Rome Museumtickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Museumtickets in Rome

Bekijk alle Museumtickets in Rome
Bekijk alle 1410 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Rome

Superlatieven tekort, wat was dit een geweldige tour; elke euro waard!

Aankomend bij Vaticaanstad staan er veel gidsen die erg behulpzaam zijn en je wijzen waar je verwacht wordt. Ondanks de drukte verliep alles op tijd. Even in de rij gestaan, omdat de "skip de line" groepen natuurlijk ook door de check moeten. Wij hadden een super gids. Vertelde zo boeiend, wij hebben ons alle drie (49, 20 en 16) geen seconde verveeld. Van te voren dacht ik dat een tour van drie uur wel wat lang zou zijn. Maar het was precies goed om alle highlights te zien. Een echte aanrade.

prachtige cultuur, maar veel te veel toeristen in de Sixtijnse kapel

Zowel de Sixtijnse kapel als de St Pieter zijn prachtig. Heel erg de moeite waard om te bezoeken. Echter, er waren met name in de Sixtijnse kapel veel teveel toeristen tegelijkertijd aanwezig. (wij hadden tickets voor 13.00 uur). Je moest in file langs de kunstwerken en regelmatig was er zelfs een opstopping. Dit deed afbreuk aan het plezier van het bezoek.

Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel: toegang met voorrang Beoordeeld door Annette, 12-06-2019

Een heel indrukwekkende rondleiding mede dankzij de goede gids

Onze gids was perfect en hield de groep goed bij elkaar ondanks de drukte. Gaf overal goede uitleg. Door de drukte hebben we lang stil kunnen staan bij de onderwerpen. Het was goed dat wij deze rondleiding geboekt hadden anders waren het lange wachttijden geworden.

Mooi museum. Te vergelijken met Louvre in Parijs

Mooi museum. Echt het geld waard. De Sixtijnse kapel valt dan erg tegen. Maar dat is een kwestie van smaak. De skip the line optie werkt goed ondanks de mega drukte hebben we een half uur moeten wachten

Prachtig, maar te druk in het museum St Pieter prima

Ze laten in het museum te veel mensen binnen Je moet met de drukte mee lopen, zodat je geen mogelijkheid hebt om iets goed en rustig te bekijken In sommige gangen is het echt propvol, jammer

Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel: toegang met voorrang Beoordeeld door Anoniem, 09-04-2019