1. Italië
  2. Lazio
  3. Rome
  4. Piazza Navona

Rome: Welcome To Rome, een meeslepende reis door de tijd

Product ID: 196247
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Tijdens deze spannende multimediareis volg je de evolutie van de Eeuwige Stad door 2700 jaar geschiedenis. Ontdek op een emotionele en meeslepende manier de geheimen van deze stad, zijn ontwikkeling door de tijd en zijn monumenten.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 maand
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoon
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Ontdek de geheimen van de stad
  • Geniet van een meeslepende edutainment-ervaring
  • Kom te weten hoe Rome door de eeuwen heen is veranderd
Volledige beschrijving
Welcome To Rome is een meeslepende ervaring die je meeneemt in de geschiedenis van deze fantastische stad. Een bezoek aan Welcome To Rome staat gelijk aan een reis door ruimte en tijd.

Je ervaart deze reis in een meervoudige projectie: de muren en plafonds rondom je komen tot leven terwijl op de grond een model van de stad oplicht die je de evolutie van de stad door de eeuwen heen laat zien. Deze immersieve projectie laat je in 27 minuten 2700 jaar uit de geschiedenis van Rome zien en leidt je door de tijdperken die de Eeuwige Stad z'n identiteit hebben gegeven. Het voelt alsof je vliegt over de stad terwijl het door de eeuwen heen verandert, bewegend tussen monumenten, paleizen, kerken en pleinen.

Maak je bezoek compleet met een bezoek aan 4 grote interactieve modellen die je de kans geven om de geschiedenis van enkele buitengewone meesterwerken te ontdekken: het Keizerlijke Forum, het Augustusforum, het Mausoleum van Adrianus en de Sint-Pietersbasiliek. Deze spectaculaire projecties en interactieve modellen geven je naast een unieke ervaring de mogelijkheid om de evolutie van deze boeiende stad beter te begrijpen.

De voorstelling vindt plaats in het ex Cinema Augustus, Corso Vittorio Emanuele II 203. Deze projectie en de interactieve tentoonstellingen zijn ook toegankelijk voor andersvalide bezoekers. Je kunt tijdens openingstijden op elk moment je tour beginnen, want de show wordt voortdurend herhaald. Je krijgt een audiogids mee die beschikbaar is in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en Japans.
Inbegrepen
  • Toegang tot de multimediashow 'Welcome To Rome'

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De ingang van Welcome to Rome is op de Corso Vittorio Emanuele II 203, in Rome. Op een paar 100 meter van het Piazza Navona.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• De laatste show begint 40 minuten voor sluitingstijd

Vanaf € 14,50 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 172 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,8/5
organisatie
4,6/5
prijs / kwaliteit
4,5/5
veiligheid
4,8/5

Georganiseerd door