Rome
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Rome

Want to discover all there is to do in Rome? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Rome

Super leuk! Veel productie informatie en historie. Wordt met zeer veel passie verteld zowel door gids als door de Food verstrekkers. Mooie locaties, heerlijke proeverijen, van pizza, diverse kaas soorten, pasta’s, dessert, gerookte hamsoorten en natuurlijk witte en rode wijnen en uiteraard prosecco! Het was heerlijk. Echt genoten. Gids was top! Van oorsprong een Roemeense maar duidelijk te verstaan. Grappig, informatief, spontaan en niet te beroerd om nog wat “ inside” informatie over Rome te geven! Wij hebben genoten!

Tira Misu en pasta maken was leuk en leerzaam. Daarna ook lekker gegeten, en je krijgt er een glas wijn, citroenlikeur (of vruchtensap) en water bij. De Tira Misu wordt wel met rauwe eieren gemaakt, dus niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met een zwakke gezondheid.

Leuk en lekker. Onze chef-kok was fantastisch en ook de pizzamaker in de keuken was erg behulpzaam. Vond het prettig dat het drinken (Prosecco vooraf, wijn, water bij het eten en limoncello na) was inbegrepen.

Fantastisch ontzettend leuk, gezellig en leerzaam

Ontzettend genoten van de passie waarmee deze workshop gegeven werd. Luca en Manuela weten wat lekker is, vertellen hoe het moet en helpen je bij de uitvoering. Top ervaring op een mooie locatie

Was erg leuk, we werden vriendelijk geholpen. We hebben nog leuke dingen gekocht in de winkel. Het was makkelijk te vinden, op loopafstand van ons hotel. We kregen vrij snel een tafel.