Rome Luchthaventransfers

Rome Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Rome: directe bustransfer Fiumicino Airport - Rome Termini

1. Rome: directe bustransfer Fiumicino Airport - Rome Termini

Boek je snelle en handige luchthaventransfer van tevoren en bespaar. Profiteer van de speciale korting voor retourtickets en bespaar 2,60 EUR. Er zijn geen reserveringskosten en je bagage is gratis. Alle bussen zijn comfortabel en voorzien van airconditioning. De bushalte op de luchthaven van Fiumicino bevindt zich in het busdepot net buiten Terminal 3. De bushalte in het stadscentrum bevindt zich op via Giolitti (station Termini). Van daaruit kun je je hotel gemakkelijk te voet of met de bus bereiken of neem metrolijnen A en B. Het wordt aanbevolen om een bus te kiezen die ten minste 2 uur vóór je geplande vertrektijd van de vlucht op de luchthaven aankomt om tijd voor het inchecken mogelijk te maken. 

Rome: shuttlebusvervoer van of naar luchthaven Fiumicino

2. Rome: shuttlebusvervoer van of naar luchthaven Fiumicino

Profiteer van een frequente en betrouwbare pendeldienst tussen de luchthaven Fiumicino (FCO) en drie centrale locaties in Rome. Rij in een regelmatig onderhouden bus met airconditioning en Wi-Fi aan boord. Voor je retourtransfer raadpleeg je gewoon de dienstregeling op je voucher. Kies uit ophaal- of terugbrenglocaties bij een van deze gunstig gelegen haltes: Luchthaven Fiumicino, treinstation Rome Termini (Via Marsala 5 tegenover het Best Western Hotel Royal Santina), het Vaticaan (Via Crescenzio, 2), of Circonvallazione Aurelia, 19 (tegenover een CRAI-supermarkt). Kies een enkele pendeltrip van of naar de luchthaven, of als alternatief een open retourticket. Het beste van alles is dat je wordt begroet door personeel dat je bij je bus zal opwachten. Ga aan boord als je eenmaal bent ingecheckt en je bagage veilig is opgeborgen.  Vermijd het gedoe van het openbaar vervoer voor of na een lange reis, maar ontspan en bewonder het uitzicht op Rome vanuit je comfortabele stoel.

Rome: vervoer van of naar luchthaven Ciampino

3. Rome: vervoer van of naar luchthaven Ciampino

Stap aan boord van een frequente en betrouwbare shuttlebus tussen de luchthaven Ciampino (CIA) en het treinstation Termini in het centrum van Rome.  Profiteer van voertuigen met airconditioning die regelmatig worden onderhouden volgens hoge hygiënische normen. Kies een enkele pendeltrip van of naar de luchthaven, of als alternatief een open retourticket. Je wordt begroet door medewerkers die op je wachten bij de bus. Ga aan boord als je eenmaal bent ingecheckt en je bagage veilig is opgeborgen.  Bespaar jezelf de moeite van het navigeren in het openbaar vervoer voor of na een lange reis. In plaats daarvan kun je ontspannen en genieten van het uitzicht op Rome vanuit het comfort van jouw stoel.

Fiumicino Airport: shuttlebus naar/van Vaticaanstad

4. Fiumicino Airport: shuttlebus naar/van Vaticaanstad

Maak gebruik van deze SIT-pendelbus tussen Vaticaanstad en Fiumicino Airport en boek je ticket tevoren in beide richtingen. Profiteer van een dienst die elke dag van het jaar elke 30 tot 40 minuten rijdt om aan de behoeften van alle passagiers te voldoen.  Loop de luchthaven uit en ga naar de shuttlebus buiten terminal 3. Het personeel helpt je graag bij je transfer. Profiteer van de diensten van het begeleidend personeel terwijl ze klanten helpen met hun transfer. De chauffeur helpt je met je bagage in de daarvoor bestemde ruimte voordat je naar Vaticaanstad, Via Crescenzio 2 rijdt. Vertrek vanaf Via Crescenzio 2, in de buurt van Piazza Cavour, waar het personeel klaar staat om je te helpen. Toon bij aankomst je voucher om van de dienst gebruik te kunnen maken en ga daarna lekker zitten en ontspan in een comfortabele omgeving. Vanwege het beruchte verkeer van Rome wordt sterk aangeraden om een vertrektijd te boeken die ruim voor je vluchttijd ligt. Je wordt afgezet bij de aankomsthal bij Terminal 3 van Luchthaven Fiumicino, en kunt vanaf daar makkelijk de trap op gaan naar de vertrekhallen.

