met vervoer naar alle sites en een uitgebreide informatieve reis-app voor smartphones en tablets die aanvullende informatie biedt over elk van de sites die je bezoekt. Het bevat ook nuttige informatie over grensovergangen. De app, met kaarten, informatie en afbeeldingen, kan worden gedownload voordat je vertrekt en vereist geen internetverbinding. Je kunt de Abraham Tours-app gratis downloaden van de website van de operator.

...
2- Dag Petra Overnight Tour Van Amman

2. 2- Dag Petra Overnight Tour Van Amman

Dag 1 Petra - Dana natuurreservaat: U wordt opgehaald van Amman om 8 uur, die door de woestijn snelweg in de richting van Wadi Mousa (Petra) en stoppen op verschillende plaatsen op de weg. U zult Dana natuurreservaat gebied te bezoeken en het prachtige landschap van de reserve. Vervolgens wordt u Shobak Castle (kasteel van de kruisvaarder - ook bekend als Montreal ook) te zien, en ga daarna naar Little Petra. Tenslotte zal je worden afgezet bij je hotel in Wadi Mousa stad om 4 uur voor een ontspannen overnachting. Dag 2 Guided Exploration: De volgende dag vindt u bij uw hotel opgehaald om 7 uur, en het hoofd uit voor een tocht met gids in Petra. U zult 9 uur het verkennen van de tijd in Petra zelf hebben; veel mensen kiezen voor de schatkist, klooster, het hoge gedeelte van het Offer en sites in tussen bezoeken. U keert terug opgehaald om 4 uur op uw oorspronkelijke vertrekpunt, en gedreven om uw originele hotel, het sluiten van de tour. Petra naam komt van het Latijnse woord 'Petrae', wat 'rock', ligt in een Great Rift Valley ten oosten van Wadi Araba in Jordanië ongeveer 80 kilometer ten zuiden van de Dode Zee - 260 km naar het zuiden - Zuid-westen van Amman - Jordanië Hoofdstad . Het kwam in bekendheid in de late eerste BCE (BC) door het succes van de specerijenhandel. De stad was de belangrijkste stad van het oude Nabateëer en was vooral bekend om twee dingen: de handel en de hydraulische technische systemen. Het was lokaal autonoom tot aan het koninkrijk van Trajanus, maar bloeide onder Romeinse heerschappij. De stad groeide rond haar Colonnaded. Naar aanleiding van de stroom van de Wadi Musa, werd het centrum van de stad aangelegd aan beide zijden van de Colonnaded Street op een langgerekte van plan tussen het theater in het oosten en het Qasr al-Bint in het westen. De steengroeven waren waarschijnlijk geopend in deze periode, en er volgde vrijwel continue gebouw door middel van de eerste en de tweede eeuw CE.

...
Amman: privé sightseeingtour door de stad

3. Amman: privé sightseeingtour door de stad

Ontdek meer over de fascinerende stad Amman tijdens deze privétour met een professionele gids. Leer meer over de cultuur en geschiedenis terwijl je het Romeinse theater van Amman, de Citadel, het Umayyad-paleis en de koning Abdullah-moskee bezoekt. Begin uw reis met een heerlijk traditioneel Jordaans ontbijt in een lokaal restaurant. Rijd naar de King Abdullah-moskee en bezoek de ruïnes van het Romeinse theater van Amman. Maak een reis naar het verleden terwijl je door de Citadel en het Omajjadenpaleis loopt. Bevredig je nieuwsgierigheid in de archeologische en folkloristische musea en slenter door de levendige soeks en markten voordat je naar Jordan Museum gaat. Bekijk de unieke architectuur in Rainbow Street, een van de oudste buitenwijken van Amman. Geniet van een vullende lunch voordat je een aantal lokale winkels bezoekt. Ontspan, terwijl uw professionele chauffeur u terugbrengt naar uw accommodatie.

...
Amman: begeleide gezinswandeling

4. Amman: begeleide gezinswandeling

Maak een wandeltocht door Amman, Jordanië, met een professionele lokale gids. Wandel door het stadscentrum, bekijk de beroemdste culturele en architecturale bezienswaardigheden en leer hun geschiedenis kennen. Geniet van een tour die leuk zal zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Luister naar insiderverhalen en lokale legendes over de stad terwijl je de stad verkent in een tempo dat past bij jouw gezin. Ontdek de betekenis achter de naam van de stad, leer meer over de citadel en waarom het Philadelphia heet, en nog veel meer.

...

Sitemap Romeins theater van Amman

Wil je alle activiteiten in Romeins theater van Amman ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Romeins theater van Amman

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 68 beoordelingen

fantastische perfect begeleide reis

Met gids Ali prachtige hoogtepunten beleefd, zijn vriendelijke gastvrije deskundige begeleiding was een boeiende verademing die de tocht tot een grote en grootse aanrader maakt Veel dank....GEWELDIG