Rome Hop on, hop off-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Hop on, hop off-tours in Rome

Bekijk alle Hop on, hop off-tours in Rome
Bekijk alle 1332 tickets en tours

Top 5 redenen om een Hop on, hop off bustour door Rome te maken

Loop door Rome en de attracties en bezienswaardigheden vliegen je om de oren. Spring op de bus en stap uit waar je wil - er is geen betere manier om deze stad in Italië te ontdekken.

Je ziet meer

Je ziet meer

Rome te voet is leuk, maar Rome te bus is beter. Op deze manier zie je zo veel mogelijk van deze prachtige, historische stad.

Wees lief voor je voeten

Wees lief voor je voeten

Misschien heb je maar een dagje of heb je veel spullen bij je. De bus instappen kan met zo veel bagage als je wil. Ontspan en zie de stad vanaf je stoel.

Pret voor het hele gezin

Pret voor het hele gezin

Op de bus springen is één van de beste manieren om je kinderen Rome te laten zien. Kleine beentjes hebben meer rust nodig, en met een bustour kan iedereen de stad ervaren in zijn eigen tempo.

Spontaan uitstappen waar je maar wil

Spontaan uitstappen waar je maar wil

Als je door Rome zoeft in de bus, kun je de stad aan je voorbij laten gaan en uitstappen als je iets interessants ziet. Spannender dan wanneer je alles van tevoren uitstippelt!

Leer over de geschiedenis van Rome

Leer over de geschiedenis van Rome

Kies een historische tour als je zin hebt om in de historie van Rome te duiken.

Plan je bezoek

Welke bustour moet je kiezen?

Er zijn veel verschillende Hop on, hop off bustours in Rome. De historische tours zijn geweldig om de beroemde plekken in de stad te ontdekken, en routes zonder gids zijn perfect als je zelf op onderzoek uit wilt gaan.

Hoe vaak kan ik in- en uitstappen?

In de meeste gevallen kun je zo vaak als je wil in- en uitstappen, zo lang je ticket geldig is. Vraag je gids om meer informatie.

Wat anderen zeggen over Rome

Het was leuk om op deze manier kennis te maken met Rome, zeker als je er voor de 1e keer was. Bovendien heeft deze bus een deel van het bovendek bedekt met schaduwdoek, wat zeer welkom was in de brandende zon, zodat je toch lekker boven kon zitten met een goed uitzicht en een lekker windje.

Rome: hop on, hop off-bezienswaardighedentour Beoordeeld door Anoniem, 14-09-2020

zeer vriendelijk personeel handig om alles rustig te bekijken en dan hop on naar de volgende hop off plaats met de bus die via een app op gsm te volgen is, waardoor je weet wanneer je moet klaar staan gids-uitleg via oortjes die je krijgt bij het opstappen

Rome: hop on, hop off-bezienswaardighedentour Beoordeeld door rik, 06-03-2020

we hadden voor 3 dagen omdat dat goedkoper was in verhouding.. maar was niet nodig, t s echt goed te lopen 1 dag was genoeg en stap je op de verste halte uit. wij zaten 600m van colloseum

Rome: hop on, hop off-sightseeingbus & gratis audiotour Beoordeeld door Lianne, 29-02-2020

Handig, maar door covid 19 rijden ze op vaste tijden. Dat is begrijpelijk, maar beperkt je mogelijkheden behoorlijk. Verder prima voor elkaar, aardig personeel.

Rome: ticket hop on, hop off-sightseeingbus, 24 of 48 uur Beoordeeld door Anoniem, 08-08-2020

Gemakkelijk om door rome te gaan als je weinig tijd hebt, audio slecht te verstaan en jammer dat er geen nederlands is. Wisten dit wel van op voorhand.