Rome
Angels & Demons tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rome Angels & Demons tours: Onze meest aanbevolen

Officiële Bernini Mysterie-tour – Het Pad der verlichting

1. Officiële Bernini Mysterie-tour – Het Pad der verlichting

Ga op een ongelofelijke ontdekkingsreis van Rome, en ontdek aan het einde de geheimen van de Illuminati! Sluit je aan bij de Bernini Mysterie-wandeltocht, die het pad der illuminatie volgt en kom te weten hoe je de vele puzzels en raadsels uit Dan Brown's succesvolle boek en film kunt oplossen. Deze tour is niet alleen voor Dan Brown fans; je bezoekt ook een aantal van de mooiste piazza's van Rome, je komt langs minder bekende plekken die niet op de lijst van geijkte toeristenattracties staan, waar heidense symboliek en Christendom samenkomen. Ontdek de altaren van de wetenschap, en ontrafel de geheime boodschappen verstopt in de beelden van Bernini en de teksten van Galileo. Loop de Kerk der verlichting binnen om een glimp van “Il Passetto” op te vangen, de geheime passage die het Vaticaan en het beruchte Castel Sant'Angelo verbindt. Of je het boek hebt gelezen of niet, deze tour is een unieke ervaring en leidt je langs de meest prachtige locaties in Rome omhuld door mysterie en intrige.

Rome en het Vaticaan: Angels & Demons Mystery Game

2. Rome en het Vaticaan: Angels & Demons Mystery Game

Speel de rol van Robert Langdon in Angels & Demons (Het Bernini Mysterie) terwijl je door Rome loopt op zoek naar aanwijzingen en fantastische verhalen. Elke hint leidt je naar een nieuwe plek. Je krijgt precieze aanwijzingen waar je naartoe moet, zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Wanneer je een hint hebt opgelost en het juiste antwoord raadt, wordt een geheim verhaal over de locatie waar je je bevindt onthuld. Onderweg zie je fantastische plekken uit de film, zoals het Vaticaan, het Sint Pietersplein, de Trevifontein, Piazza Navona, Engelenburcht en de Santa Maria della Vittoria basiliek. Je spoort geheime verhalen op over plaatsen die je ontdekt en je zult het mysterie van de Illuminati oplossen. Na aankoop van het spel ontvang je een toegangscode die je kunt gebruiken in de app. De zoektocht duurt ongeveer 2 uur, maar er is geen tijdslimiet. Je kunt het dus in je eigen tempo doen. Je hebt geen gids nodig en hoeft alleen maar de app te downloaden, naar het vertrekpunt te gaan en je bent klaar om de stad op een geheel nieuwe wijze te ontdekken. Terwijl je de aanwijzingen oplost, ontdek je talloze nieuwe locaties en verhalen. Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en onderweg samen de aanwijzingen oplossen, of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de rest van de groep aan het einde weer ontmoeten.

Rome: semi-privétour "Bernini Mysterie"

3. Rome: semi-privétour "Bernini Mysterie"

Verken Rome in de voetsporen van Robert Langdon in Dan Brown's bestseller "Angels and Demons" ("Het Bernini Mysterie"). Deze tour van 3,5 uur begint bij het Pantheon, waar Robert Langdon, de hoofdpersoon in Dan Browns bestseller, arriveert nadat hij een aanwijzing verkeerd heeft begrepen. Zijn eigenlijke bestemming was de kerk van Santa Maria del Popolo, de tweede stop tijdens je tour. De kerk staat bekend om de Chigi Kapel, waarin Langdon de eerste dode kardinaal vond, gebrandmerkt met het woord "aarde" op zijn borst. Je volgende stop is de Sint-Pietersbasiliek, het centrum van het Christendom. Midden op het Sint-Pietersplein vind je een obelisk omringd door een windkompasroos. Op de westelijke tegel vond Langdon een tweede dode kardinaal, gebrandmerkt met het woord "lucht". Vervolgens bezoekt Langdon het geheime Vaticaanse archief, op zoek naar informatie over de Illuminati. Vanuit het Vaticaan ga je op weg naar de kerk van Santa Maria della Vittoria, waar je Bernini's sculptuur de "Extase van de Heilige Theresa" ziet. Dit was de plek waar Langdon de derde kardinaal vond, gebrandmerkt met het woord "vuur". Je gids neemt je mee naar de belangrijkste locaties in het oude stadscentrum, inclusief de Piazza Repubblica en Piazza Navona, waar je Bernini's indrukwekkende Vierstromenfontein en de obelisk ziet. In het boek vindt Langdon hier de laatste dode kardinaal, gebrandmerkt met het woord "water". Van de Piazza Navona ga je naar de laatste stop, de Engelenburcht, een verzamelplek voor de Illuminati, waar je over de passetto, de geheime gang naar Vaticaanstad, hoort. Deze afkorting werd in het verleden door pausen als vluchtweg gebruikt. In het boek is het een verstopplek van de moordenaar.

