Rome Luchthaventransfers
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Luchthaventransfers in Rome

Bekijk alle Luchthaventransfers in Rome
Bekijk alle 1415 tickets en tours

5 redenen om vervoer vanaf de luchthaven in Rome te boeken

Of je nu op Fiumicino Airport, Ciampino of het kleine Urbe aankomt, verlies geen tijd aan de weg naar je hotel in Rome! Hier vijf redenen om een autorit te reserveren.

Sin esperas

Sin esperas

Zeker in het hoogseizoen zul je gniffelend kijken naar de eindeloze rijen bij de taxi, terwijl je rustig met je chauffeur meeloopt naar de klaarstaande auto.

Gedoe in het openbaar vervoer vermijden

Gedoe in het openbaar vervoer vermijden

De treinen en bussen zijn voordelig, maar brengen je niet altijd daar waar je moet zijn. De metro is snel, maar het netwerk is beperkt en de drukte is enorm.

Oplichters ontlopen

Oplichters ontlopen

Zelfs als je een geregistreerde taxi weet te bemachtigen, word je soms afgezet door de chauffeur. Met een vooraf geboekte rit hoef je je niet druk te maken om onverwachte kosten.

Prijs

Prijs

Officiële taxi's bieden vaste prijzen voor ritten naar het centrum, maar een gedeelde transfer bespaart je een hoop geld.

Reis in stijl

Als we het toch over de prijs hebben: hoeft niet meer te kosten dan een standaardtaxi, maar je krijgt er wel een luxe rit voor terug, en met een beetje geluk wijst je chauffeur alvast de mooiste plekken voor je aan.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Als je alleen of met zijn tweeën reist, kun je al voor €8 een gedeelde transfer (in een minibus) naar het centrum boeken. Privé transfers worden meestal per groep gerekend en beginnen rond €55; dat hangt dus af van hoe groot je reisgezelschap is.

En als je van een cruise komt?

Ook vanaf de Civitavecchia Cruise Terminal is vervoer beschikbaar; ideaal als je op overstap bent tijdens je cruise. Je kunt ook vervoer van het vliegveld naar de cruiseterminal en vice versa boeken.

Wat anderen zeggen over Rome

Prima manier om van luchthaven naar centrum te komen

Bij aankomst op de luchthaven kan je meteen naar buiten naar halte 2 lopen en daar je voucher laten scannen. Je krijgt dan je retourkaartje en kan in de eerstvolgende bus stappen. Bussen rijden goed volgens het tijdsschema. In een minuut of 40 waren we bij station Termini. Ook de terugweg ging prima. We waren weer op tijd bij de bushalte en toen de bus er was konden we met ons retourkaartje weer de bus instappen en waren we weer na ongeveer 40 minuten op de luchthaven. Laagste prijs voor retour luchthaven naar termini en werkt gewoon goed dus zeker een aanrader. Overigens werkt die wifi in de bus niet of nauwelijks, maar was voor ons geen probleem.

Ciampino Airport: bus naar/van Rome centrum, Termini Beoordeeld door Nick, 21-06-2019

Goed geregeld vervoer voor een goede prijs.

Wij hadden een retour (roundtrip). Bij aankomst werd ons geprint e ticket ingenomen en kregen we twee kaartjes voor retour. Toen we deze inleverden bij de bus toen we weer teruggingen vroeg de medewerker ons om e ticket. Deze hadden we niet meer en helaas hadden we hem ook niet op de mail op onze mobiel. Maar na het laten zien van betalingsbewijs, wat we ook meehadden, mochten we instappen. Dus tip: handig om ticket op je mobiel in mail te hebben als bewijs. Verder was alles top geregeld. Afhankelijk van drukte in Rome kost de busrit je 40 tot 60 minuten.

Fiumicino Airport: shuttlebus naar/van Vaticaanstad Beoordeeld door Anoniem, 27-05-2019

Een zorgeloze start van onze stedentrip!

Deze transfer-dienst is echt ideaal (én voordelig) om vanaf het vliegveld naar het centrum te gaan. In Termini is het meteen leuk om even door de stationshal te lopen! Dankzij de reviews wisten we dat we direct naar de bushalte (2) konden lopen ipv op zoek te gaan naar een ticketkantoor. Dit zou beter vermeld mogen worden in de beschrijving van de activiteit.

Ciampino Airport: bus naar/van Rome centrum, Termini Beoordeeld door Anoniem, 09-10-2019

Goed en goedkoop vervoersmiddel om in Rome te komen

Een van de goedkopere vervoersmiddelen om van het vliegveld in het centrum te komen (en terug). Het was echter wel met de drukste busmaatshappij, andere bussen (zelfde prijs), waren praktisch leeg. Bij deze was het nog even de vraag of we wel mee konden met die tijd. Bus was netjes.

Rome: bustransfer tussen Fiumicino Airport en Rome Beoordeeld door Niki, 03-06-2019

Gemakkelijk en betaalbare verplaatsing !

Aanmaken van ticket terugreis Termini - Chiampino was moeilijk aan te maken en ook mislukt. Heb tweemaal ticket van Chiampino naar Termini betaald en dit voor de twee personen. Heb dus 12€ teveel betaald.

Ciampino Airport: bus naar/van Rome centrum, Termini Beoordeeld door Donato, 30-07-2019