Rome City cards
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

Populaire City cards in Rome

Bekijk alle 1044 tickets en tours

Vijf redenen om een Rome City Pass te kopen

Als je een paar dagen de tijd hebt in Rome, en je zo veel mogelijk wil zien, is het een goed idee om een City Pass aan te schaffen. Lees hier waarom!

Reizen

Je krijgt een vervoersbewijs voor het openbaar vervoer, dus je hoeft niet bij ticketautomaten te wachten of aan de balie te staan met je zakwoordenboek in de hand.

Gratis attracties

Je krijgt gratis toegang tot een groot aantal bezienswaardigheden in Rome, zoals de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel, het Forum Romanum en het Colosseum. Bij veel andere attracties krijg je korting.

Skip-the-Line

Alsof gratis toegang nog niet genoeg is; bij veel musea en monumenten mag je ook nog eens de snelle toegang gebruiken! Tijd verspillen in de rij is er niet meer bij.

Stadstour

Is het je eerste keer in Rome? Maak dan gebruik van de Hop on, hop off bustour, met audiocommentaar, en dat allemaal - hoe kan het ook anders - zonder extra kosten.

Stadsgids

Bij je Rome City Pass zijn een stadsgids en kaart inbegrepen. Afhankelijk van welke pas je kiest, kun je de stadsgids ook als app downloaden!

Plan je bezoek

Hoeveel verschillende passen zijn er?

Er zijn twee stadspassen beschikbaar: de Roma Pass en de Omnia Pass. Beide bieden vergelijkbare voordelen, maar met kleine verschillen. De Omnia heeft een limiet aan gratis te bezoeken attracties, en biedt een fysieke stadsgids in plaats van een app, alsmede gratis audiogidsen bij bepaalde musea. De Roma biedt een breder aanbod aan attracties, dus ga bij jezelf na welke pas het best bij jou past.

Is het het geld waard?

Dat hangt er vanaf wat en hoe veel je wil zien. Als je van plan bent veel gebruik te maken van het OV, de grote musea en bezienswaardigheden te bezoeken en de stad door te cruisen met een bustour, dan zeker!

Wat anderen zeggen over Rome

Prettig om gebruik van te maken, heeft ons veel tijdswinst opgeleverd

De omnicard en de roma pas hebben het mogelijk gemaakt dat we veel tijdswinst hadden op onze stedentrip. Geen wachtrij een makkelijk toegang tot de musea/bezienswaardigheden. Een echte aanrader!

Vaticaan en Rome: Stadspas Gratis Vervoer Beoordeeld door Astrid, 08-01-2017

Gemakkelijk gebruik maken van hop on - hop off en openbaar vervoer

Eens de kaarten in bezit, geen probleem en makkelijk gebruik maken van de bussen en het openbaar vervoer. Wel spijtig dat je de kaartjes ter plekke moet gaan halen en dat ze bijvoorbeeld niet opgestuurd worden, dat kan op zich al een flinke wandeling zijn.

Travel Card Rome & Vaticaan Beoordeeld door Kurt, 06-12-2016

Adembenemend. Duidelijk en correct georganiseerd.

Echt een aanrader wil je maximaal genieten en weinig tijd verliezen. Zalig hoe je die tientallen meters file gewoon voorbij kunt steken en op het gewenste moment aan je bezoek wil beginnen.

Vaticaan en Rome: Stadspas Gratis Vervoer Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 20-08-2016

Gratis gebruik van ov en geen lange wachtrijen voor de toegang.

Gratis gebruik van ov en geen lange wachtrijen voor de bezie. Het heeft ons uren in de wachtrijen gescheeld. Met het ov reizen was veel voordeliger dan steeds een taxi te betalen.

Vaticaan en Rome: Stadspas Gratis Vervoer Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 15-07-2016

Veel gezien en met vervoer is dit heel handig om Rome te bekijken.

Heel veel gezien door gebruik te maken van de Roma pas en de Omnia pas heb je te vliegen in een klap. Gratis vervoer wat heel makkelijk en goed staat aan gegeven en de nodige bezienswaardigheden waar je gratis of met korting in kan. Kortom zeer uitgebreid.

Vaticaan en Rome: Stadspas Gratis Vervoer Beoordeeld door esther, 08-07-2016

Rome City cards
4.4
Gebaseerd op 1.243 beoordelingen van GetYourGuide-klanten