Rome
Attractie- & sightseeingtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rome Attractie- & sightseeingtickets: Onze meest aanbevolen

Rome: Skip-the-Line toegangskaarten voor de Vaticaanse Musea

1. Rome: Skip-the-Line toegangskaarten voor de Vaticaanse Musea

Haal het meeste uit uw tijd in Rome en verspil geen tijd in lange rijen met skip-the-line toegang tot de Vaticaanse Musea. Navigeer naar het Vaticaan en passeer met gemak de beveiliging. Eenmaal binnen kun je in je eigen tempo door de musea dwalen. Bewonder werken van meesters uit de Renaissance in de musea en bewonder het grootste meesterwerk van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel.

Skip the Line Vaticaan-tickets met begeleide toegang

2. Skip the Line Vaticaan-tickets met begeleide toegang

Wil je op eigen gelegenheid de Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel bezoeken, maar wil je toegang tot de voordelen die zijn gereserveerd voor rondleidingen zoals Skip the Line-ingang? Boek dan deze zorgeloze, snelle Vaticaan tickets. Alle Vaticaanse tickets zijn tijdgevoelig, dus u moet een vertrektijd kiezen die indien nodig kan worden gewijzigd tot 24 uur voor vertrek . Op de dag van vertrek brengt u uw voucher naar het ontmoetingspunt waar een behulpzame lokale gastheer u zal ontmoeten. Uw gastheer brengt u naar binnen met behulp van de snelst beschikbare toegang en geeft een overzicht om u te helpen het meeste uit uw bezoek te halen. Maak van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen, uw gastheer zal u graag antwoorden. Nadat je door de beveiliging bent gegaan en je fysieke tickets hebt ontvangen in ruil voor je voucher, ben je vrij om de musea zo lang als je wilt binnen de normale openingstijden van het museum te verkennen. Kies uit de meest populaire delen van de musea, zoals de galerijen van de kaarten, wandtapijten en kandelabers, de ronde kamer, de binnenplaatsen van Belvedere en Pinecone, de kamers van Raphael en natuurlijk het meesterwerk van Michelangelo: de Sixtijnse Kapel. Op zoek naar het inzicht dat je alleen kunt krijgen van een Vaticaanse expert? Kies ervoor om te upgraden naar een rondleiding in het Engels. Er zijn oortelefoons aanwezig om het luisteren gemakkelijk te maken, en je gids leidt je door alle hoogtepunten van de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel.

Rome: rondleiding Engelenburcht met voorrangstoegang

3. Rome: rondleiding Engelenburcht met voorrangstoegang

Je kunt de wachtrijen bij de Engelenburcht overslaan en gaat op een rondleiding van 2 uur met een kleine groep onder leiding van een professionele lokale gids. Het beroemde kasteel is door Keizer Hadrianus laten bouwen als zijn graftombe. Het gebouw is in het verleden ook gebruikt door Pausen als hun privéverblijf, de staatskas, een gevangenis en als locatie voor openbare executies. In slechts 2 uur ontdek je de rijke geschiedenis van deze burcht en zijn geweldige architectuur en schilderijen. Je maakt kennis met de begraafplek van de keizer, het pauselijke appartement en de schatkamer. Bewonder de mooie engelsculpturen langs de brug Ponte Sant'Angelo, ook bekend als de Engelenbrug. Je geweldige ervaring eindigt met een schitterend uitzicht vanaf het terras van de burcht waar je prachtige foto's van de stad kunt nemen.

Rome: voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn

4. Rome: voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn

Begin je rondleiding voor het monumentale Colosseum, waar je je gids ontmoet. Deze deskundige in Romeinse geschiedenis geeft je een introductie in de mooiste arena van het Romeinse Rijk. Je verkent het fantastische Colosseum dat 80 toegangspoorten had en ruimte voor wel 65.000 toeschouwers. Kom meer te weten over de spectaculaire festivals die de Romeinen hier organiseerden en die tot wel 100 dagen konden duren. Geniet van vrije tijd na je bezoek om wat foto's te nemen, je op te frissen en rond te dwalen. Dan begint het tweede deel van je tour naar de Palatijn en het Forum Romanum. Verken het sociale, politieke en religieuze centrum van het Romeinse Rijk waar verschillende lagen in de Romeinse maatschappij met elkaar in contact kwamen. Bewonder de fenomenale ruïnes bij de Palatijn tijdens een rondleiding in de omgeving en geniet van een adembenemend uitzicht op het Colosseum. Voor het tweede deel van je rondleiding kun je de tweede gids, die gepassioneerd is over het oude Rome, ontmoeten. Haal het meeste uit je ervaring door twee van de best beoordeelde gidsen je door de gebieden te leiden die zij het beste kennen.

