Rome
Angels & Demons tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rome : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Rome a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.091 beoordelingen

Het is het waard! Comfortabele schoenen zijn vereist, de tocht is erg lang qua afstand en duur. We zagen twee kerken die we met een normale (gedrukte) reisgids nooit zouden hebben gevonden. De uitleg en uitleg die onze gids hierover gaf, was uitstekend en barstte van de oneindige kennis zonder leerzaam te zijn. De verwijzing naar het boek van Dan Brown werd keer op keer gemaakt. Ook de weg door de mooie straten van Rome was geweldig. We hadden door de hoofdstraten kunnen lopen, maar onze Romeinse vrouw wilde ons haar prachtige stad laten zien.

Gids (Laura) professioneel zeer voorbereid en aardig, ze vergezelde ons op de prachtige plekken van de tour met grote professionaliteit, warme maar draaglijke dag, plaatsen bezocht door echte wereldwonderen ... ten zeerste aanbevolen ANGELS AND DEMONS-tour .... Jammer voor de sluiting van de kerk van Santa Maria della Vittoria voor werken….

We deden het spel op nieuwjaarsdag omdat veel van de grotere attracties gesloten waren. Het enige probleem dat we hadden was dat het pantheon ook was gesloten, maar we gebruikten Google om het antwoord op die aanwijzing te vinden. Dit was onze 3e speurtocht, elk door een ander bedrijf en dit was onze favoriet.

De tourgids verteld de informatie op een hele leuke manier. Zeker de moeite waard om dit te doen

Geweldig leuke excursie aanrader om eerst boek te lezen of film is kijken