Rome Fietstours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Fietstours in Rome

Bekijk alle Fietstours in Rome
Bekijk alle 1044 tickets en tours

Op fietstour door Rome: 5 hoogtepunten

Niet alleen blijf je met een fietstocht door Rome in vorm na al die pizza's; je krijgt ook toegang tot plekken waar de bus niet kan komen!

Pantheon

Bekijk deze voormalige heidense tempel vanaf het Piazza della Rotonda. Sinds 609 is het een belangrijke katholieke kerk, en om die reden is het gebouw zo goed bewaard gebveven.

Trevifontein

De Trevifontein uit 1762 is één van de beroemdste fonteinen ter wereld. Dagelijks wordt voor €3000 aan munten het water ingeslingerd, wat gebruikt wordt om de armen van Rome eten te geven!

Via Appia

Zonnige dag? Spring op de fiets en verken eeuwenoude aquaducten en het Circus van Maxentius aan deze belangrijke historische weg.

Foto: Roberto Taddeo @ Flickr (CC BY 2.0)

Campo de' Fiori

Het "Veld van Bloemen" is één van de populairste markten van Rome. Ook na de ochtendmarkt verliest het zijn levendigheid niet!

Trastevere

Trastevere is geliefd bij locals en bezoekers vanwege de unieke levensstijl die de multiculturele samenleving hier heeft ontwikkeld. En probeer maar eens een bus door de smalle straatjes te persen!

Plan je bezoek

Wordt het zwaar?

Nou ja, Rome is gebouwd op heuvels... Er is enorm veel te zien, en de meeste fietstours duren een uur of drie, vier. Als je behoefte hebt aan een rustige tocht, check dan van tevoren of er heuvels op het programma staan of vraag de aanbieder om meer informatie.

Hoe veilig is het?

Het verkeer in Rome is ontiegelijk druk, maar om diezelfde reden beweegt het vrij langzaam. Fietsen in Rome is dus veiliger dan je misschien zou denken. Sinds de recessie zijn ook steeds meer Romeinen begonnen met fietsen, maar de transformatie tot werkelijk fietsvriendelijke stad is nog in ontwikkeling. Helm op, dus!

Wat anderen zeggen over Rome

Tocht beantwoorde geheel aan onze verwachtingen

Prima gids Lex. Rustig , enthousiast, kennis van Rome. Hij past zich perfect aan aan de groep. We hadden een gezellig fietsgroepje, die ook allemaal lekker mee konden fietsen door het drukke verkeer en de kleine straatjes! We hebben veel gezien en veel geleerd over Rome!

Half-Day Panorama Tour van Rome door elektrische fiets Beoordeeld door Irene, 10-12-2016

Ondanks een regenachtige ochtend, hebben we geweldig genoten!!

Wat een fijne, grappige gids! Hij leidde ons langs bijzondere plekjes, door mooie straten van Rome met een prachtig verhaal. Daarnaast werden we 3x verrast door allerlei lekkernijen uit 'eigen keuken'. Een echte aanrader!

De originele fietstour door Rome, 3 uur Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 26-10-2016

Enthousiaste gids die goed Nederlands spreekt en veel van Rome weet.

Leuke fietstocht door Rome gemaakt naar plekken die je zelf niet weet te vinden.

Ontdek Rome: fietstocht van 3 uur Beoordeeld door J.H., 18-10-2016

De ongebruikelijke bezienswaardigheden zijn ook erg mooi

Leuke Nederlandse gids die ons moeiteloos door het drukke verkeer loodste. De 4 uur zijn omgevlogen

Rome: Ongebruikelijke Bezienswaardigheden Fietstocht Beoordeeld door Huib, 21-09-2016

Echt geweldig: afwisselend en veel indrukken

Leuke manier om Rome in een korte tijd te ontdekken. Je komt op plaatsen die anders niet echt kan ontdekken, laat staan het verhaal erbij. Ook de 'geijkte' plekken zoals het collesseum komen aan bod met een stukje historie. Heel leuk

Rome fietstocht: Monumenten en verborgen pareltjes Beoordeeld door Erik, 20-09-2016

Rome Fietstours
4.8
Gebaseerd op 812 beoordelingen van GetYourGuide-klanten