Rome Architectuur
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Architectuur in Rome

Bekijk alle Architectuur in Rome
Bekijk alle 1379 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Rome

Interessante manier om de geschiedenis van Rome te ontdekken

Het was een hele leuke tour met guide die Duidelijk Engels sprak en veel wist over de geschiedenis. Hij vertelde ook veel extra details en liet ook foto's zien van before & after situaties. Het duurde bijna 4 uur omdat we vertraging hadden met het naar binnen komen in het Collosseum, maar dat was voor ons geen probleem. De meeste mensen in de groep haakten af na 3 uur en het werd een soort private tour. Al met al, ik raad het aan! Het is m'n 2e keer Rome en bij de eerste keer heb ik zonder guide rondgelopen. Dat was stukken minder levendig!

De (geprinte) voucher deed wat werd beloofd: vlotte entree.

De attracties (Colosseum + Palatijn + Forum) zijn natuurlijk overdonderend imposant, we hoefden inderfaad niet lang te wachten, alleen was (me) niet duidelijk dat behalve de twee geprinte tickets ook tickets voor de (gratis) entree van de kinderen geregeld moest worden, waarvoor we dus alsnog naar een balie verwezen werden (overigens door zeer vriendelijke en behulpzame monument-medewerkers).

Rome: voorrangstickets Colosseum, Forum Romanum, Palatijn Beoordeeld door Anoniem, 11-08-2019

Een absoluut hoogtepunt van de vakantie!

Geweldige gids met leuke en duidelijke rondleiding. Het was echt belachelijk druk rondom het colloseum waardoor de groepsrondleiding met snelle toegang een must was, we waren binnen no-time binnen. Daarnaast zijn de verhalen over het forum romanum en het palatijn een nodige toevoeging. De gebouwen alleen zijn indrukwekkend, maar zonder de verhalen was dit echt minder geweest.

Scheelt een hoop tijd, voor maar een paar Euro extra

No brainer dit. Ipv 2 a 3 uur in de rij te gaan staan, loop je zo naar binnen. Normaal kaartje met 2 uur wachten kost 12 euro, dit kost 19 Euro en je loopt zo naar binnen. Prima deal. Van mij verder alleen toch 4 steren omdat ik het Colosseum verder wat vond tegenvallen. Teveel van vergaan in de loop der tijd naar mijn mening. Pantheon vond ik veel indrukwekkender!

Goede route. Audio minder. Goede opstap tijden

Het was een goede tour. Alleen het opstappunt en de juiste bus vinden was bijna onmogelijk. In de boeking stond niet welke bus we moesten pakken of hoe die bus er uit zag, er reden daar zoveel verschillende bussen! Dat had vN mij wel veel duidelijker mogen zijn...