Rome: directe bustransfer Ciampino Airport - Rome Termini

5. Rome: directe bustransfer Ciampino Airport - Rome Termini

Boek je snelle en handige luchthaventransfer van tevoren en bespaar. Profiteer van de speciale korting voor retourtickets. Er zijn geen boekingskosten en je bagage is gratis mee te nemen. Alle bussen zijn comfortabel en voorzien van airconditioning. De bushalte op de luchthaven Ciampino bevindt zich net buiten de aankomsthal bij bushalte nummer 1. De bushalte in het stadscentrum bevindt zich aan de Via Giolitti (station Termini). Van daaruit kun je je hotel gemakkelijk te voet of met de bus bereiken of met metrolijnen A en B. Het wordt aanbevolen om een bus te kiezen die ten minste 2 uur vóór je geplande vertrektijd van de vlucht op de luchthaven aankomt om tijd voor het inchecken mogelijk te maken.

Privévervoer van luchthaven Ciampino of Fiumicino naar Rome

6. Privévervoer van luchthaven Ciampino of Fiumicino naar Rome

Vergeet de stress die normaal gesproken bij vervoer vanaf de luchthaven komt kijken en boek van tevoren comfortabel en handig privévervoer tussen de luchthavens van Rome en het stadscentrum, of andersom. De dienst is beschikbaar van en naar luchthaven Fiumicino en luchthaven Ciampino. Na het landen heb je een uur de tijd om naar je chauffeur te gaan. Een vriendelijke en professionele chauffeur wacht je met een naambordje op zodat je hem of haar makkelijk kunt herkennen. Hij of zij neemt vervolgens je bagage van je over en begeleidt je naar het voertuig. Ga lekker zitten en ontspan terwijl je profiteert van een snelle en veilige reis naar je hotel of je accommodatie in het stadscentrum. Deze alomvattende dienst draagt zorg voor alle elementen van je reis en houdt ook de status van je vlucht in de gaten, zodat je chauffeur klaarstaat wanneer je aankomt, onafhankelijk van wanneer je vlucht precies arriveert. De chauffeurs zijn ten alle tijden respectvol en discreet, en de verschillende schone, goed onderhouden voertuigen zijn geschikt voor groepen en budgetten van allerlei afmetingen.

Van Napels: Bus Transfer naar de luchthaven Rome Fiumicino

7. Van Napels: Bus Transfer naar de luchthaven Rome Fiumicino

Fiumicino Express is de nieuwe pendeldienst tussen Napels en de luchthaven Rome Fiumicino. Het werd gelanceerd aan de eisen van slimme reizigers die op zoek zijn naar een lage kosten, geen gedoe verbinding tussen de grootste luchthaven van Italië en één van de meest populaire bestemmingen in Italië voldoen. De coaches zijn een snelle en gemakkelijk alternatief voor reizen per trein, het verstrekken van een stress-vrije manier om te beginnen en eindigen uw reis naar Italië. Je wordt opgehaald van het vliegveld op uw terminal, en afgezet direct in het centrum van de stad (of vice versa) zonder stressvolle veranderingen en geen zorgen te maken over uw bagage, die veilig in de bus zullen worden opgeslagen. Alles wat je nodig hebt is aan boord, met inbegrip van gratis Wi-Fi, oplaadpunten voor je telefoon en andere apparaten en de meest recente in een comfortabele, milieuvriendelijke bussen. De reis van de luchthaven Fiumicino naar Napels is over het algemeen een lange en moeilijke weg met meerdere transfers en treinen, en de totale reistijd kan beginnen op te stapelen. Niet om de kosten van meerdere treinen en taxi's in combinatie met de trein tarief te vermelden. Dan wanneer je een trein aan boord, bagageruimten zijn overvol en de stations zijn vol en moeilijk te navigeren. Met een royale bagageruimte toelage van 2 zakken en een carry-on standaard, flexibiliteit over reizen als uw vlucht is vertraagd en moderne, milieuvriendelijke bussen met stopcontacten, airconditioning en Wi-Fi, er is gewoon geen betere keuze voor een Fiumicino luchthaven transfer. Aangezien er zijn absoluut geen veranderingen tussen Rome en Napels, de reis is snel, gemakkelijk en stress-vrij. Beter nog, kunt u veilig vervoeren 2 stuks bagage van maximaal 30 kg per stuk, evenals een stuk handbagage. Als je meer wilt, dan kunt u extra zakken dragen voor een kleine extra vergoeding. Om u zo flexibel mogelijk aan te bieden, zijn er 12 bussen per dag die u rechtstreeks vanaf terminal 3 op de luchthaven Fiumicino naar Napels Metropark in het centraal station. Dit betekent dat u de meest handige optie voor uw volgende verbinding te boeken, en hebben nog tijd voor een laatste aperitivo voordat je vertrekt.

