Rome
Geschiedenis & erfgoed

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 119.507 beoordelingen

Door de G20 ging de toer niet helemaal door zoals gepland maar dit is echt super opgelost door de organisatie. Wij kregen een aangepaste toer met de gids Andrea en het was echt te gek! Hij heeft ons naar een aantal bijzondere mooie plekjes van Rome mee genomen en vertelde er heel relax en leuk allerlei interessante informatie over. Ik raad op deze manier de stad en de geschiedenis verkennen iedereen aan! Hij had ook echt een aantal verassings plekken voor ons in petto!

Onze gids Letizia was geweldig. Haar boeiende manier van vertellen en als aanvulling haar plaatjes maakt dat je aandachtig blijft luisteren. Haar Engels is duidelijk. Een kleine groep bij deze uitgebreide tour is prettig! Crown tours is duidelijk met haar berichten en komt afspraken na.

Rustige wandeling doorheen Forum Romanum, Palatijn en Colosseum met een zeer enthousiaste gids Marcius. Audio werkt ook zeer goed. Leuk om de lange wachtrijen te skippen.

Het lijkt me essentieel om een gids mee te nemen om de Colysee en het Romeinse forum te bezoeken. Alle uitleg en anekdotes van de gids waren zeer verrijkend.

Prachtige musea waar je zomaar 3 uur kunt verblijven