Rome Hop on, hop off-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Hop on, hop off-tours in Rome

Bekijk alle Hop on, hop off-tours in Rome
Bekijk alle 1414 tickets en tours

Top 5 redenen om een Hop on, hop off bustour door Rome te maken

Loop door Rome en de attracties en bezienswaardigheden vliegen je om de oren. Spring op de bus en stap uit waar je wil - er is geen betere manier om deze stad in Italië te ontdekken.

Je ziet meer

Je ziet meer

Rome te voet is leuk, maar Rome te bus is beter. Op deze manier zie je zo veel mogelijk van deze prachtige, historische stad.

Wees lief voor je voeten

Wees lief voor je voeten

Misschien heb je maar een dagje of heb je veel spullen bij je. De bus instappen kan met zo veel bagage als je wil. Ontspan en zie de stad vanaf je stoel.

Pret voor het hele gezin

Pret voor het hele gezin

Op de bus springen is één van de beste manieren om je kinderen Rome te laten zien. Kleine beentjes hebben meer rust nodig, en met een bustour kan iedereen de stad ervaren in zijn eigen tempo.

Spontaan uitstappen waar je maar wil

Spontaan uitstappen waar je maar wil

Als je door Rome zoeft in de bus, kun je de stad aan je voorbij laten gaan en uitstappen als je iets interessants ziet. Spannender dan wanneer je alles van tevoren uitstippelt!

Leer over de geschiedenis van Rome

Leer over de geschiedenis van Rome

Kies een historische tour als je zin hebt om in de historie van Rome te duiken.

Plan je bezoek

Welke bustour moet je kiezen?

Er zijn veel verschillende Hop on, hop off bustours in Rome. De historische tours zijn geweldig om de beroemde plekken in de stad te ontdekken, en routes zonder gids zijn perfect als je zelf op onderzoek uit wilt gaan.

Hoe vaak kan ik in- en uitstappen?

In de meeste gevallen kun je zo vaak als je wil in- en uitstappen, zo lang je ticket geldig is. Vraag je gids om meer informatie.

Wat anderen zeggen over Rome

Goede tour voor een eerste indruk van alle bezienswaardigheden!

Dit was de enige hop on hop off bus tour met Nederland gesproken informatie. De informatie was goed te verstaan! Wij zijn opgestapt bij Termini, we hebben hier vanwege de drukte wel 3 bussen (in de hitte) moeten wachten. Wij hadden een ticket voor 5uur, dit was voor ons voldoende. Een complete ronde duurt ongeveer 1,5uur. Wel erg druk (wat het overal in Rome is). Wij vonden dit een goede tour om een eerste indruk te krijgen zodat je later kunt bepalen waar je allemaal naar toe wilt.

Rome: hop on, hop off-bezienswaardighedentour Beoordeeld door Gert, 10-09-2018

Fijne manier om de stad snel en goed te leren kennen!

Fijne manier om de stad snel en goed te leren kennen! Wel jammer dat we één keer ruim een uur bij een haltd hebben moeten wachten op de bus. Werknemer van de maatschappij die bij ons stond ondernam weinig tot geen actie. Hij bleef (zogenaamd) druk met het verkopen van bustickets ipv contact op te nemen met de bus om zo ons meer informatie te kunnen geven.

Rome: hop on, hop off-bezienswaardighedentour Beoordeeld door Anoniem, 17-03-2017

Goede route. Audio minder. Goede opstap tijden

Het was een goede tour. Alleen het opstappunt en de juiste bus vinden was bijna onmogelijk. In de boeking stond niet welke bus we moesten pakken of hoe die bus er uit zag, er reden daar zoveel verschillende bussen! Dat had vN mij wel veel duidelijker mogen zijn...

we hebben nooit hoeven wachten op de bus

Heel fijn om op deze manier een overzicht te krijgen van de stad en opstap punten waren goed verdeeld over de stad. Wij hebben het als OV gebruikt en verder gelopen. Enige minpuntje was dat we op terminal A een tijd in de bus hebben zitten wachten.

Is goed om een eerste indruk te krijgen van de stad. Taxi is beter.

Een volgende keer zou ik gebruik maken van een taxi. Is uiteindelijk niet zoveel duurder en je rijdt onmiddellijk naar je bestemming. De bus doet enkel een rondrit langs de grote lanen. Is niet echt een meerwaarde.

Rome: hop on, hop off-bezienswaardighedentour Beoordeeld door Annie, 26-08-2017