Rome
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

5 redenen om vervoer vanaf de luchthaven in Rome te boeken

Of je nu op Fiumicino Airport, Ciampino of het kleine Urbe aankomt, verlies geen tijd aan de weg naar je hotel in Rome! Hier vijf redenen om een autorit te reserveren.

 • Sin esperas

  1. Sin esperas

  Zeker in het hoogseizoen zul je gniffelend kijken naar de eindeloze rijen bij de taxi, terwijl je rustig met je chauffeur meeloopt naar de klaarstaande auto.

 • Gedoe in het openbaar vervoer vermijden

  2. Gedoe in het openbaar vervoer vermijden

  De treinen en bussen zijn voordelig, maar brengen je niet altijd daar waar je moet zijn. De metro is snel, maar het netwerk is beperkt en de drukte is enorm.

 • Oplichters ontlopen

  3. Oplichters ontlopen

  Zelfs als je een geregistreerde taxi weet te bemachtigen, word je soms afgezet door de chauffeur. Met een vooraf geboekte rit hoef je je niet druk te maken om onverwachte kosten.

 • Prijs

  4. Prijs

  Officiële taxi's bieden vaste prijzen voor ritten naar het centrum, maar een gedeelde transfer bespaart je een hoop geld.

 • 5. Reis in stijl

  Als we het toch over de prijs hebben: hoeft niet meer te kosten dan een standaardtaxi, maar je krijgt er wel een luxe rit voor terug, en met een beetje geluk wijst je chauffeur alvast de mooiste plekken voor je aan.

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  Als je alleen of met zijn tweeën reist, kun je al voor €8 een gedeelde transfer (in een minibus) naar het centrum boeken. Privé transfers worden meestal per groep gerekend en beginnen rond €55; dat hangt dus af van hoe groot je reisgezelschap is.

 • En als je van een cruise komt?

  Ook vanaf de Civitavecchia Cruise Terminal is vervoer beschikbaar; ideaal als je op overstap bent tijdens je cruise. Je kunt ook vervoer van het vliegveld naar de cruiseterminal en vice versa boeken.

Rome : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Rome a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 18.915 beoordelingen

Heerlijk om voor de deur van je hotel opgehaald te worden en afgeleverd te worden vlak voor de vertrekhal van het vliegveld. had een beetje meer interactie met de chauffeur wel leuk gevonden. Maar hij was niet erg spraakzaam.

Stipt en zeer aangename chauffeur! Aanrader om toch op een goedkopere manier bij je hotel te worden afgezet en toch geen absurde prijs te betalen. Top.

Perfecte organisatie, alle volgens afspraak!

Zeer nette, vriendelijke en behulpzame chauffeurs welke ons keurig op tijd al stonden op te wachten, zowel op het vliegveld als bij ons appartement.

dit is het makkelijkste en goedkoopste transport buiten een taxi naar het centrum van Rome rijdt +/- om de 30 minuten

Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Een zaligheid om deze dienst te kiezen voor een niet al te hoge prijs.