Rome
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 redenen om een Hop on, hop off bustour door Rome te maken

Loop door Rome en de attracties en bezienswaardigheden vliegen je om de oren. Spring op de bus en stap uit waar je wil - er is geen betere manier om deze stad in Italië te ontdekken.

 • Je ziet meer

  1. Je ziet meer

  Rome te voet is leuk, maar Rome te bus is beter. Op deze manier zie je zo veel mogelijk van deze prachtige, historische stad.

 • Wees lief voor je voeten

  2. Wees lief voor je voeten

  Misschien heb je maar een dagje of heb je veel spullen bij je. De bus instappen kan met zo veel bagage als je wil. Ontspan en zie de stad vanaf je stoel.

 • Pret voor het hele gezin

  3. Pret voor het hele gezin

  Op de bus springen is één van de beste manieren om je kinderen Rome te laten zien. Kleine beentjes hebben meer rust nodig, en met een bustour kan iedereen de stad ervaren in zijn eigen tempo.

 • Spontaan uitstappen waar je maar wil

  4. Spontaan uitstappen waar je maar wil

  Als je door Rome zoeft in de bus, kun je de stad aan je voorbij laten gaan en uitstappen als je iets interessants ziet. Spannender dan wanneer je alles van tevoren uitstippelt!

 • Leer over de geschiedenis van Rome

  5. Leer over de geschiedenis van Rome

  Kies een historische tour als je zin hebt om in de historie van Rome te duiken.

Plan je bezoek

 • Welke bustour moet je kiezen?

  Er zijn veel verschillende Hop on, hop off bustours in Rome. De historische tours zijn geweldig om de beroemde plekken in de stad te ontdekken, en routes zonder gids zijn perfect als je zelf op onderzoek uit wilt gaan.

 • Hoe vaak kan ik in- en uitstappen?

  In de meeste gevallen kun je zo vaak als je wil in- en uitstappen, zo lang je ticket geldig is. Vraag je gids om meer informatie.

Other Sightseeing Options in Rome

Want to discover all there is to do in Rome? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 6.741 beoordelingen

Leuk om te doen. De haltes zijn makkelijk te vinden en op deze manier kom je snel bij verschillende bezienswaardigheden terecht. De bus rijdt elke 20 a 25 minuten. Bij het opstappen wordt geadviseerd een foto te maken van het rijschema. De audioguide vond ik prima. Leuke informatie, maar niet heel uitgebreid. De medewerkers op de bus waren zeer vriendelijk. Een aanrader om een beetje overzicht te krijgen van de stad!

Erg goed ! Il pleuvait au début mais le toit était couvert, des qu'il a fait beau ils l'ont enlevé, on peut le faire plusieurs fois donc si y a des photos ou infos qu'on a loupé on peut y retourner et c'est cool !

Geweldige manier om alle schoonheden van Rome in slechts één dag te bezoeken. Fantastische maar duidelijk vermoeiende ervaring?

Het was gemakkelijk om de tour te boeken. Alle medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam

Makkelijke vooraf boeking op internet en goedkoper