Rome
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Rome

Want to discover all there is to do in Rome? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.441 beoordelingen

We waren maar met 3, dus een privetour dus. Zeker aan te raden! Maar een halfuur rijden. De twee villa’s zijn heel verschillend. Villa Hadrianus is meer vervallen terwijl villa d’este wondermooie fontijnen heeft. Ze hebben elk iets. De gids sprak traag, heel goed verstaanbaar Engels. Super kerel! Bij de lunch was het eten niet slecht maar ook niet goed, de ober was ook niet zo vriendelijk maar daar kan je weinig aan doen. Zeker de moeite!

Zeer goed georganiseerde reis. Combinatie van de twee locaties is zeer goed gekozen. Villa Hadrianus in de voormiddag en Villa d'Este in de namiddag. Het middagmaal voldoet maar zou beter kunnen. Interessant weetje dat een groot deel van de materialen (beelden, marmer, zuilen,...) gebruikt om Villa d'Este te bouwen afkomstig zijn uit de 14 eeuwen oudere villa Hadrianus.

We waren samen met de gids Fabricio, een prima vent met de nodige informatie. Het had de dag ervoor geregend een we waren niet vooorbereid dat het mountainbikes waren. Daarom werden we wel wat vuil door opspattend modder. Maar een geweldige ervaring en een aanrader. Je moet wel goed kunnen fietsen!

De service was echt top en de fietsen waren super netjes onderhouden. Helm en telefoon houder waren in begrepen! Je moet wel voorzichtig zijn met door de stad fietsen, aangezien er geen fietspaden zijn en het erg druk is op de weg.

Een échte aanrader als je het oude Rome buiten het centrum wilt ontdekken. Mooie fietstoer. De gids vertelt gepassioneerd en met veel kennis over de unieke bezienswaardigheden.