Private Transfer tussen Rome Fiumicino en City Center

8. Private Transfer tussen Rome Fiumicino en City Center

Boek deze 60 minuten durende privé-transfer van tevoren een zorgeloze aankomst op de luchthaven van Rome Fiumicino te garanderen. Vermijd de lange rijen wachtende passagiers voor taxi's op een dienst die is geprijsd voor een groep van maximaal 8 passagiers. De chauffeur zal wachten op u in de luchthavens aankomsthal, met een bordje met je naam erop. U zult worden getoond aan uw voertuig en al snel op weg naar uw accommodatie in het centrum van Rome. Vertrek transfers zijn ook beschikbaar. In dit geval zal de chauffeur u te ontmoeten in de lobby van uw hotel in het centrum van Rome. Your 1-way overdracht zal bevestigd worden binnen 24 uur na het boeken, en u zult worden voorzien van een voucher aan de chauffeur te presenteren. Het is zo makkelijk!

Rome: privétransfer van/naar de luchthaven Fiumicino

9. Rome: privétransfer van/naar de luchthaven Fiumicino

Inbegrepen bij uw transfer, heeft u een tijdvenster van een uur vanaf de landingstijd van uw vlucht. Na je geholpen te hebben met de bagage, brengt je chauffeur je naar je bestemming in Rome. Een van de ergste stress rond reizen is het proberen een ritje te vinden voor en na een vlucht. Begin uw reis zorgeloos. Geniet van het beste van Rome door deze ontspannende privéservice te nemen met een luxe voertuig, vergezeld van een deskundige lokale chauffeur die graag uw ervaring in Rome plezierig en gedenkwaardig wil maken! Profiteer van de reis om de schoonheid van de stad te ontdekken. Dit is echt de beste manier om je reis te beginnen.

Treinkaartje Leonardo Express van/naar Luchthaven Fiumicino

10. Treinkaartje Leonardo Express van/naar Luchthaven Fiumicino

Begin je reis naar Rome met handig vervoer op hoge snelheid van vliegveld Leonardo Da Vinci Fiumicino (FCO) naar de stad. Spring in de trein, ga zitten, en ontspan tijdens de rit van 32 minuten, zonder tussenliggende haltes. Arriveer bij treinstation Roma Termini, recht in het hart van de stad. Van hieruit neem je de rechteruitgang naar Via Marsala, de linkeruitgang naar Via Giolitti, of de uitgang rechtdoor naar Piazza Dei Cinquecento. Pak metrolijn A of B, of een taxi, maak gebruik van de vele bus-mogelijkheden op Piazza Dei Cinquecento, of stap over op de trein naar je eindbestemming. Bij het verlaten van de eeuwige stad neem je makkelijk de hogesnelheidstrein terug naar vliegveld. Zoek het perron-nummer op het scherm bij treinstation Roma Termini en maak de makkelijke en snelle reis terug naar vliegveld Fiumicino.

  • Transfers
52 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Rome

Welke topattracties zijn een must-see in Rome?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Rome?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Pompeï

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 18.915 beoordelingen

Een snelle en goedkope manier om van en naar het vliegveld te komen. Behulpzaam personeel van de busmaatschappij. Er stond al een medewerker bij de bushalte aan de Via Conscenza. Bushalte is aangegeven met een borje en daardoor makkelijk te vinden.

Heel (prijs)gunstige manier om van de luchthaven naar Rome Termini te reizen. Reken op 45 à 60 minuten transfer al naargelang de verkeersomstandigheden. Comfortabel en relaxt. Zorg dat je op tijd bent voor het vertrekuur.

De chauffeur stond te wachten toen we om 4.00 uur in de nacht beneden kwamen bij ons appartement. Hij was vriendelijk en behulpzaam.

Lekker goedkoop om op deze manier naar het centrum te reizen vanaf het vliegveld. De reis duurde ongeveer 50 minuten.

Zorg dat je op tijd en omdat we eerder bij de halte was het geen probleem met een eerdere transfer mee te gaan.