Meer foto's

Vanaf € 73 per persoon

GYG Exclusief: Onder het Colosseum & Forum Romanum

Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Eenvoudig annuleren
Gratis annuleren met één klik

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Sla de lange wachtrij over en ga het Colosseum binnen zonder te wachten
 • Bezoek de ondergrondse ruimtes, waar de wilde dieren en gladiatoren wachtten voor hun gevechten
 • Bewonder het Colosseum bij maanlicht, inclusief de ondergrondse ruimtes
Overzicht
Bekijk het Colosseum vanuit een ander perspectief tijdens deze originele nachtelijke wandeltour. Sla de lange rijen over en treed binnen om de ondergrondse schatten te ontdekken. Bekijk het Forum Romanum vanaf de top van de Capitolijnse heuvel.
Wat te verwachten
Geniet tijdens een 2,5-uur durende wandeling van de interessantste plekjes in Rome. Ontdek het Forum Romanum bij nacht en ga daarna naar het Colosseum en bekijk het symbool van het eeuwige Rome in het maanlicht.

Deze kans om de arena en de ondergrondse ruitmes te bekijken wordt exclusief aangeboden door GetYourGuide.

Klim de trap op naar de Capitolijnse Heuvel en tref je gids onder het standbeeld van Marcus Aurelius. Bekijk het Forum Romanum vanaf de heuvel, en leer meer over de plek die eens het hart van het oude Rome vormde.

Jouw lokale gids blaast de oude ruïnes nieuw leven in, door vertellend informatie te geven over de functies van de politieke en religieuze gebouwen. Je zult ervaren hoe het was om een inwoner van Rome te zijn in de tijd van het Romeinse rijk. Laat je fantasie op de vrije loop en beeld je in hoe Julius Caesar 2000 jaar geleden door dezelfde straten en steegjes liep.

Na de interessante rondleiding over Forum Romanum, ga je direct naar binnen in het iconische Colosseum. Na sluitingstijd neemt je gids je mee naar het amfitheater om stukjes te ontdekken die normaal gesloten zijn voor publiek.

Maak de complete wandeling door het Colosseum, die je toegang geeft tot de arena en de catacomben. Wandel langs de verborgen paden en kom uit in het hypogeum, het netwerk van tunnels en passages waar eens de gladiatoren liepen, voordat ze hun lot tegemoet gingen.
2,5-uur durende nachtelijke tour onder het Colosseum & Forum Romanum
Inbegrepen
 • Skip-the-line toegangskaartje
 • Professionele gids
 • Groepscoördinator
 • Informatie verteld door gids vanaf de Capitolijnse heuvel en Forum Romanum (van buitenaf)
Niet inbegrepen
 • Vervoer
 • Eten en drinken
 • Fooi
Trefpunt

De tour begint om 09:10 uur. Wees a.u.b. 10 minuten voor de start van de tour aanwezig. Het trefpunt is Piazza del Campidoglio onder het standbeeld van Marcus Aurelius.

Wat te onthouden
Belangrijk: neem a.u.b. geen grote tassen, koffers of backpacks mee binnen het archeologische gebied. Laat grote spullen achter in je hotel/verblijf om zo vertraging te voorkomen, in verband met de tassencontroles.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Gray Line I Love Rome

Product ID: 64734