Rome: Welcome To Rome, een meeslepende reis door de tijd

Rome: Welcome To Rome, een meeslepende reis door de tijd

Vanaf $17,41 per persoon

Tijdens deze spannende multimediareis volg je de evolutie van de Eeuwige Stad door 2700 jaar geschiedenis. Ontdek op een emotionele en meeslepende manier de geheimen van deze stad, zijn ontwikkeling door de tijd en zijn monumenten.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 maand
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Audiogids optioneel
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de geheimen van de stad
 • Geniet van een meeslepende edutainment-ervaring
 • Kom te weten hoe Rome door de eeuwen heen is veranderd
Volledige beschrijving
Welcome To Rome is een meeslepende ervaring die je meeneemt in de geschiedenis van deze fantastische stad. Een bezoek aan Welcome To Rome staat gelijk aan een reis door ruimte en tijd. Je ervaart deze reis in een meervoudige projectie: de muren en plafonds rondom je komen tot leven terwijl op de grond een model van de stad oplicht die je de evolutie van de stad door de eeuwen heen laat zien. Deze immersieve projectie laat je in 27 minuten 2700 jaar uit de geschiedenis van Rome zien en leidt je door de tijdperken die de Eeuwige Stad z'n identiteit hebben gegeven. Het voelt alsof je vliegt over de stad terwijl het door de eeuwen heen verandert, bewegend tussen monumenten, paleizen, kerken en pleinen. Maak je bezoek compleet met een bezoek aan 4 grote interactieve modellen die je de kans geven om de geschiedenis van enkele buitengewone meesterwerken te ontdekken: het Keizerlijke Forum, het Augustusforum, het Mausoleum van Adrianus en de Sint-Pietersbasiliek. Deze spectaculaire projecties en interactieve modellen geven je naast een unieke ervaring de mogelijkheid om de evolutie van deze boeiende stad beter te begrijpen. De voorstelling vindt plaats in het ex Cinema Augustus, Corso Vittorio Emanuele II 203. Deze projectie en de interactieve tentoonstellingen zijn ook toegankelijk voor andersvalide bezoekers. Je kunt tijdens openingstijden op elk moment je tour beginnen, want de show wordt voortdurend herhaald. Je krijgt een audiogids mee die beschikbaar is in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en Japans.
Inbegrepen
 • Toegang tot de multimediashow 'Welcome To Rome'

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  De ingang van Welcome to Rome is op de Corso Vittorio Emanuele II 203, in Rome. Op een paar 100 meter van het Piazza Navona.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • De laatste show begint 40 minuten voor sluitingstijd
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 / 5

  gebaseerd op 172 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,5/5
  • dienstverlening
   4.8/5
  • organisatie
   4,6/5
  Sorteren op

  Grote ontzetting in het begin wanneer we ons realiseren dat er slechts één kamer is met 4 ruimtes die een deel van de stad verklaren. Toch zijn de presentaties boeiend en heel goed gedaan, jammer dat er zo weinig zijn. De film is uitstekend en opwindend, dynamisch en boeiend. Het is een hele uitdaging om het verhaal van Rome op zo'n duidelijke, gestructureerde en educatieve manier te vertellen. In totaal 1 uur bezoek. Echt kwalitatief en toegankelijk voor het hele gezin.

  Verder lezen

  5 januari 2020

  De tour is echt cool en de 3D-animaties helpen om de oude schoonheid van alle rotsen en kolommen in heel Rome te begrijpen. Het beste deel was de bioscoop met 4 schermen en de film waarin de geschiedenis van Rome op een snelle en interessante manier werd uitgelegd. Absoluut de moeite waard!

  8 december 2019

  Uitstekende ervaring omdat we het aan het begin van het verblijf hebben gedaan. De geschiedenis van Rome gepresenteerd op deze manier kunnen we de stad, zijn rijke en lange geschiedenis en de monumenten bezochten we de volgende dag te bekijken. Het reliëf kaart van Rome stelt ons in staat om goed te vinden en goed te begrijpen. Helemaal niet lang, goed geïnstalleerd in een bioscoop en dankzij de audiogids geen probleem van begrip

  Verder lezen

  11 november 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 196247