Rome: privérondleiding door Vaticaan en Sixtijnse Kapel

5. Rome: privérondleiding door Vaticaan en Sixtijnse Kapel

Je deskundige gids neemt je mee naar de schatten van de Vaticaanse Musea. Ervaar renaissancekunst op z'n best in de Rafaël-zalen. Bezichtig de unieke Kaartengalerij. Je ziet dit, en nog veel meer, tijdens deze rondleiding door Vaticaanstad in een kleine groep zonder wachtrij. Is er een andere ruimte zo schitterend versierd als de Sixtijnse Kapel? Mensen van alle religies zijn tot tranen toe geroerd door de meesterlijke afbeelding van tragedies en triomfen van de mensheid. De fresco's van Michelangelo zijn hier het absolute hoogtepunt - de fresco's laten een onuitwisbare indruk achter. Je gids geeft inzicht in de verborgen betekenis van dit markante werk. De Sint-Pietersbasiliek is een architectonisch hoogtepunt van de hoogrenaissance, waar invloeden uit de barok en de renaissance zijn samengebracht om God, en de vindingrijkheid van de mens te eren. Laat je de adem benemen terwijl je onder het indrukwekkende koepelgewelf loopt, en ontroeren als je oog in oog staat met het moederlijk lijden, zoals uitgebeeld door Michelangelo in zijn Pietà.

Rome: Colosseum en gevangenis van St. Peter Tour

6. Rome: Colosseum en gevangenis van St. Peter Tour

Bezoek de beroemde Mamertine Gevangenis en leer over het boeiende leven van St. Peter die hier gevangen werd gehouden voor zijn kruisiging. Reis vervolgens door het Colosseum in de voetsporen van Gladiatoren van Rome die hebben gedood en overleefden, of stierven voor het vermaak van de massa. Bij het verlaten van het Colosseum, ga je terug rond het Forum Romanum naar Carcer Tullianum, de ondergrondse gevangeniscel waar St. Peter werd vastgehouden.

Rome: introductie tot de Colosseum en oude stadstour

7. Rome: introductie tot de Colosseum en oude stadstour

Begin je ervaring net buiten het beroemde Colosseum. Hier geeft je deskundige gids je een inleiding tot het Colosseum, zijn constructie, zijn geschiedenissen en verhalen over de gladiatoren. Geniet na de introductie van een begeleide toegang tot het Colosseum en vermijd de wachtrijen met snelle toegang met voorrang. Eenmaal binnen bent u vrij om de prachtige structuur in uw eigen tempo te verkennen. Dwaal door de 80 bogen en slinger door de loopbruggen waar toeschouwers zich zouden hebben verzameld om de spellen te kijken. Ontmoet je tweede gids na het Colosseum-bezoek en ga op weg naar de Palatijn en het Forum Romanum, het sociale, politieke en religieuze centrum van het Romeinse rijk. Onder begeleiding van een expert in de Romeinse geschiedenis bezoekt u de Palatijn en leert u over de mythen van Remus en Romulus, de oprichters van Rome. Ga vervolgens naar het Forum Romanum, het centrum van het oude Rome en het openbare leven. Geniet van de ongelooflijke ruïnes en geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht op het Colosseum.

