Rome Cultuur & geschiedenis
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
rome streetfoodtour met lokale gids

Rome: streetfoodtour met lokale gids

Duur: 2,5 uur
570 Beoordelingen
GetYourGuide Original
570

Combineer een rondleiding door Rome met een van de beste dingen die je daar kunt doen: het proeven van authentieke Romeinse delicatessen. Kies een…

Populaire Cultuur & geschiedenis in Rome

Bekijk alle Cultuur & geschiedenis in Rome
Bekijk alle 1379 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Rome

Heel erg goede keuze. Zorg dat je Laura als gids hebt :)

Prima excursie gehad, voornamelijk door de uitgebreide informatie die we kregen van onze gids Laura. Ze weet veel, heel veel (meer dan alleen het Colosseum). En verteld veel, heel veel. Laura kijkt niet op de klok, de excursie duurt langer dan de drie uur waar je voor betaald. Wij hadden een fantastische excursie met Laura.

Gezellig en smakelijk begin van ons verblijf in Rome!

Onze eerste avond in Rome hebben we deze rondleiding gedaan wat zeker een heel mooi begin was van ons verblijf daar! De hapjes waren heerlijk en ruim voldoende. Gids Simon was super en heeft ons van een gezellige wandeling laten genieten en veel leuke en interessante informatie gegeven!

Rome: streetfoodtour met lokale gids Beoordeeld door Anoniem, 21-08-2019

Goede route. Audio minder. Goede opstap tijden

Het was een goede tour. Alleen het opstappunt en de juiste bus vinden was bijna onmogelijk. In de boeking stond niet welke bus we moesten pakken of hoe die bus er uit zag, er reden daar zoveel verschillende bussen! Dat had vN mij wel veel duidelijker mogen zijn...

Een verademing om met online tickets op stap te gaan.

Erg duidelijk in de beschrijving bij de tickets aangegeven waar je moet zijn! Een aanrader als je naar het Vaticaan gaat om online vooraf te boeken. Geen lange rij in de hitte en zo in het koele Vaticaan op je gemak rond te kijken. Echt geweldig.

Sint-Pieter: zelfgeleide tour met gereserveerde toegang Beoordeeld door yvonne, 19-09-2019

Prettig en leuke gids die veel wist en boeiend vertelde.

Door uitvallen van openbaar vervoer de tour niet op tijd gehaald. Na even bellen met getyourgide was het mogelijk om later op de dag alsnog bij een andere groep aan te sluiten zonder kosten. Geweldige service, complimenten!!!