Rome Musea & tentoonstellingen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Musea & tentoonstellingen in Rome

Bekijk alle Musea & tentoonstellingen in Rome
Bekijk alle 1379 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Rome

Stipt vertrek en uitstekende gids (Lorena).

Aan de massa volk binnen, kan niemand wat verhelpen. Onze gids loodste ons daar feilloos doorheen, zonder dat de uitleg aan inhoud moest inboeten. Jammer dat we niet lang in de Sixtijnse Kapel mochten blijven omwille van de drukte. We betaalden tenslotte toch een prijzig ticket, terwijl de mensen met de goedkope tickets, zonder gids, lang op de banken mochten blijven zitten. Elke bezoeker zou even lang moeten mogen genieten van de kunst. Men zou er een tijdslot moeten opzetten zoals bij het Laatste Avondmaal in Milaan. Maar dat is op te lossen door het museumbestuur zelf.

Rondleiding Vaticaan & Sixtijnse Kapel Beoordeeld door Marianne, 25-05-2019

prachtige cultuur, maar veel te veel toeristen in de Sixtijnse kapel

Zowel de Sixtijnse kapel als de St Pieter zijn prachtig. Heel erg de moeite waard om te bezoeken. Echter, er waren met name in de Sixtijnse kapel veel teveel toeristen tegelijkertijd aanwezig. (wij hadden tickets voor 13.00 uur). Je moest in file langs de kunstwerken en regelmatig was er zelfs een opstopping. Dit deed afbreuk aan het plezier van het bezoek.

Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel: versnelde toegang Beoordeeld door Annette, 12-06-2019

Goed georganisseerd. Alleen de reisleidster iets te gedetaileerd

Goes geregeld. Eenmaal bij Baseliek verzamelplek goed gevonden mbv alle mensen die toeristen willen benaderen voor een toer wisten waar we moesten zijn. Enthousiaste reisleidster, maar haar verhaal was wel erg gedetaileerd en dat had oi minder gekund. Verder een top toer.

Rondleiding Vaticaan & Sixtijnse Kapel Beoordeeld door Caro, 08-06-2019

Prettig en leuke gids die veel wist en boeiend vertelde.

Door uitvallen van openbaar vervoer de tour niet op tijd gehaald. Na even bellen met getyourgide was het mogelijk om later op de dag alsnog bij een andere groep aan te sluiten zonder kosten. Geweldige service, complimenten!!!

Het was mooi. Maar het gaat wel in een rap tempo.

Foto's maken lukt wel maar door de drukte staan er vaak mensen voor. En er is geen tijd om te wachten want de groep gaat door. Goede gids. Heeft zeer veel kennis van alles!