Rome: voorrangstour Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn

8. Rome: voorrangstour Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn

Begin je tour door het antieke Rome met de voorrangstoegang bij het Colosseum. Je ontmoet je gids en luistert naar een inleiding over het Colosseum. Leer over de ongelooflijke constructie van dit bouwwerk en waarom het vandaag de dag nog steeds wordt beschouwd als een technisch wonder. Terwijl je van je voorrangstoegang gebruik maakt, zie je, wanneer de gids je langs de lange wachtrijen loodst, de Romeinse cijfers boven elke boog. Verken de eerste en tweede verdieping van het Colosseum terwijl je gids de verhalen over de keizers, gladiatoren en beroemde gevechten, die het Colosseum tot het meest gevierde antieke monument in Rome maakten, tot leven brengt. Met je nieuw verworven kennis van de oude Romeinen, zul je het tweede gedeelte van de tour beter begrijpen en waarderen - een wandeling over het Forum Romanum en de Palatijn. Loop langs de ongelooflijke Boog van Constantijn en luister naar verhalen over de geboorte van Rome en de legendarische tweeling Romulus en Remus. Eenmaal op het Forum Romanum passeer je de Boog van Titus, het Huis van de Vestaalse Maagden en de begraafplaats van Julius Caesar - alles op wat ooit een ooit een uitgestrekt moerasgebied was. De tour zal dan verdergaan naar de Palatijn, waar je de ruïnes van de keizerlijke paleizen zult zien, het uitgestrekte terrein van waaruit de keizers over de stad regeerden.

Roma World: toegang tot het themapark in het oude Rome

9. Roma World: toegang tot het themapark in het oude Rome

Neem een stap terug in de tijd en ervaar hoe een Romeins kamp er 2000 jaar geleden uitzag. Roma World geeft je de kans om voor een dag als een legionair te leven. Bekijk een wagenrace op de set van de beroemde film Ben Hur en ga naar de Gladiators Arena voor tips over het hanteren van een zwaard. Kleed je als een Romein, blader door de oude markten en luister naar de boerderijdieren van het kamp. Roma World beslaat 5 hectare Romeins platteland en beschikt ook over een Taberna (voor het proeven van de oude Romeinse keuken), kurkbossen en Birds of Prey Arena - de thuisbasis van majestueuze adelaars, haviken en meer.

Rome: Borghese Gallery Skip-the-line toegang

10. Rome: Borghese Gallery Skip-the-line toegang

Sla de wachtrij bij Borghese Gallery over en verken de fantastische kunstcollectie verspreid over 20 kamers in je eigen tijd. De galerie is gehuisvest in de 17e-eeuwse Villa Borghese Pinciana, die wordt omgeven door prachtige tuinen. Je ticketcoördinator zal je ontmoeten op het ontmoetingspunt en je naar binnen brengen waar ze helpen met de administratieve vereisten en de verplichte veiligheidscontrole. Binnenin zul je schilderijen en sculpturen ontdekken, waaronder werken zoals David met het hoofd van Goliath, Jongen met een fruitmand van Caravaggio, The Deposition van Raphael, Melissa van Dosso Dossi, Apollo en Daphne en David van Bernini, en Pauline Bonaparte als Venus Victrix door Canova. Binnen in Galerie Borghese zijn slechts 360 bezoekers tegelijk toegestaan, waardoor je de kunstwerken in een relatief rustige omgeving kunt bekijken.

Veelgestelde vragen over Attractie- & sightseeingtickets in Rome

Welke andere activiteiten dan Attractie- & sightseeingtickets zijn de moeite waard in Rome?

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 54.338 beoordelingen

De tour was erg leuk en interessant. Er werd veel verteld over het Forum Romanum en het Colosseum en de gids vertelde het op een leuke manier en bracht er humor bij. Ook gaf ze ons op een paar plekken even rustig de tijd voor het maken van foto’s en zelf bekijken van dingen. Halverwege deden van een tweetal deelnemers de headset het niet meer omdat de batterij leeg was. De gids heeft met het tourbureau gebeld om ervoor te zorgen dat ze goede headsets kwamen brengen.

De logistiek was prima op orde, zorgzame service voor alle deelnemers. Een heel goede gids, overzichtelijke groepsgrootte (16 deelnemers), goede kwaliteit uitleg en geluid. Een geweldige ervaring!

Perfect… een reis terug in de tijd! Geweldige site en zeer professionele gids?

Fijne gids die erg veel wist te vertellen. Mooie tour door de catacomben

Super tour gehad, gids was erg enthousiast en had veel kennis.