Rome: Illuminati Tour in het Duits per minibus

4. Rome: Illuminati Tour in het Duits per minibus

Tijdens deze spannende Illuminati-tour treed je in de voetsporen van Tom Hanks' personage Robert Langdon in zijn strijd tegen de klok om vier kardinalen en de explosieve geheimen van de Illuminati te redden. Deze tour is perfect als je het boek, de film of beide kent en de verschillen wilt ontdekken tussen de roman en de film, tussen feit en fictie, en tussen de echte en de verzonnen locaties in Rome. Deze tour is ook leuk voor degenen die het verhaal van de Illuminati niet kennen. Ontdek de interessante feiten en verhalen over de roman, de film en monumenten in de stad. Ervaar een andere kant van Rome, weg van de toeristische drukte. Verken de minder bekende plaatsen en straten, en de unieke sfeer van de stad, evenals beroemde bezienswaardigheden zoals het Pantheon, Piazza del Popolo, Piazza Navona, Petersplatz, Quirinal, Santa Maria della Vittoria en nog veel meer.

Rome: privé 3,5 uur Angels & Demons Tour met golfkar

5. Rome: privé 3,5 uur Angels & Demons Tour met golfkar

Treed in de voetsporen van Tom Hanks 'karakter Robert Langdon in de 2009 film Illuminati en verken de filmlocaties van een van de meest fascinerende stroken van de filmgeschiedenis in Rome. Geniet van een tour in een comfortabele elektrische golfkar, die zal worden aangedreven door uw privé gids. Met de golfkar u moeiteloos bereiken alle delen van de stad, waaronder plaatsen die niet een directe rol in de film of een boek niet te spelen. U kunt uitstappen op elk moment in een van de bezienswaardigheden die u interesseren, zoals de Trevifontein, het St. Peter's, of het Colosseum. Op deze spannende Illuminati tour u in de voetsporen van Tom Hanks 'karakter Robert Langdon in zijn strijd tegen de klok om 4 kardinalen en de explosieve geheimen van de Illuminati te slaan. Luister naar spannende historische feiten en achtergrond informatie als je de hoogtepunten van Rome te verkennen. De film is gebaseerd op de roman van Dan Brown. Deze rondleiding is perfect als je weet dat het boek, de film, of beide, en wil de verschillen tussen de roman en de film te ontdekken, tussen feit en fictie, en tussen de echte en de gemaakte-up locaties in Rome. Deze tour is ook leuk voor degenen die niet het verhaal van de Illuminati weten.

Roman Heresy on the Trail of Angels and Demons Driving Tour

6. Roman Heresy on the Trail of Angels and Demons Driving Tour

Volg het pad van de Illuminati tussen vrijmetselarij en occultisme. Luister naar ongebruikelijke verhalen en daag conventies uit. Bezoek de vier plaatsen waar de kardinalen zijn vermoord. Een van de grootste risico's die de lokale bevolking loopt als ze zich elke dag onderdompelen in de wonderen van Rome, is om zulke schoonheden als vanzelfsprekend te beschouwen. Op dat moment worden we gepusht om nieuwe input te geven aan onze nieuwsgierigheid, en het is precies deze houding die ons ertoe heeft aangezet u uit te nodigen op deze nieuwe reis... Ben je klaar om de hoofdweg te verlaten, om je meest solide zekerheden in een crisis te brengen, om kennisgebieden te verkennen die opzettelijk terzijde zijn geschoven omdat ze ongemakkelijk zijn, om de zwakheden bloot te leggen van wat we geloven in de zoektocht naar een nieuw niveau van bewustzijn? Om dit te doen zullen we een proces opdragen, waarbij de meest invloedrijke figuren van de 17e eeuw in de beklaagdenbank worden geplaatst, een voor alle paus Urbanus VIII, omdat ze zouden worden besmeurd met een vreselijke misdaad. Hoewel ze de meest in het oog springende uitdrukking zijn van de gevestigde orde, zouden ze schuldig zijn aan de misdaad die ze het meest nastreven, ketterij. In deze merkwaardige voorstelling zullen onze gidsen hun gebruikelijke rol als vertellers spelen en u zult niet alleen getuigen zijn, u zult de jury zijn!

Veelgestelde vragen over Angels & Demons tours in Rome

Welke andere activiteiten dan Angels & Demons tours zijn de moeite waard in Rome?

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.091 beoordelingen

Rome ontdekken op een andere manier. De zoektocht brengt je bij verschillende leuke bezienswaardigheden. Leuk om te doen met vrienden en familie.

Het is een hele leuke manier om de stad te verkennen. Je kan dit spel dan ook het beste aan het begin van je citytrip spelen.

Een uitstekende manier om Rome te verkennen en op een ludieke manier meer te vernemen over Bernini.

Very nice, it shows Rome in a different perspective. Would recommend it!

Very nice tour with also extra information about Rome and its history!