Kies data

Rome Dagtrips

286 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 18

Veelgestelde vragen over Rome

Welke topattracties zijn een must-see in Rome?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Rome?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Pompeï

Overzicht activiteiten in Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.100 beoordelingen

Wauw, ik heb hier geen woorden voor! Zo aardig was in het speciaal onze gids Viviana. Alles was heel duidelijk, ze deden echt hun best zodat we zoveel mogelijk konden zien. Ze gaf ons tips en legde alles perfect uit. Heel fijn dat we met een kleiner groepje waren waardoor je niet veel hoefde te wachten op iedereen steeds. je kreeg de mogelijkheid om voor 18 euro in een restaurant te eten met uitzicht wat zo gaaf was over het meer en de stad napels alles zag je. Je kreeg als voorgerecht een salade stnadaard met wat brood, hoofdgerecht kon je kiezen tussen pizza (dit hadden wij dit was echt een verse pizza) en pasta en gnochi en antipasta etc etc en dessert kreeg je een taartje, allergisch voor noten kreeg meteen iets anders lekkere verse ananas top opgelost. De tussenstop is ook heel fijn.Ze geven hier echt om jou als persoon. I wanna thank Viviana (and the busdriver forgot his name) for this amazing day and for the good care! Het was een lange dag maar zeker de moeite waard thank you!!

Uitstekende ervaring die ik iedereen kan aanbevelen. De reis was aangenaam van Rome naar Napels en de gids was zeer behulpzaam. Onderweg informatie aanbieden over de verschillende gebieden die we passeerden totdat we Napels bereikten. De rusttijd halverwege kort maar genoeg om een koffie met cake of "sandwich" te drinken en naar de wc te gaan. Er is meer tijd nodig om meer te weten te komen over Napels, maar aangezien u vanuit Rome reist, is dit een aangegeven tijd. Inbegrepen lunch is redelijk groot en de smaak van de Margherita-pizza was goed (ik hoorde niet hetzelfde met de Marinara die olijven bevat). De tijd in Pompeii met de gids (Flavio) was uitstekend. Ik raad aan om naar Pompeii te gaan met iemand die het onderwerp kent en de details uitlegt van wat je gaat zien. Je zou 3-4 dagen moeten uittrekken om alles te zien, maar met een gids kun je zien wat belangrijk is en gezien de lange reis vanuit Rome krijg je de nodige informatie.

Het maakte zeker onze reis naar Rome. Deffo een must. We boekten bij City Wonders Group en onze gids was gewoon perfect. Hij maakte de reis. Zijn naam was Rob. Hij wist precies wanneer hij moest spreken en wanneer hij ons achterover moest laten leunen en ontspannen en liet de 13 uur durende reis voorbij vliegen. We boekten zelfs een spook- en legendetour met hem de volgende nacht was geweldig

Vivian en Romeinse waren fantastisch! Roman manoeuvreerde de bus echt goed aan de kust van Amfali en Vivian hield ons de hele tijd op de hoogte. Enrique was onze gids in Pompeii en het was absoluut geweldig. Het is buiten het seizoen, dus er was niet zoveel drukte, maar de afweging is dat er niet zoveel restaurants en winkels open waren in Positino.

Pompei was erg indrukwekkend. Onze gids was erg deskundig. Ons hoogtepunt van de dag was de Amalfi kust en Positano, prachtig landschap. Onze tourgide van de dag Vivian was erg deskundig en gaf ons veel tips. Ook de chauffeur Andrea verdient alle lof! Bedankt voor het deze onvergetelijke dag! Zeker een aanrader!