Kies data

Dagtrip vanaf Rome

  • Dagtochten
130 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 9

Veelgestelde vragen over Rome

Welke topattracties zijn een must-see in Rome?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Rome?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Pompeï

Overzicht activiteiten in Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.100 beoordelingen

Patricia is een hele fijne gids. Mooie indruk van Rome gekregen. Waren blijkbaar 2 excuries door elkaar. Panoramisch tour en classic tour. Om bij de groep te blijven hebben we voor de upgrade van 10,00 pp gekozen voor de classic tour. Prima keuze. Het is wel een flinke wandeltocht aangezien de bus op 2 plaatsen stopt en daarna ga le te voet verder. Moe maar voldaan kijken we terug op een mooie dag!

Wij hadden een super leuke begeleidster en in Pompeii een leuke gids. Alles was goed verzorgd zodat de tijd niet uitliep. Hiermee hadden we voor alles voldoende tijd. Onze begeleidster had goede historische verhalen over Rome, Napels en Italië. Daarnaast een hoop geleerd over het verschillende eten en wat waar hoort in welke provincie.

Geweldige rondleiding! Andrea is een geweldig persoon en hij liet ons Rome op een magische manier zien. De tour was snel, maar we gingen naar elke plek die in de info wordt beschreven.

Super goed geregeld, en met een fantastische host met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de reizigers. Heel erg aardig en een engelengeduld.

Goede organisatie, zeer goede gids (Mauricio), alles was geweldig, zag alles wat belangrijk was en kreeg veel informatie.