Rome
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 redenen om een Hop on, hop off bustour door Rome te maken

Loop door Rome en de attracties en bezienswaardigheden vliegen je om de oren. Spring op de bus en stap uit waar je wil - er is geen betere manier om deze stad in Italië te ontdekken.

 • Je ziet meer

  1. Je ziet meer

  Rome te voet is leuk, maar Rome te bus is beter. Op deze manier zie je zo veel mogelijk van deze prachtige, historische stad.

 • Wees lief voor je voeten

  2. Wees lief voor je voeten

  Misschien heb je maar een dagje of heb je veel spullen bij je. De bus instappen kan met zo veel bagage als je wil. Ontspan en zie de stad vanaf je stoel.

 • Pret voor het hele gezin

  3. Pret voor het hele gezin

  Op de bus springen is één van de beste manieren om je kinderen Rome te laten zien. Kleine beentjes hebben meer rust nodig, en met een bustour kan iedereen de stad ervaren in zijn eigen tempo.

 • Spontaan uitstappen waar je maar wil

  4. Spontaan uitstappen waar je maar wil

  Als je door Rome zoeft in de bus, kun je de stad aan je voorbij laten gaan en uitstappen als je iets interessants ziet. Spannender dan wanneer je alles van tevoren uitstippelt!

 • Leer over de geschiedenis van Rome

  5. Leer over de geschiedenis van Rome

  Kies een historische tour als je zin hebt om in de historie van Rome te duiken.

Plan je bezoek

 • Welke bustour moet je kiezen?

  Er zijn veel verschillende Hop on, hop off bustours in Rome. De historische tours zijn geweldig om de beroemde plekken in de stad te ontdekken, en routes zonder gids zijn perfect als je zelf op onderzoek uit wilt gaan.

 • Hoe vaak kan ik in- en uitstappen?

  In de meeste gevallen kun je zo vaak als je wil in- en uitstappen, zo lang je ticket geldig is. Vraag je gids om meer informatie.

Other Sightseeing Options in Rome

Want to discover all there is to do in Rome? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 6.741 beoordelingen

zeer vriendelijk personeel handig om alles rustig te bekijken en dan hop on naar de volgende hop off plaats met de bus die via een app op gsm te volgen is, waardoor je weet wanneer je moet klaar staan gids-uitleg via oortjes die je krijgt bij het opstappen

we hadden voor 3 dagen omdat dat goedkoper was in verhouding.. maar was niet nodig, t s echt goed te lopen 1 dag was genoeg en stap je op de verste halte uit. wij zaten 600m van colloseum

Handig, maar door covid 19 rijden ze op vaste tijden. Dat is begrijpelijk, maar beperkt je mogelijkheden behoorlijk. Verder prima voor elkaar, aardig personeel.

Super handig om over alle trek pleisters informatie te krijgen en daarna lekker op je eigen tempo door de stad heen te wandelen!

Op leuke manier zagen we alle highlights van Rome vanuit een open bus. Leuke route met voldoende variatie.